Este o tabara experentiala mistica si care confera participantilor instrumente secrete de TransPsihologie, Yoga mistica, PsihoGeometrie sacra, Numerologie si Ritualuri de Putere pe care Maestrul Fortuna Serghei  le transmite celor alesi sa participe.

Temele pentru tabara :

– mantra yoga
– miscare mistica – codul zeilor, intrarea in alta dimensiune.
– expert-operator de sisteme complexe, telestezia – sensibilitate si vedere la distanta.
– masajul mistic abordat cu simboluri de putere.
– runele – runascriptura, stafer, galdrastaf, galdramuld – simboluri care ajuta, ilumineaza si dau nenumarate puteri in viata noastra.
– dansul samanic.
– bastonul magic – practica terapeutica. intrare in zona invizibila, formatarea energiei spatiului.

cum cautam spiritul bastonului si cum il numim.

– imaginatia creativa pentru cautarea obiectului ascuns.
– numerologie multidimensionala – intrare in al doilea nivel.

Inscrieti-va Acum prin email sau in in formular http://bit.ly/1oYoaGh

Un exercitiu parapsihologic de gasire a unui obiect ascuns,cu Maestrul Serghei, vedeti aici:  https://www.youtube.com/watch?v=bhvUzyGneAc

Un interviu exclusiv cu Maestrul Serghei gasiti aici :

Nascut in Chisinau, Republica Moldova, Maestrul Serghei Danisin a facut studii in domeniul Bio-Energo-Ciberneticii a sistemelor complexe , in cadrul Academiei de Studii si Cercetari a Frontierelor Creierului uman „E.V. Zolotov”din Moscova.Este un pionier al cercetarii si studiului fenomenelor de ParaPsihologie in cadrul Scolii „Omul Viitorului”din Chisinau. A fost director si profesor la Centrul international de cercetari stiintifice , training si Vindecare „Fortuna”din Moscova.
In  Programul International de educatie URSS-USA-Finlada_Bulgaria, NOVINTEX-GOLDWAY-AVANTE XXI –PASUL PRIMAVERII 1999 a fost desemnat Fenomen al Europei. In 1994 a primit initierea ca Maestru Gon Po din partea unui lama tibetan din ramura Nigma.
In prezent este Presedintele Centrului de Studii si cercetari Frontale TARKSHYA 444 Bucuresti, in cadrul caruia activeaza ca profesor sustinand cursuri si seminarii de Telepatie, Bio-EnergoCibernetica si TransPsihologie.

Tabara se desfasoara pe 2 module:

Modul I , 7-11 iulie, 110 ron /zi ( 4 zile )
Modul II ,12-17 iulie 2014 ,110 ron /zi ( 4 zile)

In 7 iulie este ziua de sosire a participantilor din tabara I.
In 12 iulie este ziua de plecare a participantilor din tabara I si de sosire a participantilor din tabara II . Cei care au optat pentru ambele parti ale taberei pot sa viziteze manastirile din zona, sa faca miniexcursii montane  sau pur si simplu sa se odihneasca in camerele confortabile ale pensiunii. In 11 iunie este ziua de plecare a participantilor.

Programul nu se repeta in cele 2 module, Maestrul fiind cel care alege ordinea si Tehnicile care le va transmite.

Inscrieti-va Acum prin email sau in in formular http://bit.ly/1oYoaGh

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR

Ziua 1 (7 Iulie 2014) Sosirea și acomodarea  participantilor la Tabara I ,intre 14:00 și 18:00 , servirea cinei.
Zilele 2-4 (8,9,10,11iulie 2014 ) Initieri , dansuri si practici secrete
Ziua 5( 12 iulie 2014)  Mic dejun de despartire, foto de grup,plecarea celor din Tabara I(pana la ora 12:00)
Ziua 5 (12 Iulie 2014) – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 14:00-18:00, servirea cinei de bun venit.
Zilele 6-9( 13,14,15,16 iulie 2014)- Initieri , dansuri si practici secrete
Ziua 9(16 iulie 2014) Incheierea taberei si foc de tabara, fotografii
Ziua 10(17 Iulie 2014 )  Mic dejun de despartire,foto de grup,plecarea din Tabara(pana la ora 12:00).

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte pentru vreme de munte,pernuta si/sau salteluta de meditatie. In tabara veti putea achizitiona produse esoterice , incarcate energetic de catre Maestrul Serghei.

Contributia :

110 ron/zi  cu achitarea pana la data de 30 iunie a.c. inclusiv
150 ron /zi cu achitarea intre 1-7 iulie a.c. sau la intrarea in tabara.

Cazarea, transportul si masa sunt separate.
Rezervarea cazarii si alegerea meniului se face prin organizator.

Cazarea se face la Pensiunea „Ieremia Movila”,la tariful special pentru participantii la tabara ,de 53 ron/noapte, cu mic dejun inclus.
Participantii sunt cazati cate 2 in camera. Pentru cei care doresc cazarea in regim single, cazarea este de 85 ron /noapte cu mic dejun inclus.
Cazarea se achita in la intrarea in tabara pentru cei care au achitat contravaloarea participarii pana la data de 30 iunie a.c. Cei care opteaza pentru achitarea dupa aceasta data,achitarea cazarii se face in avans si asigura locul de participare. Locurile sunt limitate.
Inscrierea si rezervarea locurilor se face in ordinea solicitarilor.

Meniul este vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian, preparat cu produse crecute ecologic in gradinile si serele din zona.Costul unui meniu zilnic, prinz si cina este de 30 ron.

Transportul se face cu masinile personale sau cu maxi taxi(care au plecare zilnica, din ora in ora din Radauti si ajunge pana in fata pensiunii.Traseul este Radauti-Marginea-Sucevita).

Pensiunea Ieremia Movila, in Nordul Bucovinei,judetul Suceava, este in Sucevita,langa Manastirea Sucevita,intr-un peisaj montan mirific,foarte linistit, conditii exceptionale si oameni deosebit de ospitalieri. Vedeti site-ul http://www.motelieremiamovila.ro/galerie.html

Inscrieti-va acum prin email sau in in formular http://bit.ly/1oYoaGh

Organizator,
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
http://www.facebook.com/pages/Conferinte-Spirituale-Romania/336147599811391
Telefon 0726 580 568
Email    genoveva.salvaras@gmail.com