In cadrul interviurilor in Exclusivitate realizate de Echipa Conferinte Spirituale Romania, Maestrii invitati ne impartasesc din experientele lor Spirituale sau de Vindecare, extraordinare!

Uneori veti afla despre trairi si impartasiri care redau ceea ce acesti oameni au experimentat ei insisi, depasind cu mult sfera normalului. Uneori ceea ce au simtit si ce li s-a intimplat pare de domeniul Miracolului sau Paranormalului. Asta va poate aduce in fiinta un mare plus de constientizare si multe daruri de elevare spirituala.

Aceste interviuri sunt ca o hrana si un dar nepretuit pentru sufletele voastre.

 

Interviu Exclusiv cu Maestrul Gon Po Serghei DANISIN

In acest interviu cu Maestrul Serghei Danisin, Doamna Genoveva Salvaras adreseaza maestrului intrebari care au fost selectate din multitudinea de intrebari pe care publicul participant le-a avut si nu au primit raspuns din lipsa timpului disponibil.

In prezent Maestrul Serghei Danisin este Presedintele Centrului de Studii si cercetari Frontale TARKSHYA 444 Bucuresti, in cadrul caruia activeaza ca profesor sustinand cursuri si seminarii de telepatie. Bio-EnergoCibernetica si TransPsihologie..