Testimoniale

Sunt multe tipuri de oameni si toti frumosi in felul lor, toti cu abilitati proprii, cu inzestrari si haruri, iar unul dintre ei este Genoveva, care reuseste sa adune oameni atat de diferiti si totusi asemanatori prin cautarea lor… As putea spune sincer ca este un organizator de 5 stele… serioasa, sistematica, ferma, dar in acelasi timp dulce si sensibila. Succes in continuare si cat mai multe actiuni si evenimente reusite cu oameni deosebiti si frumosi.

Prof. Serghei Danisin

Seminariile organizate de Genoveva sunt facute sa simti ca ii pasa de tine, sunt insotite de sentimentul ca esti ca acasa. Participand la cele tinute de mine am invatat si invat mereu din interactiunea cu oamenii ,ca oglinzi, ca miracole divine, ca parti din mine…

Va spun sa aveti incredere in viată si in faptul ca prin aceste evenimente GENOVEVA faciliteaza constientizarea lui „cine suntem de fapt”, cum sa traim frumos si sanatos, sa ne vindecam de amintiri si sa traim in prezent.

Imi esti draga ,GENOVEVA, si ma bucur ca faci ceea ce faci ,ca asta ajuta pe cei care cauta sa ajunga la ei insisi.

Portalul de cursuri si conferinte Conferinte Spirituale Romania facut de tine e util cautatorilor si trainerilor care stiu unde sa se regaseasca si sa parcurga impreuna pasii pe care i-au scris ca o co-incidenta !

Multumesc ca existi! Te iubesc!

Dr. Crina Veres, Conferentiar International pe teme ale Medicinei Alternative, Cluj Napoca

De regula sunt un om ocupat cu cele care tin de planul social si ,desi imi place mult sa accesez actiunile spirituale, in ultimii ani nu prea am avut rabdare sa particip la multe astfel de activitati. Am decis la un moment dat sa merg la un curs de Theta Healing. Cineva apropiat mie, imi spunea ca nu o sa am rabdare sa particip in toate cele 3 zile cat va dura acest curs, mai multe ore pe zi. Nici eu nu credeam ca am sa particip toate cele trei zile. Venit la curs, dintr-o data am fost invaluit de o energie frumoasa care mi-a cucerit sufletul. Oamenii erau altfel decat cei care ii intalnesti de regula in mediul social. Starea era alta; cultura era alta; atitudinea era alta!!

Totul era altfel decat poti intalni in mediul in care ne-am obisnuit sa traim. Am participat la toate activitatile acelui curs si apoi am mai participat si la alte conferinte si cursuri spirituale organizate de Genoveva.

Este un dar pentru noi ,iesenii, ca avem in orasul nostru o astfel de initiativa sub numele de Conferinte Spirituale Romania.

Este o activitate inedita, care trezeste in noi ,cautatorii de contiinta, noi valente de manifestare in viata. Ii multumesc Genovevei si multumesc Divinitatii ca putem cuprinde aceste moduri de manifestare a cunoasterii.

Ioan P., CEO al mai multor concerne industriale, Iasi

Draga Genoveva, Magia.. cu care oamenii sunt atrasi, la nivel subtil energetic de aura ta Divina ,prin tot ceea ce ai fost menita sa faci in aceasta viata ,este relevanta experimentarilor cu sinele tau care intr-un mod plin de har l-ai descoperit , legea atractiei universale fiind plina de seminificatie in propria-ti evolutie. Imprimi oricarui om dornic de cunoastere ,o mare de deschidere spirituala in sensul bun al cuvintului.

Activitatea care o depui in cadrul Conferinte Spirituale Romania vorbeste de la sine, fiind inconjurata de energia ta plina de lumina. Asta il ajuta foarte mult pe acela care a venit sa inteleaga, il ajuta in drumul spre adevar, spre aceiasi stare de a experimenta practic ….drumul catre sinele sau.

Toate intrebarile noastre ..din viata de zi cu zi,aspiratia spre vindecare ,dorinta de a ajuta aproapele nostru, se regasesc in activitatea si efortul pe care il depui de a ajuta toti doritorii care simt avid nevoia de cunoastere. Eu te-am cunoscut tot in aceasta cautare ,am urmarit pe net orice seminar sau conferinta care le-ai initiat si organizat tu ,si m-ai impresionat enorm cu cita daruire si iubire ,respiri….fiecare clipa din viata ta in noua ta creatie ,avind marea dorinta sa particip la reintoarcerea in tara la una din ele cu care rezonez cel mai bine ,acesta fiind un bun pas in evolutia mea spirituala ,completind aspiratiile personale .

Sfera larga de conferinte pe care le organizezi cuprinde cel mai diversificat  spectru spiritual in educatia fiintelor care numai prin iubire pot evolua ,de la terapii complementare ,hipnoza ,protectie psihotronica ,bioenergoterapie si exemplele pot continua . Iiti multumesc ca existi si Universului ca mi-a dat ocazia sa te cunosc ,inger de lumina !
Iti doresc succes si un drum spiritual cit mai fructuos! Sunt alaturi de tine !Faci parte din fiinta mea !

Florin G., Tehnician medical, Cipru

Evenimentele organizate de Genoveva sunt dedicate introspectiei personale si m -au ajutat sa dau la o parte straturile emotionale care m- au ținut blocată in niște mecanisme care de fapt nu imi apartineau, luminindu-ma in drumul catre sinele autentic !

Viața mea s a transformat mult, si participarea mea la unele evenimente organizate de Genoveva m-au ajutat sa am claritate si sa nu privesc înapoi cu regrete la ce am pierdut sau sa caut vinovați .

Apreciez delicatetea sufleteasca a Genovevei si multumesc dedicatiei si perseverentei de care da dovada , reunind oameni deosebiti,”puternici in fragilitatea lor.

Daniela Cristian, Antreprenor privat, Piatra Neamt

S-a făcut ca pe data de 26 august 2012 să ajung la unul dintre evenimentele oferite de Conferințe Spirituale România reprezentata de Genoveva . De atunci, am tot tras cu ochiul pe pagina de facebook să văd ce se va mai întâmpla prin Iași. Conferințele și workshopurile la care am participat până în prezent au avut și au în continuare un impact constructiv asupra propriei ființe.

Conferinte Spirituale Romania” e precum un cadou; știi că e ceva bun, ceva folositor, dar depinde de tine să faci un pas și să experimentezi.

Persoana ce ține în echilibru tot ceea ce înseamnă Conferințe Spirituale România, Genoveva Salvaras, m-a ajutat să înțeleg că ceea ce noi vedem ca pe un obstacol în calea desăvârșirii, este, defapt, poarta spre creștere, spre dezvoltare.

Trăirile sunt nenumărate când mă gândesc la cele experimentate ,dar mai povestim când ne întâlnim. Numai bine!

Adrian, Psiholog, Iasi

Am inceput cautarea adevarului ” de ceva timp… Iar primul eveniment organizat de Genoveva la care am participat, a fost butonul declansator  a ceea ce avea sa urmeze.

Am simtit ca m- am ” trezit” ca si cum pana atunci dormisem toti anii traiti pana atunci. Viata a inceput sa mi se schimbe, pentru ca eu am inceput sa ma raportez diferit la evenimentele din viata mea, la tot ce intervenea zilnic.

Am invatat la aceste cursuri ca si eu am un rol in viata mea, nu sunt doar spectator, pot modifica scenariul chiar… Sunt recunoscatoare ca Dumnezeu a trimis pe pamant acest inger- Genoveva– ca prin ea sa avem acces la ” cunoastere” si noi doar sa alegem daca o aplicam sau nu in viata noastra.

M-a ajutat foarte mult ce am descoperit participand la cursurile organizate de Genoveva, am inceput sa cred in mine mai mult decat o faceam, am ales sa iau alt tip de decizii- la care inainte nici nu indrazneam sa visez- care ulterior s-au dovedit a fi benefice, mie si celor dragi ai mei.Atmosfera de la aceste cursuri, seminarii, conferinte, e una relaxanta, pot spune tamaduitoare, atatea rani s-au vindecat, la multe dureri am gasit leacul, dar mai important pentru mine a fost sa simt iubirea care plutea in aer , oameni speciali aflati si eu in cautarea ” drumului” lor…Sincer , daca cineva cauta sa isi inteleaga rostul pe acest pamant, consider aceste cursuri, seminarii, conferinte- organizate de Genoveva Salvaras ” rampa de lansare” catre tot ce ne-a fost lasat sa intelegem, simti si practica.

Genoveva are ceva special in atitudine, in felul in care se poarta cu participantii la cursuri, distinctie si in acelasi timp modestie; ma inspira felul ei de-a fi, de-a  transmite ceea ce ea cunoaste.Este omul care a impactat in mod fericit ceea ce am inceput sa devin.Multumesc Genoveva ca esti un deschizator de ” noi drumuri ” prin aceste cursuri pe care cu atata dragoste le pregatesti.Se spune ca doua sunt cele mai importante zile din viata unui om: ziua in care se naste si ziua in care intelege ” de ce”. Multumesc pe aceasta cale,Genoveva,ca ai contribuit ca eu sa inteleg ” de ce ” exist.Recunostinta si iubire mereu!

Rozica Constantin, Om de succes in Networking Marketing, Iasi

Pentru mine Genoveva este un organizator cu suflet, un partener de drum alaturi de care am construit si consolidat o oportunitate de dezvoltare a constiintei sistemice in Iasi.M-am bucurat de sinceritatea si deschiderea ei, de capacitatea de a organiza cu atentie,de a convinge, de dorinta sincera de a oferi.Prin Conferinte Spirituale Romania –portalul de evenimente de spiritualitate, Psihologie energetica si Parapsihologie, oamenii pot primi intelegeri profunde si vindecarea vietii.

Ion Bucur, Psiholog, Psihoterapeut si Facilitator Constelatii Familiale, Bucuresti

Ceea ce Genoveva şi-a propus să împlinească, urmând parcă o cerească vocaţie, se constituie într-o aspiraţie pe care Omul Timpului Nostru deja o aşteaptă: nevoia de a fi tot mai mult, în tot mai variate chipuri, ÎMPREUNĂ…Aceasta, până la (re)găsirea acelui Numitor Comun care este “CURCUBEUL PLANETAR”, expresie a capacităţii umane de a rezona într-una şi aceeaşi vibraţie a Luminii şi Iubirii, într-una şi aceeaşi fiinţare a UNICULUI ÎN LUME…

Faptul că Genoveva a început, nici ea nu ştie bine prin ce revelatorie pulsaţie a Universului, să organize CONFERINŢE SPIRITUALE, susţinute cu invitaţi de prestigiu din toate colţurile spirituale ale Ţării (tocmai am numit brandul activităţii sale, care o bucură mai mult decât şi-ar fi putut imagina), are în fapt o duplă semnificaţie: aceea de a-i grupa pe tot mai mulţi iniţiaţi “Lucrători ai Luminii”, crescuţi pe rădăcinile arhetipale ale Neamului, într-o coroană românească de referinţă, mai întâi, aceea de a genera un mecanism de amplă rezonanţă spirituală, menit să constituie treptat o “masă critică” de susţinători, mai apoi. În acest fel, aşezând picătură de înţelegere lângă picătură de trăire, coborând mintea în inimă şi legându-le precum în taina rugăciunii isihaste, se va ajunge pe nesimţite la o stare a fiinţării umane în care, deschizându-şi într-o bună dimineaţă ochii, toţi semenii planetei vor putea şopti, copleşiţi de uimire: “Ahh, dar şi noi ştim aceste lucruri… De ce nu le-am şi face şi trăi, atunci, cu toţii?”.

Odată declanşată o atare “rezonanţă holografică”, în a cărei configuratoare acţiune partea stă pentru întreg, iar gândul pentru aspiraţia împlinită, oamenii vor înţelege spontan că ei nu sunt decât aparent separaţi, graţie structurii lor trupeşti, corpusculare, pentru că în realitate – prin gândurile şi emoţiile lor, prin frecvenţele “luminii vii” care le apropie aura – ei se află conectaţi într-o funciară “continuitate de câmp”, într-o conştiinţă planetară “orizontală”, în măsură să îi apropie din ce în ce mai mult, pe “verticală”, de înaltele ierarhii ale luminii.

Printr-o atare rezonanţă, mărturiseşte Genoveva în consens cu maeştrii ei, Cerul şi Pământul se vor apropia şi altfel, netensionat, îngăduind spiritului omenesc să depăşească prin transcendere, iar nu prin confruntare, problemele cu care încă se confruntă. În plus, aşa cum implicit a învăţat participând la atâtea conferinte pe care, tacit, le-a organizat şi pentru înălţarea spiritului ei, Genoveva afirmă cu o molipsitoare credinţă: Dacă toţi vom spune că întreaga lume este paşnică si prosperă, sănătoasă şi armonică, din toate punctele de vedere, atunci ea chiar va fi aşa… Lumea şi implicit neamul care, nouă românilor, ne-a generat şi susţinut o nestrămutată statornicie: Cei drepţi întru credinţă inving

Cred că a fost suficient să desluşesc aceste chipuri ale dreptei sale credinţe, pentru a afirma că Genoveva însăşi este o paşnică luptătoare şi o frumoasă “fiinţă întru lumină”, transparentă la ochi şi la gând, directă şi convingătoare în facere… Probând în totalitate principiul: Spune-mi ceea ce faci, şi îţi voi spune cine eşti

Aceasta este, în câteva cuvinte spuse, GENOVEVA SALVARAS, al cărui predestinat parcă nume şopteşte tuturor: “Vreţi să vă depăşiţi impasurile individuale? Atunci, haideţi să le transcendem împreună…”. Cu o putere de convingere pe care este imposibil să nu o creditezi şi să o urmezi.

Motiv pentru care nu mă îndoiesc că, atunci când va veni timpul, îi voi sta alături Genovevei, în calitate de vorbitor sau de ascultător, nici nu are importanţă cum… Căci, singurul care contează cu adevărat este să înveţi a trăi în identitate cu tine însuţi şi cu semenii tăi, cu Cosmosul şi cu divina sa Esenţă.

Prof. Dr. Traian D. Stănciulescu, Universitatea “Al. I. Cuza” & Institutul Naţional de Inventică, Iași