Mulți oameni doresc să trăiască veșnic ! Da, oamenii sunt dornici sa traiasca vesnic .

Dar multi dintre noi nu suntem insă în măsură sa facem alegeri nici pentru ce vom face diseara . Unii spun că nu au suficient timp pentru a trăi fericiti.

Cum să atragi Timpul Fericirii si Succesului? Cum sa vindeci Timpul bolnav? Cum sa creezi Timp pentru îndeplinirea dorințelor ?

Acestor teme va fi dedicata tabara iar participantii vor trece printr-o traire care nu mai poate fi experimentata in acest sublim fel decat in prezenta,interactiunea si sub ghidarea acestor 2 maestri Serghei Avdeev și Galina Gajeva. Ei se manifesta ca niste fiinte foarte blande, pline de bucurie, calde, vibrante, intelepte si daruitoare.

In tabara va fi aplicata Tehnologia de Iluminare a construirii Timpului Viu al vietii, bazat pe Teoria Structurilor Fizice si Sinergia Proceselor Informationale.

Vor fi aratate modele teoretice ale timpului și structurii realității. Puteți experimenta miracolul conectarii la LUMINA NECREATA între oameni și restabili sentimentul GASIRII CAII in Viata !

Foto de la seminarul sustinut de Serghei si Galina in Iasi gasiti aici:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.848365485256264.1073741880.336147599811391&type=3

Cum au simtit participantii si ce au dorit sa va transmita si voua:
https://www.youtube.com/watch?v=LFHE0EAg07A&list=PLu0sO5dMClJsRz_WnVa6EUvmZHHomBeRR
https://www.youtube.com/watch?v=Sr-weFbU-B0&index=8&list=PLu0sO5dMClJsRz_WnVa6EUvmZHHomBeRR

Adaptoarele de sistem cu structuri subinformationale foarte concentrate de Lumina, denumite Translighters sunt folosite în toate practicile și exercițiile la seminar ca unelte in indeplinirea dorintelor si formarea timpului viu al vietii.

Mai multe despre Translighters si Galina Gajova vedeti aici :
http://www.translighters.com/

Prin mișcareacorpului,sufletului și a minții participanții seminaruluise unescîntr-o singurăStructurăFractala,formand o țesătură noua, Vie si exploziva a Vietiisi a realitatii.

Ce spun ce care au fost la seminarile putine si cu practici parapsihologice greu de gasit si accesat in Romania, cu Serghei Avdeev si Galina Gajova?

„ Nu poti sa stii ce gust are o ciocolata, daca n-ai gustat-o niciodata, asa si cu seminarul „Sarbatoare de Lumina”, oferit noua cu multa Iubire, Lumina si mult Suflet de Serghei Avdeev si Galina Gajova.

Ca sa intelegi cum totul se intampla exista o singura solutie – SA FII ACOLO!

O adevarata explozie de trairi, stari si emotii. Fiecare seminar este unic si irepetabil!

Daca ma intrebi ce am facut acolo, o sa-ti raspund asa:

  • Am trait Prezentul LA MAXIM
  • Am „dansat cu Trecutul”
  • Am construt Viitorul!
  • Am creat structuri de lumina cu ajutorul corpului nostru!
  • Am invatat cum putem sa CO-CREEM TIMPLUL pentru indeplinirea dorintelor!
  • Am experimentat cum poti sa cresti fluxului  Bunastarii si  Resurselor, folosind adaptoarele de sistem – Translighter.
  • Am vazut oamenii care rezolvau probleme interioare in timpul seminarului sau imediat dupa;
  • Am participat la o nastere viitoarei familii, la o nunta celestaJ „

Svetlana Lungu, Bucuresti

„Orice reintalnire cu Serghei Avdeev si Galina Gajova este ca o reconectare la sursa, timp de 3-5 zile de fiecare data cand particip imi ofera posibilitatea sa co-creez impreuna cu liderii si participantii la seminar evenimentele dorite in viata, atat la nivel de constient cat si subconstient. Sentimentul trait la seminar este magic, ma umple de lumina, transparenta si consistenta in acelasi timp. Ca si rezultate de fiecare data dupa seminar se manifesta schimbari pozitive in viata mea. Se intampla diverse evenimente, eliberari de blocaje si transformari. O sa dau doar un exemplu din multe altele care s-au intamplat, o relatie rupta de 2 ani de zile din cauza unui confict, s-a reintregit! Intentia de reimpacare venind din partea celeilate persoane, lucru care a adus beneficii pe plan emotional intregii mele familii! „Recomand cu toata increderea participarea la acest seminar, merita  drumul de 1500 de km pe care il facem noi de fiecare data pentru a ajunge la seminar din Grecia! ”

Diana Misail, Atena

Dupa acesta tabara se vor produce o multime de efecte benefice in vietile participantilor: incepand de la insanatosiri miraculoase sau transformari ale dorinteleor benefice in realitate intr-un timp mult mai scurt decat ar fi fost posibil inainte de seminar.

Fiecare zi a taberei va fi ca o zi de (re)nastere!
Nasterea Lumii Noi! Nasterea Timpului!
Sănătate, Fericire, Noroc !!!

Cine sunt Serghei Avdeev si Galina Gajova?

Sergei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de modelare si construire de structuri dîn Rusia, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert – operatorul de sisteme complexe, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Este posibil ca imediat dupa tabara sa facem un traseu turistic de o zi in locurile sacre din imprejurimile Iasului, impreuna cu Serghei Avdeev si Galina Gajova

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Locatia: Svarga Loka Health Retreat and Apiterapy
Durata:
tabara I de 5 zile,  19-23 august 2015
tabara II de 3 zile, 21-23 august 2015

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/eVL5NC0hiL
Participarea la Tabara I( 5 zile) costa 300 euro, platibili in lei,pentru achitarea unui avans de minim 100 euro(pana la data de 15 august) sau 350 euro pentru achitarea intre 16-19 august 2015.
Participarea la Tabara II ( 3 zile) costa 200 euro, platibili in lei,pentru achitarea unui avans de minim 50 euro (pana la data de 15 august) sau 250 euro pentru achitarea intre 16-19 august 2015.
Pentru participarea persoanelor in tandem, cuplu, membri aiaceleiasi familii se oferao reducere de 25 de euro /persoana.

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea tabereipentru care faceti plata.

Va asteptam cu drag la aceasta tabara UNICA in Romania !