Maestrul Gon Po Serghei Dansin
1-11 iulie 2014, Brodina, Bucovina

O tabără despre o intilnire cu puterile Paranormale din noi ce le vom scoate din strafundurile fiintei noastre sub ghidarea unui initiat greu de gasit in zilele noastre, Maestrul Gon Po
Serghei Dansin. Cadrul retras, virgin si de o frumusete mareata,fascinanta de munte ,va fi unul foarte potrivit pentru participantii la aceste initieri.

[youtube id=”rjm4B_RVgzg” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=””]

Temele pentru tabara :
1. mantra yoga
2. miscare mistica – codul zeilor, intrarea in alta dimensiune.
3. expert-operator de sisteme complexe, telestezia – sensibilitate si vedere la distanta.
4. masajul mistic abordat cu simboluri de putere.
5. runele – runascriptura, stafer, galdrastaf, galdramuld – simboluri care ajuta, ilumineaza si dau nenumarate puteri in viata noastra.
6. dansul samanic.
7. bastonul magic – practica terapeutica. intrare in zona invizibila, formatarea energiei spatiului.
cum cautam spiritul bastonului si cum il numim.
8. imaginatia creativa pentru cautarea obiectului ascuns.
9. numerologie multidimensionala – intrare in al doilea nivel.

Inscrieti-va Acum prin email sau in in formular http://bit.ly/1oYoaGh

Este o tabara experentiala mistica si care confera participantilor instrumente secrete de TransPsihologie, Yoga mistica, PsihoGeometrie sacra, Numerologie si Ritualuri de Putere
pe care Maestrul Fortuna Serghei le transmite celor alesi sa participe.

Nascut in Chisinau, Republica Moldova, Maestrul Serghei Danisin a facut studii in domeniul Bio-Energo-Ciberneticii a sistemelor complexe , in cadrul Academiei de Studii si Cercetari a Frontierelor Creierului uman „E.V. Zolotov”din Moscova.Este un pionier al cercetarii si studiului fenomenelor de ParaPsihologie in cadrul Scolii „Omul Viitorului”din Chisinau. A fost director si profesor la Centrul international de cercetari stiintifice , training si Vindecare „Fortuna”din Moscova.
In Programul International de educatie URSS-USA-Finlada_Bulgaria, NOVINTEX-GOLDWAY-AVANTE XXI –PASUL PRIMAVERII 1999 a fost desemnat Fenomen al Europei. In 1994 a primit initierea ca Maestru Gon Po din partea unui lama tibetan din ramura Nigma.
In prezent este Presedintele Centrului de Studii si cercetari Frontale TARKSHYA 444 Bucuresti, in cadrul caruia activeaza ca profesor sustinand cursuri si seminarii de Telepatie, Bio-EnergoCibernetica si TransPsihologie.

Tabara se desfasoara pe 2 module:
– Modul I, 1-5 iulie, 110 ron /zi( 4 zile)
– Modul II, 7-10 iulie 2014 110 ron /zi( 4 zile)

In 1 iulie este ziua de sosire a participantilor din tabara I.
In 6 iulie este zi de plecare aparticipantilor din tabara I si de sosire a participantilor din tabara II sau cu program turistic de voie pentru cei care aleg sa ramana la ambele tabere.
In 11 iunie este ziua de plecare a participantilor.

Programul nu se repeta in cele 2 module, Maestrul fiind cel care alege ordinea si
Tehnicile care le va transmite.

Inscrieti-va Acum prin email sau in in formular http://bit.ly/1oYoaGh

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR

Ziua 1 (1 Iulie 2014) Sosirea și acomodarea prticipantilor la Tabara I intre 9:00 și 16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participanților și prima Cina de tabără
Ziua 2-4 (2,3,4 si 5 iulie 2014 ) Initieri , dansuri si practici secrete
Ziua 4( 5 iulie 2014) – incheierea Taberei I , cina de tabara si foc de tabara
Ziua 5(6 Iulie 2014) – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 9:00-16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participantilor si cina de tabara.
Ziua 6-9( 7,8,9 si 10 iulie 2014)- Initieri , dansuri si practici secrete
Ziua 9, 10 iulie 2014 Seara Incheierea taberei si foc de tabara
Ziua 10(11 Iulie 2014 ) Plecarea din tabara,pranz de tabara, foto de grup

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte pentru vreme de munte, pernute si o patura groasa,saluri de meditatie. In tabara veti putea achizitiona

Contributia :
110 ron/zi cu achitarea pana la data de 25 iunie a.c. inclusiv
150 ron /zi cu achitarea intre 26 iunie -1 iulie a.c. sau la intrarea in tabara.

Cazarea, transportul si masa sunt separate.
Cazarea se face la pensiunea proaspat finalizata,”Trei Braduti” sau la o casa particulara foarte primitoare si comfortabila,la tariful de 30 ron/noapte.
Participantii sunt cazati cate 2-6 in camera.
Cazarea se achita in la intrarea in tabara pentru cei care au achitat contravaloarea participarii pana la data de 6 iunie a.c. Cei care opteaza pentru achitarea dupa aceasta data,achitarea cazarii se face in avans si asigura locul de participare. Locurile sunt limitate. Inscrierea si rezervarea locurilor se face in ordinea solicitarilor.

Meniul este vegetarian sau ovo-lactovegetarian, preparat cu produse crecute ecologic serele din gospodaria proprietarului pensiunii si la localnici.Costul unui meniu zilnic este de 22 ron.

Transportul se face cu masinile personale sau cu maxi taxi care are plecare zilnica din Suceava si ajunge pana in fata pensiunii.

Locatia este la Pensiunea 3 Braduti si nu se gaseste pe internet deoarece este proaspat terminata ,fiind situata in localitatea Brodina, in Nordul Bucovinei,judetul Suceava, intr-un peisaj montan mirific,foarte linistit si cu aer proaspat de munte si oameni deosebit de ospitalieri.
Inscrieti-va Acum prin email sau in in formular http://bit.ly/1oYoaGh