Suntem in viata pentru a fi fericiti, a iubi, a impartasi, a celebra viata si pentru a experimenta si cunoaste adevarul.

Workshop intensiv de meditaţie cu Deva Krishna  pentru a începe un nou parcurs de creştere interioară învăţând arta meditaţiei.
Workshopul se adresează tuturor persoanelor interesate de creşterea interioră,  de vindecare şi cunoaştere de sine. Tehnicile propuse în aceste trei zile, sunt active si pasive; tehnici dinamice, sufi, tibetane, dans, respiratie si altele. Sunt tehnici care va permit sa intrati mai mult in contat cu corpul – mintea si emotiile voastre.  Această experienţă ajută la descoperirea unei noi  dimensiuni a fiinţei voastre.

Meditaţia este un puternic instrument care ajută la relaxarea corpului, a minţii şi la restabilirea unei noi armonii cu propriile emoţii. Ea ne ajută deasemenea la regăsirea echilibrului şi bunăstării psihofizice care permite astfel reîncărcarea, regenerarea şi trezirea energiei vitale, astfel pot avea loc vindecari spontane.

Satsang

Satsang, din sanscrită, înseamnă literal “a sta în prezenţa adevărului”.
Satsangul este cea mai elevata şi profundă formă de meditaţie, acolo unde în comuniune cu Adevărul şi Maestrul se dizolvă toate proiecţile şi identificările egoului şi ale minţii.
Satsangul este Intalnirea cu Maestrul si a sta in prezenta sa.
Fiecare zi va fi incheiata cu o ora, o ora jumate de satsang, unde veti avea posibilitatea sa puneti intrebari atat personale cat si generale asupra temelor legate de viata si cresterea interioara.

Cine poate participa?

•    Cine nu a mai meditat dar vrea sa invete arta meditatiei.
•    Cine cunoaste deja meditatia si vrea sa aprofundeze invatand si alte tehnici.
•    Cine este interesat de cresterea interioara.
•    Cine este curios sau atras de meditatie.
•    Cine are anumite boli sau disconforturi fizice si are necesitatea de a gasi metode alternative.
•    Cine are blocaje energetice si emotionale.
•    Cine vrea sa experimenteze direct sfera interioara si sa evolueze spiritual.
•    Cine vrea sa se cunoasca.
•    Cine vrea sa isi cunoasca propriile limite si conditionari, infruntandu-le pentru a le putea depasi.
•    Cine vrea sa cunoasca un nou stil de viata bazat pe meditatie, iubire, bucurie, impartasire si celebrare.

Beneficiu

Tehnicile de meditatie ajuta la/in:
•    Trezirea energiei vitale.
•    Relaxarea corpului eliberandu-l de tensiuni.
•    Incetinirea fluxului de ganduri si eliberarea mintii de preocupari.
•    Trezirea simturilor amplificand perceptiile.
•    A fi prezenti aici-acum bucurandu-ne si traind viata cu intensitate si totalitate.
•    A avea mai mult contact cu trupul, mintea invantand arta observarii.
•    A avea acces la spatii cu mai multa relaxare, constiinta, extaz si beatitudine.
•    A avea acces la spatii cu mai multa creativitate, intuitie, comunicare, inteligenta si sensibilitate.
•    A fi stapanii propri minti.

Tehnicile de meditatie sunt stiintifice si pot aduce vindecari naturale si spontane.

image003DEVA KRISHNA este un mistic, nascut in Egipt dintr-o familie crestin ortodoxa. La varsta de 19 ani sa mutat singur in Italia, acolo unde a inceput parcursul sau de cautare spirituala. A abordat meditatia si a avut parte de o lunga perioada de practica si formare.
A practicat pentru multi ani Bardo; “meditatia din cartea Tibetana a Mortilor asupra vietii, mortii si renasterii”.
A primit invataturile Maestrului Iluminat Osho si pe parcursul cautarii sale, a trait experienta mistica a     trezirii spirituale in prezenta unui Maestru Iluminat.

Din 2006 conduce grupuri de meditatie, satsang si seminarii de crestere interioara, impartasind viziunea si experienta sa legata de trezirea spirituala, constiinta si de adevar.
Transmite si preda metode de vindecare si discipline holistice. Din 1991 locuieste in Italia  iar din 20 Martie 2015 pana astazi a tinut numeroase seminarii de crestere interioara, workshopuri experientiale, seri de meditatie, satsang si terapii individuale in Romania.
Lucreaza cu tehnicile de meditatie, constelatiile famliale sistemice, Reiki si alte discipline holistce lucrand si cu terapiile individuale.
A fost in Tibet in retrageri spirituale in manastirile tibetane, a studiat Ayurveda in India si Nepal, a calatorit in Europa si in Africa intrand in contact cu alte culturi, traditii si obiceiuri diferite.
Deva Krishna ne invita pe toti catre trezirea constiintei, iesirea din automatizari si catre trairea unei vieti meditative exprimandu-ne la maxim propriul potential creativ si capacitatea innascuta a constiintei interioare.

“Suntem in viata pentru a fi fericiti, a iubi, a celebra, a experimenta si pentru a cunoaste adevarul. Constiinta este parte din noi, este profund legata de existenta noastra, este intrinseca, este oglinda sufletului nostru. Si ar fi suficienti cativa pasi pentru a recunoaste cine esti, pentru a-ti recunoaste potentialul si pentru a retrezi Divinitatea care este in tine”.
DEVA KRISHNA

LOCURILE LA TABARA  SUNT LIMITATE!

Locatia: Svarga Loka Health Retreat and Apiterapy
Durata:  14-16 august 2015,orele 9:00-19:00

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/L4IyvB8ciC
Participarea la Workshop  costa 160 ron /zi ,platibili in lei,pentru achitarea unui avans de minim 50 % pana la data de 10 august) sau 200 ron/zi pentru achitarea intre 11-14  august 2015.
Puteti participa la una, doua sau toate cele trei zile de meditatie si satsang.
Pentru cei care participa toate cele trei zilele in tandem, cuplu, membri aiaceleiasi familii se ofera o reducere de de 50 ron /cuplu.

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea workshopului pentru care faceti plata.

Va asteptam cu drag la aceasta tabara de meditatie si satsang!