Descriere

Seminar practic cu Marosy Zoltán István, Doctor Inginer în Nanotehnologie și Magnetism, inventator, cercetător, cadru didactic , 20-21 Octombrie 2018, Iași

TE INVITĂM LA UN CURS UNIC în România, unde vei descoperi modul în care propriul tău corp funcționează, modul în care reușește să păstreze armonia în toate sistemele, sa-si amplifice energia.

CE ESTE ALCHIMIA?

Alchimia este o formă de cunoaștere metafizică, dar și o artă ocultă, specifică perioadei din antichitate și Evul Mediu, care avea două obiective principale:

 • transmutația metalelor în argint și apoi aur;
 • obținerea pietrei filozofale care să se manifeste ca un panaceu universal pentru vindecarea tuturor bolilor și lungirea vieții cât mai mult.

Originile alchmiei sunt neclare, dar după unii filozofi, se pare că mixul de cunoștințe dintre metalurgia egipteană și filozofia greacă a pus bazele ideii de transmutare. Filosofii greci descriau materia prin desemnarea proprietăților pe care le aveau substanțele ce o compun. Ei au definit aceste particularități ca fiind cele patru principii de manifestare a materiei: pământ, apă, foc şi aer. În teoriile lor exista de asemenea şi cel de-al cincilea element, pe care ei l-au denumit apeyron, ce mai târziu a derivat în ether, care le unește pe toate. Acest ether putea să creeze materie nouă prin schimbarea proprietăților substanțelor.

STUDII ȘTIINȚIFICE

În perioada Evului Mediu şi cea a Renaşterii, o serie de alchimiști au trezit visul fiecărui om – o viață lungă și prosperă.

Alchimiști precum Nicholas Flamel, Philalethes, Paracelsus, Isaac Olandezul, au lăsat să se înțeleagă că se poate trăi sute de ani cu piatra filozofală. Studii geniale a realizat și marele geniu al științei, Sir Isaac Newton, despre ale cărui preocupări în ceea ce priveşte alchimia nu se prea vorbeşte. Newton a realizat experimente alchimice timp de 12 ani.

Transmutaţiea biologică şi al sublimării energiei care rezultă în urma acestui proces misterios ce are loc la nivelul organismelor vii, a început să fie studiat experimental și riguros științific abia la începutul secolului al XVII-lea, odată cu studiile medicului şi chimistului flamand Jean-Baptiste van Helmont. A a fost urmat de Antoine Lavoisier, care a studiat natura materiei și datorită acestor studii s-a emis conceptul atomist al materiei.

Descoperiri fascinante în ce priveşte transmutaţia biologică au fost publicate în cartea chimistului suedez Jons Jakob Berzelius, care este considerat unul dintre fondatorii chimiei moderne. Studiile sale au reprezentat bazele chimiei din cunoașterea mistică a alchimiei.

Experimentele sale au fost refăcute de către Stephan Baumgartner, profesor la Universitatea din Bern. Cercetările sale au scos în evidență că apa reprezintă un element important în biochimia celulelor vii.

Importanţa apei pentru tot ceea ce înseamnă viul a fost remarcată şi în cadrul experimentelor şocante care au fost efectuate în anul 1904 de către Rene Quinton. El a studiat mai multe idei despre natura viului și legătura lui cu apa. Quinton a dezvoltat chiar și o întreagă teorie prin care a arătat că apa sărată și plină de elemente nutritive poate sta la baza apariţiei organismelor.

TRANSMUTAȚIA BIOLOGICĂ ESTE POSIBILĂ

Așa cum s-a remarcat, procesele de transmutare pornesc de la anumite substanțe primare cum ar fi oxigen și carbon, care se regăsesc în atmosferă, sau sodiu și siliciu, care se regăsesc în sol.

De exemplu procesele de transmutație care au loc în plante au nevoie de un aport electric, magnetic și de lumină semnificative. Sensibilitatea apei biologice mărește probabilitatea ca un stimul extern, aparent mic, să producă un proces amplu de fuziune nucleară ce poate să producă substanțe noi în celule. Aceste idei au fost mult timp ridiculizate de către oamenii de știință, până când noile descoperiri în fizica particulelor nucleare au scos la iveală curiozități speciale în ce privește transmutația.

Deşi alchimia se contestă de catre comunitatea ştiinţifică,  s-a dovedit adeseori că un anumit amestec de apă de mare, trecut printr-un filtru special construit din diverse metale alchimice, poate să susțină refacerea celulelor roșii din organismul uman.

BIOTRANSMUTARE PENTRU VINDECARE

În ceea ce privește capacitatea de regenerare a țesuturilor biologice, putem să punctăm aici o observație foarte importantă, care a fost făcută de către Alexis Carrel, chirurg și biolog francez, laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie și Medicină în anul 1912. În anul 1902 el a fost martor la însănătoşirea miraculoasă a unei femei care a băut apă de la Lourdes. El a considerat că acea apă reprezintă un panaceu alchimic miraculos.

Asemenea idei au fost confirmate prin demonstrații de către Viktor Schauberger în 1933. El a considerat că apa biologică, adică apa găsită în celulele vii, are o altă structură decât apa de la izvor. Oricât de incredibilă pare această idee, în urma unor studii realizate de către oamenii de știință, pe apa provenită din diferiți cactuși, s-a constatat că ea are o structură puțin diferită de cea nebiologică, ceea ce reprezintă un factor activ în procesul de transmutație biologică.

BIOTRANSMUTARE PENTRU EVOLUTIE SI ENERGIE

Studiile și cercetările în acest domeniu ale lui George Ohsawa, renumit nutriționist japonez, adept al idealurilor de sănătate perfectă prin folosirea principiilor yin şi yang în alimentație, sunt esențiale. Ohsawa a locuit o perioadă în Franța și a luat contact cu studiile despre transmutația biologică.

În urma exploziilor bombelor atomice lansate de americani la Hiroshima și Nagasaki, George Ohsawa a conceput o dietă pentru cei care au fost afectați de radiații, care a avut un succes răsunător. Ohsawa considera că efectele radiațiilor asupra organismului uman sunt de tip yin, astfel încât dieta pe care el a prescris-o era aproape în întregime de tip yang. Prin unirea celor două extreme se producea o reechilibrare energetică în ființa umană.

Folosind studiile lui George Ohsawa, o echipă de cercetătorii din SUA și Italia publică un articol foarte bine structurat, în care demonstrează matematic și apoi prin exemple experimentale că transmutația biologică la celulele vii este o sursă semnificativă de energie care poate să susțină evoluția ființei umane.


Avantaje

Cui este destinat cursul ?

Acest curs este ideal pentru:

 • celor care doresc să cunoască elemente de alchimie care să le ofere o armonie interioară specială;
 • celor care doresc să își îmbunătățească sănătatea;
 • cei care doresc să învețe și să practice tehnici prin care să își mărească imunitatea;
 • cei care doresc să învețe metode pentru a-și păstra echilibrul emoțional;
 • cei care simt că viața lor poate fi mult mai interesantă decât este acum;
 • celor care doresc să învețe secrete de realizare a unor mecanisme și aparate simple pentru a susține capacitatea de transmutare.

Cerinte de participare

Participarea ta la curs NU este condiționată de bagajul de cunoștințe de specialitate tehnice sau esoterice. Se vor primi cunoștințe concrete și practice pentru a se înțelege pas cu pas informațiile. La finalul cursului, se poate opta pentru aprofundarea cunoștințelor în cadrul unui alt curs care este în legătură cu aceasta și / sau înscrierea în cadrul unui grup de aplicare și diseminare a informației.


Cu cine

ZOLTÁN ISTVÁN MAROSY este, doctor inginer în domeniul nanotehnologiei și magnetismului, cu specializări în domeniul tehnologiilor neconvenționale, cadru didactic la Universitatea Ecologică din București.

INVENTATOR, inovator și creator al mai multor aparate de bio-rezonanță care pot să amplifice prezența aurică a unor ființe. Aceste aparate pot să amplifice bioenergia umană personificat și să amplifice stările profunde de introspecție.

Este COFONDATOR și VICEPREȘEDINTE al Asociației de Construcții de tip Zero Energy din București, unde coordonează secțiunea de biorezonanță ce poate să fie introdusă în construcțiile civile. Asociația Zero Energy are un concept unic în România denumit – CASA SUFLETULUI, unde se aplică metode inedite de amplificare aurică.

A DEDICAT întreaga sa viață studiilor legăturilor dintre aspectele esoterice și metafizice, cu perceptele științifice. A studiat ASTROLOGIA, TAROT-ul, NUMEROLOGIA, METAFIZICA, dar și domenii ale științei actuale care l-au ajutat să descopere metode de amplificare a aurei subtile personalizate.

Zoltán s-a implicat activ în EXPERIMENTE care scot în evidență influența diferitelor dispozitive de tip radionic și orgonic pentru susținerea drumului în viață și alinierea destinului cu nevoile societății în care trăim.


Program

Cursul se desfășoară sâmbătă și duminică, 20-21 octombrie 2018, după urmatorul program:

 • Sâmbătă, între orele 9:30-16:30
 • Duminică, între orele 9:30-15:30

Teme abordate la acest curs:

Sâmbăta, 20 octombrie 2018

 • Elementele chimice care se regăsesc în corpul uman și importanța lor în păstrarea echilibrului interior;
 • Legătura dintre elemente și structuri / forme ce pot induce capacitatea de alchimizare lăuntrică a diverse stări negative;
 • Metode de alchimizare interioară benefică a stărilor de frică / anxietate / agitație / stress;
 • Schimbarea pH-ului interior și menținerea stării de echilibru emoțional
 • Importanța păstrării unei stări de relaxare interioară față de evenimentele ce se petrec în jur.

Duminică, 21 octombrie 2018

 • Diverse aparate ce pot să mărească starea de echilibru interior pentru a declanșa starea de echilibru emoțional / mental – condiție esențială pentru începerea transmutării biologice;
 • Modul de realizare a diferite aparate personalizate pentru a trezi capacitatea de a alchimiza diferite otrăvuri sufletești, folosind tehnologia specială TARS.

Localizare

Locația SVARGA LOKA, Bîrnova, Iași este privată, situată într-un cadru mirific, la o căsuță ecologică de lemn, situată într-o livada de 3000 mp cu pomi fructiferi și flori, dotată cu toate facilitățile. Lângă căsuță se află foișorul de unde se văd în toate direcțiile peisajele naturale minunate, pline de verdele plantelor, sunetul clopoțeilor de vânt și al păsărilor, al toacei sau bolurilor tibetane. Locul oferă un cadru rustic, cu accente esoterice, foarte plăcut amenajat și este un propice mediu pentru activitățile spirituale, inițieri, pentru sănătate și vindecare.

Aici se servește doar hrană organică, vegană și vegetariană, foarte gustoasă, aspectuoasă, gătită cu iubire de amfitrioni, se bea apă de izvor. Aerul zonei este unul dintre cele mai ozonate din România, liniștea naturii îmbăind fiecare celulă în starea de bine și detașare.

La locație se ajunge foarte ușor cu maxi-taxi sau cu mașina. Cursanții care doresc, vor fi preluați de organizator de la Hanul 3 Sarmale din Bucium.

Detalii despre locatie click  ->  SVARGA LOKA.

Contributia de participare

Cursul va avea loc pe 20-21 octombrie 2018 la Iași. Contribuția ta la acest curs este de 350 RON și cuprinde:
– răspuns la întrebările tale legate de transmutarea biologică;
– îndrumarea pe cea mai bună variantă a capacității tale lăuntrice;
– suportul de curs în format electronic;
– posibilitatea de aprofundare pe viitor, alături de ceilalți cursanți doritori, a tehnicilor de realizare a unor aparate speciale.

DETALII de plată primesc cei înscriși.

Contribuția de 350 de ron este VALABILĂ pentru cei care achită un avans de înscriere cu minim 10 zile înainte de curs. Dupa această dată, contribuția va fi 500 ron.

Inscriere

Click pe butonul „DA, VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU”
SMS la telefon 0726.0580.568
Pentru info suplimetare trimiteti un email la adresa genoveva@conferintespiritualeromania.ro

Organizator

Conferințe Spirituale Romania by Genoveva Salvaras în parteneriat cu dr.ing Marosy Zoltán.

Mobil organizator: 0726.580.568
Email: genoveva@conferintespiritualeromania.ro

Vă așteptăm cu drag !
Zoltan, Genoveva & echipa de organizare