Constelaţii Familiale – Metoda de Vindecare si Reintregire a Sufletului – este un dar facut oamenilor de Bert Hellinger , celebru Psihoterapeut German, care lucreaza aceasta metoda in sali cu sute si chiar mii de persoane. Metoda este rezultatul muncii multor terapeuţi geniali si imbina partile spirituala, energetica si psihologica ale fiintei umane.
DE CE SA PARTICIPI ?
Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta cum istoria celor de dinainte se repeta si cu noi.Vedeti astfel influenta generatiilor anterioare in viata voastra.
AVANTAJELE:

• Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.
• Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.
• Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o Iubire mai Mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.
Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.
CUM FUNCTIONEAZA METODA ?
Ceea ce se intampla in constelatii, este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.

Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul.

Sunt o multime de teme care pot fi abordate de la unele foarte grave la altele mai putin grave: morti injuste sau tragice, care nu au fost integrate sau recunoscute,situatii care sunt consecintele nedreptatii, toate formele de nedreptate, lipsa de recunoastere, adevar si minciuna; adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul, tot ce ne departeaza de realitate, toate secretele de familie, toate pierderile si doliile, toate minciunile, bolile grave, suferinta persoanelor.

ION BUCUR – psihoterapeut,psiholog, facilitator de Constelatii Familiale si Organizationale ,este unul dintre primii promotori ai acestei metode de vindecare ,inca de acum 10 ani, in Romania. S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste 7 ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si a lui insusi BERT HELINGER. A facilitat peste 100 de workshopuri de constelatii de familie ( aproximativ 1000 de constelatii).
Program

Sambata 9:30 -10:00 Welcome
10:00 -14:00 Sesiune I
14:00 – 15:00 Pauza de pranz
15:00 – 18:00 Sesiune II

Duminica 9:30 – 10:00 Welcome
10:00-13:00 Sesiune I
13:00-14:00 Pauza de pranz
14:00-16:00 Sesiune II
16:00-16:30 Incheiere workshop,foto de grup

CINE PARTICIPA ?
Oricine are situatii de din viata, care nu le-a inteles nici dupa ani de cautari a raspunsurilor, situatii care ii consuma energia sau il „tine legat”, ii genereaza frica, neputinta, sentimentul de nedreptate,debusolare şi blocaj .

CONDITII de PARTICIPARE
Se lucreaza la nivel profund unde perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza. Veniti fara asteptari, cu mintea cat mai linistita si sufletul foarte deschis.
Contributii si facilitati

230 ron pentru o zi (plata unui avans de 100 ron pana la 16 septembrie 2014,inclusiv)
370 ron pentru doua zile (plata unui avans de 170 ron pana la 16 Septembrie 2014,inclusiv)

IMPORTANT : Cei care se inscriu pentru ambele zile de workshop au PRIORITATE in a lucra propria constelatie .
Cei care achita in perioada 17-20 Septembrie a.c. vor contribui cu suma marita cu cate 100 ron.Pentru cei care fac parte din aceeasi familie sau organizatie se aplica o reducere de 50 ron /persoana.

MODALITATE DE LUCRU:
Chiar si ca observator, beneficiile constelatiilor pot fi la fel de mari ca si ale celor care lucreaza direct, deoarece persoanele implicate pot dezvolta diverse rezistente si uneori cei neimplicati direct, pot avea acces la intelegeri foarte profunde ale propriilor problematici.

Va asteptam cu sufletul deschis !

Inscrieti-va acum !
Inscrieri si rezervari prin email sau direct in formular http://bit.ly/1qCzFGu