„Ce ii face pe oameni Fericiti? Ce ma face pe mine Fericit? Atunci cand ma dedic tuturor oamenilor. Tuturor in aceeasi masura. Sa ma dedic nu inseamna ca ii iubesc pe toti emotional.Inseamna ca ii tratez cu atentie si iubire spirituala.

Fericirea vine din dedicare.Aceasta din urma este o realizare pe durata intregii vieti.Ea este realizarea oricarei vieti.”

Acestea sunt cuvinte de intelepciune ale lui Bert Hellinger cel care a primit si perfectionat, raspandit si lucrat cu Metoda Constelatiilor Sistemice de familie – o metoda uluitoare de aducere in plan constient IUBIREA, ADEVARUL si ORDINEA din viata ta , din familia ta, din organizatia sau comunitatea din care esti parte.

Vineri, sambata si duminica,7,8,9 Noiembrie 2014, va fi alaturi de noi ,la invitatia noastra ,Domnul Ion Bucur , cel care ghideaza sufletele cu atata blandete si energie si dedicatie..Cei care l-au cunoscut pe Ion, nu au cuvinte sa poata exprima recunostinta lor.
Va asteptam sa-l cunoasteti si sa va (re)cunoasteti pe voi insiva !

Va invitam la 2 zile de poveste, o poveste adevarata in care veti rade si veti plange, veti vedea adevarul si iubirea manifestandu-se in ordinea lasata prin legi nescrise, asa zisele legi divine !

O prezentare a Metodei Constelatiilor si cum se lucreaza efectiv vedeti in acest video(part I si part II), realizate de echipa Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras la Conferinta „De ce Am acest Destin? „ la care l-am avut ca invitat pe Ion Bucur, facilitator de Constelatii Familiale ,cu o experienta de peste 11 ani in aceasta metoda.


https://www.youtube.com/watch?v=mjU4nWVj9wg&feature=youtu.be 
(Conferinta part I)
https://www.youtube.com/watch?v=ASS6Copa4BM (Conferinta part II)

Constelaţii Familiale – Metoda de Vindecare si Reintregire a Sufletului – este un dar facut oamenilor de Bert Hellinger , celebru Psihoterapeut German, care lucreaza aceasta metoda in sali cu sute si chiar mii de persoane. Metoda este rezultatul muncii multor terapeuţi geniali si imbina partile spirituala, energetica si psihologica ale fiintei umane.

DE CE SA PARTICIPI ?
Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta cum istoria celor de dinainte se repeta si cu noi.Vedeti astfel influenta generatiilor anterioare in viata voastra.

AVANTAJELE participarii la Constelatii Familiale:
• Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.
• Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.
• Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o Iubire mai Mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.
Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?
Ceea ce se intampla in constelatii, este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul.
Sunt o multime de teme care pot fi abordate de la unele foarte grave la altele mai putin grave: morti injuste sau tragice, care nu au fost integrate sau recunoscute,situatii care sunt consecintele nedreptatii, toate formele de nedreptate, lipsa de recunoastere, adevar si minciuna; adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul, tot ce ne departeaza de realitate, toate secretele de familie, toate pierderile si doliile, toate minciunile, bolile grave, suferinta persoanelor.

ION BUCUR – psihoterapeut,psiholog, facilitator de Constelatii Familiale si Organizationale ,este unul dintre primii promotori ai acestei metode de vindecare ,inca de acum 10 ani, in Romania. S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste 7 ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si a lui BERT HELINGER. A facilitat peste 100 de workshopuri de constelatii de familie ( aproximativ 1000 de constelatii).

Program
Sambata 9:30 -10:00 Welcome
10:00 -14:00 Sesiune I
14:00 – 15:00 Pauza de pranz
15:00 – 18:00 Sesiune II

Duminica 9:30 – 10:00 Welcome
10:00-13:00 Sesiune I
13:00-14:00 Pauza de pranz
14:00-16:00 Sesiune II
16:00-16:30 Incheiere workshop,foto de grup

CINE PARTICIPA ?
Oricine are situatii de din viata, care nu le-a inteles nici dupa ani de cautari a raspunsurilor, situatii care ii consuma energia sau il „tine legat”, ii genereaza frica, neputinta, sentimentul de nedreptate,debusolare şi blocaj .

CONDITII de PARTICIPARE
Se lucreaza la nivel profund unde perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza. Veniti fara asteptari, cu mintea cat mai linistita si sufletul foarte deschis.

Contributii si facilitati

230 ron pentru o zi (plata unui avans de 100 ron pana la 1 Noiembrie 2014,inclusiv)
370 ron pentru doua zile (plata unui avans de 170 ron pana la 1 Noiembrie 2014 2014,inclusiv)
Cei care se inscriu pentru ambele zile de workshop au PRIORITATE pentru a fi asistati de facilitator in constelatia personala.
Cei care achita avansul in perioada 2-7 Noiembrie a.c. vor contribui cu suma totala marita cu cate 100 ron.
Se aplica o reducere de 50 ron /persoana: pentru cei care fac parte din aceeasi familie sau organizatie,pentru studenti si pensionari,precum si mamele care isi cresc singure copiii.
Se ofera participarea GRATUITA primei persoane solicitante cu situatie economica f dificila.

Pe 7 Noiembrie a.c. va fi o Conferinta demonstrativa de Constelatii. Participantii la Workshopul din 8-9 Noiembrie au participare gratuita si de asemenea pot aduce inca 2 invitati , de asemenea cu participare gratuita.
Inregistrarea pentru Conferinta se face obligatoriu prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro pana maxim la data de 1 noiembrie a.c. Invitatii vor specifica din partea cui au invitatia pentru a beneficia de gratuitate.

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau direct in formular http://bit.ly/YEsWAK


Locatia Iasi (locatia exacta va fi anuntata celor inregistrati)
Facilitator ION Bucur,Psihoterapeut,
Durata 8-9 Noiembrie 2014
Contributie 370 ron(2 zile) sau 230 ron(1 zi)
Organizator Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Email genoveva.salvaras@gmail.com
Telefon 0726 580568