Constelaţia Familiala – Metoda de Reintregire a Sufletului ,este UN DAR facut de Bert Hellinger , Celebru Psihoterapeut German care lucreaza aceasta metoda in Sali cu Sute si chiar Mii de Persoane.Metoda este rezultatul muncii multor terapeuţi geniali.

ION BUCUR – psihoterapeut,psiholog, facilitator de Constelatii Familiale si Organizationale este probabil Cel Mai Bun Facilitator din Romania . S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste 7 ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si BERT HELINGER, avand un aport substantial la aducerea acestei metode in tara noastra inca de acum peste 10 ani. A facilitat peste 100 de workshopuri de constelatii de familie ( aproximativ 1000 de constelatii).

DE CE SA PARTICIPI ?
Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta cum istoria celor de dinainte se repeta si cu noi.Vedeti astfel influenta generatiilor anterioare in viata voastra.

AVANTAJELE:
• Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.
• Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.
• Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o iubire mai mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.
Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?
Ceea ce se intampla in constelatii, este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul.
Sunt o multime de teme care pot fi abordate de la unele foarte grave la altele mai putin grave: moartea copiilor, victime din razboaie, crime de tot felul etc. morti injuste sau tragice, morti care nu au fost integrate sau recunoscute, dolii care nu au fost duse la capat, toate evenimentele care implica morti si care au lasat teme nerezolvate se pot lucra cu aceasta metoda. Desigur pot fi abordate situatii care sunt consecintele nedreptatii, toate formele de nedreptate, lipsa de recunoastere, adevar si minciuna; adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul, tot ce ne departeaza de realitate, toate secretele de familie, toate pierderile si doliile, toate minciunile, bolile grave, suferinta persoanelor.

Exemple de evenimente care afecteaza familia si care pot fi abordate in Constelatii familiale:
• moarte prematură a copiilor, părinţilor sau bunicilor;
• divorţuri, relaţii anterioare, inclusiv ale părinţilor şi bunicilor;
• accidente tragice în care a murit un membru al familiei;
• avorturi naturale şi provocate;
• un membru al familiei este criticat/judecat, exclus, considerat ”oaia neagră”;
• fapte de război;
• supravieţuitori – vina/pierdere;
• o mamă care moare la naşterea copilului;
• violuri, abuzuri, injustiţii;
• morţi premature (sub 25 de ani, sau părinţi care au copiii mai mici de 15 ani);
• sinucidere sau încercare de sinucidere;
• crime în special asasinate;
• cineva înşelat, nedreptăţit (dezmoştenit, sau falsificări de acte în moşteniri etc.);
• cineva a fost condamnat la închisoare; internat într-un ospiciu;
• cand au fost destine şi incidente grave:
o Copii ilegitimi sau copii daţi în adopţie sau abandonaţi;
o Boli grave, handicapuri;
o Persoane ucise, torturate sau nedreptatite profund;
• Părinţi de naţionalităţi sau culturi diferite; emigrări;
• Relaţii anterioare importante ale unuia dintre părinţi.

Locatia IASI , Universitatea „Petre Andrei”
Program : Vineri 18:00 – 20:30 Conferinta Constelatii
Sambata 9:30 -10:00 Welcome
10:00 -14:00 Sesiune I
14:00 – 15:00 Pauza de pranz
15:00 – 18:00 Sesiune II

Duminica 9:30 – 10:00 Welcome
10:00-13:00 Sesiune I
13:00-14:00 Pauza de pranz
14:00-16:00 Sesiune II
16:00-16:30 Incheiere

CINE PARTICIPA ?
Oricine are situatii de din viata, care nu le-ati inteles nici dupa ani de cautari a raspunsurilor, situatii care va consuma energia, va „tine legat”, va genereaza frica, neputinta, sentimentul de nedreptate,debusolare şi blocaj .

CONDITII de PARTICIPARE
Se lucreaza la nivel profund unde care perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza.

Contributii si facilitati

Pentru conferinta din 2 Mai 2014:
50 ron (pentru plata in avans pana 25 Aprilie 2014 )
100 ron ( pentru plata intre 26 Aprilie-1 Mai 2014)
Pentru cei care se inscriu pe loc la workshopul „Constelatii Familiale- Metoda de reintregire a sufletului” din 3-4 mai 2014 ,suma achitata la conferinta se scade din contributia pentru workshop.

Pentru workshopul din 3-4 Mai 2014:

399 ron (plata unui avans de 200 ron pana la 25 aprilie 2014)
499 (plata unui avans de 250 ron intre 26 Aprilie-1 Mai 2014)

Diferenta se achita la intrarea in workshop.
Pentru cei care fac parte din aceesi familie se aplica o reducere de 50 ron /persoana.

Inscrieri si rezervari prin email sau direct in formular: http://bit.ly/MJ02JD

MODALITATI DE LUCRU:
Chiar si ca observator beneficiile constelatiilor pot fi la fel de mari ca si ale celor care lucreaza direct, deoarece persoanele implicate pot dezvolta diverse rezistente in timp ce, neimplicat, poti avea acces la intelegeri profunde ale propriilor problematici.

PARTENERI de Eveniment: Universitatea „Petre Andrei”Iasi, Centrul de kinetoterapie si intretinere corporala „Oxygen”,Centrul de criosauna si salina „Terra Centrum”, Cabinetul de hidrocolonoterapie „Aqua Joy”, Centrul naturist de sanatate „Steaua Divina”,Libraria „Floarea Vietii” si Magazinul esoteric „Maya”

Va asteptam cu sufletul deschis !