Evenimente deosebite din istoria Pământului  demonstrează prezența ființelor extraterestre.

Motivația întregului seminar 

0af9aa1af0b2000b768b58bdb0aeae9dFințele extraterestre benefice există şi sunt la fel de vii precum suntem noi, iubesc și simt dorința la fel ca oamenii. O mare parte dintre ei au crescut la nivel spiritual în mii sau zeci de mii de ani şi au avut ocazia să vadă că există şi altceva decât limita propriei planete sau sistem solar. Însă nu sunt esențial altfel ci mai dezvoltați tehnologic și spiritual. Au acumulat o mai bună experienţă, au învăţat precum învăţăm şi noi. Sunt răbdători cu civilizația noastră pentru că şi cu ei au fost alte civilizații răbdătoare în evoluția lor spirituală. Ar fi naiv din partea noastră să credem că au fost dezvoltați de la început.

Unii dintre ei au fost în spaţiu pe când noi încă ne hrăneam cu întrebări referitoare la natura luminii sau al electricităţii. Alții mult mai evoluați au mai fost pe această planetă şi ne amintim de ei prin basme, mit-uri şi de ce nu … zei.

Ființele ET sunt mai aproape de noi decât ne imaginăm, poate sunt părinţii noştri şi aşteaptă să ne maturizăm pentru a afla adevărul despre originea noastră.

Sperăm că pe parcursul a 3 SEMINARII să vă deschidem inima pentru a-i primi pe frații noștri din Cosmos !

Scopul prezentărilor 

– Aranjarea istorică și logică a evenimentelor care s-au petrecut pe Pământ, care atestă vizita ființelor ET;
– Exemplificarea unor imagini ce sugerează forma și structura unor ființe venite din spațiu;
– Aprofundarea cunoștințelor privind influența pe care au avut-o în timp rasele ET pentru civilizația umană.

Întrebări la care dorim să răspundem

– Până să ne punem problema cine sunt EI ar fi bine să ne punem reala întrebare – cine suntem noi ?
– Dacă ei vin să ne viziteze atunci ce este această civilizație – homo sapiens ? Nu ar fi preocupaţi de noi dacă nu ar fi vreun motiv pentru aceasta.
– Suntem noi în măsură să înțelegem importanța existenței altor ființe din spațiul cosmic ?

Ce putem noi câştiga din relaţia cu EI ? 

1134eb923fdad55ce9962a82bbf09a64În primul rând am ieşi din cercul vicios al îndoielii şi al înfumuratei noastre idei care ne spune că suntem singurele fiinţe conștiente din Univers. Această afirmație ar fi la fel de penibilă ca şi cum am spune că în oceanul Atlantic trăiesc doar balenele. Poate unii zâmbesc la această idee, dar unii încă mai gândesc că nu există decât această planetă locuită, însă în acest imens Univers există o mulţime de fiinţe vii conştiente.

Aici am putea să parafrazăm cu o replică din filmul – Contact – “Dacă Pământul ar fi singura planetă locuită din Univers, atunci ar fi o mare risipă de spaţiu.”

Dinamica civilizației de pe Pământ este asemănătoare cu cea a copiilor de 12 ani care îşi arată valoarea prin orice mijloace şi caută să se afirme cât mai mult, considerând că sunt unici. La o vârstă spirituală mult mai avansată civilizațiile extraterestre benefice din Univers ne privesc cu un zâmbet compasiv referitor la comportarea aceasta, cu o prietenească blândeţe şi nostalgia vremurilor de demult, când și ei erau la fel.

Prin natura lor ei ne pot oferi mai multă linişte sufletească, am şti că avem un ajutor în caz că cerem aceasta cu sinceritate și încredere.

Şi ce vor ei pentru ajutorul dat în mod necondiționat ? Același lucru, ceva ce am putea da pe gratis – recunoştinţă, dragoste și bucurie. Astfel se bucură şi ei de bucuria noastră şi în acelaşi timp noi vom putea creşte pentru ca la rândul nostru să facem la fel, să oferim un ajutor, o deschidere sufletească către acele civilizații pe care le vom întâlni în viitor și care vor avea mare nevoie de ajutorul nostru dezinteresat.

Structura seminarului 1

Cursul este structurat cronologic pentru a putea corela diferite momente de timp cu evenimente majore ce s-au petrecut pe planeta Pământ în antichitate / perioada medievală / modernă.
Fiecare parte din seminar durează 6 ore în care sunt incluse perioadele de răspunsuri la întrebări și o oră realizarea unor tehnici speciale. Desigur,ca atunci cand se creeaza o energie foarte frumoasa, oamenii nu se mai dau dusi…

Sambata, 10 aprilie 2016 

1. Importanța asimilării informațiilor privind existența ființelor ET. Situația în care se află planeta în acest moment în corelație cu evoluția spirituală a omenirii
2. Observații din preistorie și antichitate privind existența ființelor ET sau a OZN. Prezentare de imagini și filmări cu diferite manifestări ce susțin ipoteza existenței ET și a activităților lor pe Pământ.
3. Informații importante oferite de picturi și sculpturi realizate în epoca medievală privind activitatea ființelor ET. Vizualizarea unor imagini sugestive în rezonanță cu formele specifice ce au fost construite de ființe ET.
4. Activitatea OZN observată în timpul conflictelor majore de pe Pământ. Prezentarea unei activitatăți neobișnuit de mare a OZN în zonele de conflict.
5. Realizarea unei tehnici de meditație și concentrare. Vizualizarea unor imagini și realizarea unor meditații de intrare în rezonanță cu forme de OZN care au fost observate în timp timp.

Duminica, 11 aprilie 2016  

nava cosmica1. Prezentarea unor cercuri din lanurile de grâu. Explicarea semnificației ascunse din imagini și filmări cu diferite cercuri din lanuri de grâu.
2. Figuri și sculpturi realizate de ființele ET ce transmit mesaje codificate. Studierea și explicarea simbolurilor ce reprezintă mesaje codificate ale ET.
3. Filmări deosebite care au uimit lumea privind ființele ET. Cazul deosebit de important din istoria Pământului privind un mesaj direct și concret a ființelor ET către civilizația umană.
4. Observații privind activitatea OZN și a civilizațiilor ET în spațiul cosmic. Imagini și filmări realizate în spațiul cosmic sau pe alte planete din sistemul nostru solar ce prezintă o importanță deosebită în contextul ființelor ET.
5. Realizarea unei tehnici de meditație și concentrare. Vizualizarea unor imagini și realizarea unor meditații de intrare în rezonanță cu simboluri specifice ce sunt provenite de la ființele ET.

Ce urmeaza la Seminarul 2 ?  

Seminarul initiatic 2 este stabilit cu grupa seminarului 1 la o data convenabila pentru majoritatea participantilor.

1. Prezentarea unor tehnologii / dispozitive / care au fost folosite de ființe ET în antichitate. Prezentare imagini și filmări cu diferite artefacte ce sunt imposibil de realizat în condițiile tehnologiei umane din acea perioadă.
2. Tehnologii observate în perioada medievală care sunt asociate cu ființe ET. Prezentarea unor construcții și forme ce atestă înalta capacitate a ființelor ET de a crea structuri deosebit de complicate.
3. Tehnologia specifică a raselor denumite „micii cenușii” și „reptiliană”. Tehnologii folosite de cele două rase pentru a controla populația de pe Pământ.
4. Prezentarea diferențelor dintre tehnologiile civilizațiilor malefice sau benefice. Vizualizarea unor imagini și filmări ce poate aduce o comparație între civilizațiile malefice și benefice.
5. Realizarea unei tehnici de meditație și concentrare. Realizarea unor tehnici care pot să creeze un scut protector subtil pentru a crea o selecție între aceste civilizații.

Ziua a II-a

1. Prezentarea piramidei ca dispozitiv de proiecție subtilă în anumite zone din spațiul cosmic. Explicarea particularităților umane și fenomenele de rezonanță complexă datorată piramidei.
2. Observații realizate de diverși piloți de nave care sugerează capacitatea navelor de a se deplasa cu ajutorul diamagnetismului. Exemplificarea unor tehnologii similare pe Pământ.
3. Observații din spațiul cosmic care sugerează modul de deplasare a navelor mari. Prezentarea de poze și filmări deosebite care scot în evidență controlul asupra „găurilor de vierme„ / deplasarea cuantică / teleportrea.
4. Tehnologii similare de pe Pământ care sunt compatibile sau apropiate cu cea a ființelor ET. Prezentarea a diferite aparate / tehnologii / materiale ce sunt compatibile cu cea a ființelor ET.
5. Realizarea unei tehnici de meditație și contact telepatic cu o civilizație ET benefică folosind efectul de piramidă. Audierea unui fundal muzical pentru intrarea în contact telepatic.

Cine sustine seminarul ? 

 Zoltan Marosy a prezentat in Iasi in 2015 Conferinta Galactis.

533176_121726894624141_1250475263_nMarosy Zoltan s-a născut în 1971, Crasna, jud. Sălaj si a fost interesat încă din primii ani de cărțile privind observațiile OZN din lume, de prezentarea diferitelor întâlniri cu ființe provenite de pe alte planete.
În anii de liceu a studiat amănunțit materialele avute la dispoziție pentru a-și crea o cunoaștere avansată a diferitelor evenimente din trecut care au marcat istoria Pământului.

Student fiind la Politehnica din București a aprofundat diferite cunoștințe tehnice care i-au dat capacitatea de a înțelege și de a își explica diferitele tehnologii care au fost observate în timp în corelație cu ființele ET.
Datorită aprofundării tehnologiilor neconvenționale, atât în cadrul unui masterat cât și a unui unui doctorat în domeniul nanotehnologiei și a magnetismului, este în măsură să explice stadiul actual la care se află civilizația umană pentru o călătorie spațială.

La ora actuală este lector doctor inginer în cadrul Universității Ecologice din București și colaborează cu mai multe institute de cercetare din țară și străinătate în domeniul nanotehnologiei și a magnetismului.
Colaborează cu diferiți cercetători în domeniul parapsihologiei privind capacitatea de a transmite la distanță emisii telepatice, lucrează împreună cu alte cadre didactice universitare din țară și străinătate la diverse experimente care scot în evidență influența diferitelor dispozitive de tip radionic și orgonic pentru îmbunătățirea vieții umane.

Datorită cunoștințelor sale este membru în Comisia Națională de Cercetări Antarctice – patronată de Academia Română și este director pentru sectiunea 3 – Modificări structurale în câmp magnetic din tema 4 de studiu – Spațiul Antarctic analog spațiu extraterestru.

Contributie si inscrieri la seminar 1

Contributie
239 ron
(pentru plata pana la 5 aprilie 2016, inclusiv)
269 ron (pentru plata intre 6-8 aprilie 2016) .

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 Raiffeisen Bank Iasi. Specificati numele, prenumele participantului si denumirea evenimentului pentru care faceti plata.

Inscrieri
Email 
genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.580.568  sau
Direct in formular http://goo.gl/forms/EjG34jJHb8

Locatia

Iasi, privata transmisa doar celor inscrisi. Locatia este privata si dotata cu toate facilitatile. Ofera un cadru foarte placut amenajat si confera un propice mediu pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare. La locatie se ajunge foarte usor.

Durata

2 zile, intre orele 10:00-17:00

Masa 

Este raw vegana si vegetariana si se se achita separat . Cuprinde :  feluri de preparate raw vegane si vegetariene inspirate din bucataria ayurvedica, bucovineana si mediteraneana, bauturi naturale si terapeutice (kombucha, ceai massala, hidromel, ceai de plante, apa de izvor, cafea ).

Recomandari catre participanti

Participantii sunt rugati  sa vina intr-o tinuta cat mai comfortabila, cu haine care nu sunt mulate pe corp sau accesorii care sa ii impiedice sa faca niste miscari simple ,terapeutice si de relaxare ce le vom practica in pauzele dintre sesiunile teoretice.

Va asteptam cu drag !

Cei care doresc sa il cunoasca pe Zoltan inainte de a veni la acest seminar sunt asteptati la conferinta ce o sustine cu o zi inaintea seminarului, vineri 15 aprilie 2016, incepand cu orele 17:30.
Pentru detalii click pe afis :

extraterestri-conferinta