YOGA este o filosofie de viata, cale spirituala si cale de vindecare.
Medicina cuantica si integrative recunosc prin descoperiri stiintifice efectele practicii yoga,
In marea lor complexitate, pentru efectele extraordinare , benefice asupra trupului si spiritului.

HATHA YOGA este cea mai cunoscută ramură yoga, este acea formă de yoga tradițională care include pozițiile corporale și controlul respirației sau, altfel spus, angrenarea trupului în procesul de trezire și conștientizare a naturii noastre spirituale profunde.

HATHA YOGA a fost și este o cale minunată pentru dezvoltarea omului ca întreg (trup-minte-suflet), fiind o practică de care ajungi să te îndrăgostești deîndată ce îi simți beneficiile.

Ce inseamna HATHA YOGA ?

Hatha este un cuvânt compus, fiind format din cuvintele ha și tha. Cele două cuvinte sanscrite desemnează cele două polarități (+ și -) ale energiei (prana), echivalentele mai celebrelor yang și yin din tradiția chineză.

HATHA YOGA este actualmente cea mai cunoscută formă de yoga în Occident, deoarece, dincolo de scopul său profund spiritual, ea poate fi practicată și pentru a obține un corp armonios și sănătos, pentru dezvoltarea puterii de concentrare și profunzime a minții sau pentru controlul emoțiilor.

Exercițiile hatha yoga au ajuns să fie incluse în programul de pregătire al sportivilor de performanță, al astronauților sau al altor categorii profesionale unde sunt necesare calități și performanțe mult peste medie. Foarte mulți oameni de cultură au fost și sunt practicanți de hatha yoga!

Yoga înseamnă unire, sau unificare, iar atunci cînd trupul, mintea și inima sunt reunite în aceeași acțiune, acea acțiune devine extrem de eficientă. Practica hatha yoga dezvoltă această abilitate de a unifica mintea, trupul și sufletul, conducînd totodată la o elevare a conștiinței, la dezvoltarea virtuților.

Practica eficientă și perseverentă a exercițiilor HATHA YOGA ne conduce în mod firesc la starea de MEDITATIE.

Ce este meditatia ?

MEDITATIA presupune dobîndirea unor performanțe deosebite în ceea ce privește puterea de concetrare a gîndurilor, precum și profunzimea acestora. Practica meditației poate fi abordată și fără a include exerciții hatha yoga în antrenamentul zilnic, însă s-a constatat că majoritatea oamenilor au nevoie și de exercițiile hata yoga pentru ca practica meditației să devină eficientă. Practica meditației are numeroase beneficii, atestate în mod științific prin studii făcute de cercetători de la marile universități din lume.

MEDITATIA este o modalitate eficientă de intropsecție, cunoaștere de sine și optimizare a vieții.

Seminarul la care vă invităm vă va conduce gradual în practica exercițiilor hatha yoga și a meditației, oferindu-vă totodată suportul necesar în înțelegerea principiilor de bază ale acestora.

Seminarul se desfasoara periodic, lunar, iar practica grupului se pot desfasura saptamanal
In functie de solicitarile participantilor la seminar.

Cine ghideaza seminarul si practica ?

Cristian Turcanu este instructor yoghin de peste 22 ani.
Este realizator de cursuri si seminarii de dezvoltare personala de peste 13 ani. A publicat mai multe carti cărţi în domeniul autocunoaşterii umane si evolutiei spiritual : Arta de a trăi, Autocontrolul, Trezirea sufletului, Arta de a muri, Pe înălțimi, Timp înflorit și Practica și filosofia YOGA – elemente de bază, principii fundamentale.

 

Inscrieri

Email : genoveva.salvaras@gmail.com 

SMS la telefon 0726.580.568 (Genoveva)

FORMULAR :
INSCRIERE YOGA 18 decembrie 2016
INSCRIERE YOGA 22 ianuarie 2017

Contributie:
150  ron  (pentru plata unui avans de 100 ron cu 7 zile inainte de seminar)
200 ron  (pentru plata in ultimele 6 zile)

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank. Specificati numele si prenumele participantului si explicatia DONATIE 18 decembrie 2016 sau DONATIE 22 ianuarie 2017.

Locatia

Locatia Svarga Loka, Birnova, Iasi este privata, situata intr-un cadru mirific, la o cabana situata intr-o livada de 3000 mp cu pomi fructiferi si flori. Este dotata cu toate facilitatile. Ofera un cadru foarte placut amenajat si confera un propice mediu pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare. La locatie se ajunge foarte usor.

Durata

Acesta este un program intensiv de Hatha Yoga care se desfasoara lunar, cu o practica saptamanala optionala. Detalii la seminar.

Masa

Masa si bauturile costa 50 ron si se achita pe loc. Preparatele sunt raw vegane si vegetariene, fiind inspirate din bucataria ayurvedica, bucovineana si mediteraneana, bauturi naturale si terapeutice (kombucha, trandafirata, ceai massala, hidromel, ceai de plante, apa de izvor, cafea de ghinda de stejar etc ).

Recomandari catre participanti

Participantii sunt rugati  sa vina intr-o tinuta cat mai comfortabila, tinuta care sa le permita sa faca miscari ample , specific yoghine.

Va asteptam cu drag  !
Cristian, Genoveva & Echipa Conferinte Spirituale Romania