Descriere

Luna Noua este momentul simbolic al noilor inceputuri.

Batrinii din vechime stiau si ii invatau si pe cei tineri ca ceea ce se incepe pe luna noua are mult mai multe sanse de a fi indeplinit cu bine si dus pana la capat. Lumina ascunsa a lunii noi va amplifica materializarea a ceea ce sufletul fiecarei femei tanjeste in ascuns : sa fie mai feminina, mai frumoasa,mai radioasa,mai sanatoasa, mai implinita, mai iubitoare, mai iubita, mai prospera, mai inteleapta.

Pe Luna Noua  tot ceea ce facem si incepem  capata o putere mistica aparte.
Este momentul in care energiile incep sa creasca , sa se amplifice si sa zideasca  energii creatoare debordante in ceea ce ne-am propus.

PUTEREA GINDURILOR si INIMILOR femeilor surori ,sub lumina Lunii Noi, amplifica puterea intentiilor ca un urias aparat radionic, datorita sinergiei feminine a grupului.
Vom fi ca o baterie energetica feminina irezistibila.

Este de dorit ca in acest moment al lunii, cand toate emotiile si starile se amplifica datorita puterii electromagnetice exercitate de Luna asupra Pamantului, sa evitam contactul cu lumile si mediile cu vibratii joase si sa ne conectam la energia feminina din cercurile si ritualurile feminine speciale, ghidate de persoane initiate.

Momentul de Luna Noua este un moment de primenire si innoire. Iar femeile trebuie sa invete si sa foloseasca acest moment.Fiecare isi poate manifesta feminitatea in acest moment magic din luna si fac ceea ce faceau femeile intelepte si initiate de demult: isi amplificau forta feminina si isi amplificau la unison calitatile cu care au fost inzestrate, ele fiind preluate de tot grupul .

Cand ele ies de la ritual puterea lor ca femei are o energie misterioasa care le implineste dorintele si le face vietile si casele mai fericite.

Atunci cand ne intalnim in acest ritual si ne aliniem la ciclurile lunii si ciclurile naturii, , viata noastra ca femei va fi mult mai curgatoare, mai blanda, mai yin, mai fluenta,mai buna.

Nu facem vraji si nici ocultism. Lucram numai cu Lumina si Puterile Universale in sens Benefic.

Vom folosi pentru amplificare cristale de quart transparent ,ametist, piatra lunii, angelit, smarald,jasp leopard si ochi de tigru, carneol si alte cristale semipretioase, boluri tibetane, plante s.a.

Spatiul si grupul vor fi protejate energetic si spiritual prin procedee secrete care se prezinta si se pun in practica la grup.

Pe langa dorintele personale asupra carora vom lucra impreuna, vom avea si o parte a ritualului consacrat reinvierii puterii stramosesti a femeilor romance si a unitatii familiilor romanesti.

Prin participarea luna de luna la ritualurile de Luna Plina si Luna Noua,  ne reconectam cu Energia feminina prezenta in femeile pline se senzualitate, putere , constiente de frumusetea lor. Te invitam sa te lasi sa te bucuri de reuniunea cu celelalte surori spirituale si cu energia magica a Lunii.

Alaturi de ele  ne putem deschide si explora cele mai sensibile si ascunse parti ale sufletelor noastre.


Avantaje

In cadrul acestui ritual se va crea in mod magic un spatiu sigur, onorant, foarte deschis, plin de culoare , arome, alaturi de Maretele Spirite ale Universului si Naturii . Ne vor apara focurile sacre si apele lunii, iar la intrare se vor primi crengute din plante de putere ce vor fi purtate in par , la mana sau la piept.

Vom fi femei sacre, Cosanzene despletite, mame delicate, iubite senzuale, fecioare primenite, regine argintate de lumina lunii si vom invoca, evoca si convoca energia Lunii in dans, meditatie si incantatii.

La sfarsit ne vom asculta una pe alta , ne vom impodobi cu florile de pe altar si vom savura fructele incarcate cu energia ritualului. O femeie care trece printr-un ritual nu va mai fi niciodata  cea care era inainte. Va purta Lumina lunii si toata fiinta ei va straluci tainic de  o minunata si mult amplificata energie feminina.

Fiecare participanta va aduce cu ea:

 • Starea de prezenta si de feminitate,
 • Tinuta in rochii albe sau culori foarte pastelate si deschise, cat mai feminine;
 • Cateva fructe si cateva flori albe ca ofranda la ritual si cate o lumanare alba (protejata in bol, borcan,pahar de culoare alba sau argintie)
 • O paturica personala pe care sa te simti confortabil ;
 • Un sal sau poncho pentru momentele cand stam afara.

Important: Nu este necesara experienta anterioara in ritualuri si meditatie.
Pot participa femeile care au minim 18 ani.


Cu cine

Ritualul, meditatiile si programul sunt ghidate de Genoveva SALVARAS.

Intentia si scopul grupului este de a ne reconecta si amplifica Puterea Feminina intr-un grup de femei a caror transformare si transfigurare le vom urmari cu admiratie de la luna la luna. Fiecare dintre noi are ceva de daruit din feminitatea cu care a venit inzestrata si pe care a uitat-o, neglijat-o sau ascuns-o din diferite motive. Vom recrea spatiul de manifestare a arhetipurilor feminine minunate si de amplificare a feminitatii din noi.


Program

Ritualurile de Luna Noua( ca si cel de Luna Plina) se vor desfasura exact in zilele in care pica luna noua sau luna plina.

Pentru LUNA Noua 2017, programul ritualurilor este:

 • Duminica,23 iulie;
 • Luni, 21 august;
 • Miercuri,20 septembrie;
 • Joi, 19 octombrie;
 • Sambata,18 noiembrie;
 • Luni,18 decembrie;

Ora de incepere a ritualurilor se transmite doar participantelor confirmate.
Fiecare participanta inscrisa va primi prin email, toate detaliile si eventualele pregatiri necesare.Orice modificare a orei de incepere sau alte modificari vor fi notificate din timp participantelor.

Localizare


Locatia  Svarga Loka, Birnova, Iasi este privata, situata intr-un cadru mirific, la o cabana situata intr-o livada de 3000 mp cu pomi fructiferi si flori  si dotata cu toate facilitatile. Ofera un cadru foarte placut amenajat si confera un propice mediu pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare. La locatie se ajunge foarte usor cu maxi taxi sau cu masina. Cursantii care doresc, vor fi preluati de organizator de la Hanul 3 Sarmale din Bucium.

Detalii despre locatie click  ->  SVARGA LOKA.

Contributia de participare

179 RON (pentru plata in avans,cu minim 7 zile inainte de data ritualului)
249 RON (pentru plata in ultimele 6 zile inainte de ritual)

In aceasta contributie nu sunt incluse bauturile si gustarile vegane. In functie de preferintele participanelor le putem include in program si pune la dispozitie.

Inscrierile se fac dupa regula primul venit (persoana inscrisa cu contributia achitata), primul servit.
Numar maxim de participante – zeite ale lunii: 14.

Inscriere

Click pe butonul DA, VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU
Sau trimiteti SMS la telefon 0726.0580.568

 

Organizator

Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras

Va asteptam cu drag!
Genoveva & echipa de organizare