Atunci cand nu cunosti ceva e firesc sa incerci o stare fie de teama, fie de provocare. Teama de necunoscut poate crea multa confuzie.
Asa si cu stiintele esoterice, poate sunteti unul dintre cei care isi spun: „ce-o mai fi si cu chestiile astea spirituale?”

Sau cum spune intelepciunea populara, vulpea daca nu ajunge la struguri zice ca-s acri. 🙂

Daca sunteti dintre cei care se simt atrasi sau imbolditi din suflet sa cunoasteti ceea ce pentru marea masa reprezinta secrete, atunci inseamna ca va fi nevoie sa invatati ceva din numerologia stiintifica.

„Numerologia in viata personala si sociala prin Patratul lui Pitagora”.​ e​ste un instrument nepretuit pentru terapeuti, consilieri de orice fel, mediatori, profesori, medici, negociatori, oameni de afaceri, psihologi, dar si pentru oricine doreste sa cunoasca cu ce bagaj a venit pe pamant, ce noroc si ce lipsuri are si cum poate sa isi calculeze momentele importante ale vietii.

Cand?​ In​ 28-29 mai a.c

Exista raspusuri care se gasesc chiar in numerele care le intalnesti in viata. Ele pot fi alese constient si cu scopuri clare, benefice.

De fapt, raspunsurile la aceste intrebari le gasim in stiinta metafizica Numerologia prin Patratul lui Pitagora, supranumita si stiinta numerelor magice, descoperita si pusa in practica de marele filosof.

Cine poate invata secretele numerelor

Revelatiile marelui intelept sunt azi puse in practica si sunt accesibile intelegerii oricarei persoane care doreste sa cunoasca si afle secretele metodei denumita Patratul (sau Cubul) lui Pitagora.

Si astazi preotii si initiatii folosesc anumite numere pentru anumite scopuri. Invatati si voi !

Daca doriti sa fiti initiati si sa stiti cum sa interpretati, sa influentati cursul evenimentelor din viata prin numerologie, acum este timpul.

Cine sustine cursul ?

In acest curs , sustinut de specialistul finantist, numerolog , astrolog Bazi si expert Feng Shui, IOAN Vicleanu, veti cunoaste secrete si metode care functioneaza si se verifica de sute de ani.

Ce se invata in acest curs?

Compatibilitatea in cuplu

Vom invata compatibilitatea dupa puterea randurilor si coloanelor din psihomatrice,
respectiv influenta acestora asupra stabilitii familiei.

De exemplu analizand diagonala carnala si spirituala a fiecaruia,raportul dintre cele 2 diagonale, vom putea astfel evalua temperamentul partenerilor, daca accentul va fi pus pe principii spirituale sau pe latura materiala in relatii, daca suntem interesati mai mult de trupul partenerului decat de sufletul lui.

Vom analiza cifrele din psihomatrice si semnificatia lor in relatiI si casatorie , recomandari in casatorie in functie de numarul de cifre aflate in celulele destinului.

Calculul duratei stabilitatii unei casnicii

Folosind un anumit algoritm determinam numarul de ani de stabilitate familiala ca si perioadele de instabilitate sau de criza.

In fiecare cuplu, dupa un anumit numar de ani apare in familie o criza de rutina sau spirituala.
Putem identifica astfel casatoriile stabie si cupluri critice, perioadele de criza cand intervine varful de risc de destramare a familiei.

Ziua este cea mai potrivita pentru casatorie respectiv numarul de destin al casatoriei

Chakrele si ciclurile de 7 ani de viata.

Vom invata ca fiecarui an din viata noastra e guvernat de o anumita chakra, modul diferit de functionare al centrilor energetici la barbati si femei

Vom afla modalitati de echilibrare a fiecarei chakre care ne guverneaza in anumiti ani din viata, intrebarile la care cautam raspuns in anul respectiv, cu ce hranim fiecare chakra.

Numerele karmice

Vom invata care sunt numerele karmice din numerograma, lectia acestor numere, alegerile si deciziile noastre din viata anterioara care au generat karma noastra, consecintele karmice in viata actuala si cum scapam de datoriile karmice.

Sanatatea si bolile

Vom invata despre slabiciunile si cauzele bolilor fiecarei zile de nastere precum si cauzele bolilor care nu pot fi explicate de medicina actuala, lunile slabe si anii ce necesita atentie si vom da sfaturi pentru fiecare cifra in parte.

Aplicand teoria celor 5 elemente din MTC la Patratul lui Pitagora vom invata sa identificam emotiile noastre vulnerabile si numeroase boli (de ex. gastrita, ulcer gastric, lumbago, angina pectorala, epilepsia, probleme.ginecologice, boli pulmonare, etc)

Dieta si postul in functie de data nasterii

Vom invata care sunt alimente cu care rezonam cel mai bine in functie de ziua nasterii noastre, sfaturi privind modul de alimentatie specific vibratiei noastre personale.

De asemenea vom afla care sunt plantele medicinale, ierburile si condimentele specifice fiecarei zile de nastere.

Vom descoperi postul ca stiinta metafizica si vom afla zilele de post corespunzatoare cifrei zilei de nastere, vom face cunostinta cu postul Ekadashi cea mai buna metoda de obtinere a cifrei 2 in Patratul lui Pitagora.

Banii si numerologia

Numerologia acopera multe domenii ale vietii, inclusiv banii, mai ales ca sumele de bani sunt masurate numeric.

Cunoasterea influentei numerelor ne va da raspunsuri la intrebari, cum ar fi : ce suma de bani sa depun la banca, ce suma drept salariu sa negociez cu angajatorul, ce suma de bani sa dau cu imprumut sau sa cheltui
pe opera de arta, sa donez in scopuri caritabile, cati bani sa investesc intr-o afacere, etc.

Culorile, mantrele si pietrele pretioase corespunzatoare cifrelor

Fiecarui numar ii corespunde o culoare.
Vom invata numerele si culorile personale, care vibreaza la unison cu fiinta noastra.

Vom invata mantrele si pietrele pretioase corespondente zilei noastre de nastere .
Vom afla de cate ori si in ce interval de timp trebuie sa spunem mantra noastra.

Vom descoperi ca pietrele pretioase si semipretioase se poarta pe un anumit deget care apartine cifrei zilei de nastere. In functie de modul cum se poarta vom invata care sunt efectele bratarilor, colierelor, cerceilor.

Numarul de la casa si influenta lui in viata

Numerele de la casa sau apartament ne dau informatii despre viata noastra si exercita o influenta asupra .subconstientului, comportamentului si faptelor noastre.

Vom invata care numere de apartament ne sunt potrivite sau nepotrivite, aspectele positive si negative ale spirtului fiecarei case, profesiile si ocupatiile care sunt favorizate de numarul casei, culorile, simbolurile si numarul de invitati compatibil cu fiecare numar de casa in parte.

Numarul de inmatriculare

De obicei am ales numarul de inmatriculare a masinii dupa ziua nasterii, dupa initiale nume nostru sau ale celor dragi.

Nu ne-am gandit nici un momoment ca alegerea numar de inmatriculare poate fi hotaratoare in destinul masinii si poate chiar al nostru.

Vom invata cu ajutorul numerologiei ca nu exista intamplare si este adevarat fapt ca numerele proiecteaza si atrag vibratii.

Contributia de participare?

500 ron (plata unui avans de 200 ron pana la 22 mai 2016, inclusiv)
600 ron (plata unui avans de 200 ron intre 23-27 noiembrie 2015)
Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului pentru care faceti plata.

Locația

Locatia va fi transmisa doar celor inscrisi.

Durata cursului

2 zile, 28-29 mai a.c., orele 10:00-17:00.

Inscrieri

Email  genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.580.568  sau
Direct in formular http://bit.ly/1qfGgsU

Va asteptam cu drag !