Multumim partenerului de eveniment Terra Centrum care dispune de Salina terapeutica si CRIOSAUNA. Va recomandam sa le folositi in procesul de regenerare , vindecare, slabire si intinerire ! Pentru detalii intrati pe pagina http://www.terracentrum.ro.

Toti participantii la conferinta vor primi reduceri pentru primele sedinte si de asemenea Premii in sedinte GRATUITE de CRIOSAUNA si SALINA.

Multumim partenerilor nostri de la Libraria Floarea Vietii din Iasi,un loc creat de oameni cu inimi uriase si suflete foarte frumoase,un loc de suflet unde poti savura un ceai aromat in ambient de carti de spiritualitate si accesorii esoterice .

Cum a fost

Peste 150 de oameni au fost alaturi intr-o conferinta in care dr. Crina Veres, Conferentiar International pe teme ale Medicinii Alternative a impartasit din tehnicile, metodele complementare de vindecare si echilibrare a fiintei umane.
Toti participantii au fost primit din partea partenerilor nostri Oxygen,Terra Centrum, Aqua Joy,Floarea Vietii si Maya mai multe premii de criosauna, salina, kinetoterapie, masaj, carti.