De ce numerologie?

Astazi societatea se afla intr-o mare criza a valorilor, viata a devenit agitata, iar fiinta umana traieste un stres continuu. Cu totii simtim nevoia de a avea forta interioara si increderea in sine, de a sti cum sa mergem pe cai potrivite.

Numerologia: stiinta sau arta oculta?

Exista mai multe metode ancestrale , redescoperite in ultimii ani de catre cautatorii de spiritualitate si oamenii de stiinta. Unele metode au fost lasate prin scrieri secrete, altele transmise prin initiati, ca urmare a cresterii interesului tuturor categoriilor de oameni pentru cunoasterea fiintei umane.

Cu totii ne dam seama ca multe dintre caile pe care mergem sunt gresite insa, fie nu avem indrumatori, fie nu gasim puterea sa incepem sa cautam raspunsurile, fie nu stim unde sa le cautam,fie ni se pare ca nu avem resurse, fie ca nu avem timp s.a.

Dar toate acestea pot fi la indemana fiecarui om, daca stie cum sa isi foloseasca cheile destinului, momentele bune care ii sunt destinate, sa evite durmurile si oamenii nepotriviti, sa munceasca in acele meserii pentru care sunt talentati si care le sunt predestinate etc.

Raspunsurile tin de o inteligenta superioara, de un destin superior intelegerii umane , dar multe dintre raspunsuri pot fi usor descifrate in mai multe moduri.

Numerologia este o stiinta si o arta esoterica totodata care ofera raspunsuri prea exacte ca sa poata fi pusa la indoiala de catre sceptici.

Cum ofera raspunsuri si in ce maniera putem folosi numerologia in viata noastra, a copiilor nostri , a membrilor familiei, a angajatilor, a pacientilor , a oamenilor cu care dorim sa colaboram etc. ?

Aflati raspunsuri surprinzatoare si pline de adevar la conferinta din 26 februarie 2016.

Cine sustine conferinta?

IOAN Vicleanu este la baza om de finante. Deci ce spuneti ca un om al stiintelor exacte sa devina expert in numerologie, Feng Shui si Bazi? El are aceste 3 expertize de peste 10 ani.

A urmat cursuri cu cei mai buni maestri ai lumii in aceste domenii si s-a specializat cu maestri din Canada, Singapore si Italia, a calatorit in marile centre spirituale din India si Italia, a urmat in Romania mai multe metode energetice cum ar fi Qi Qong, Pranic Healing, Reiki, etc

Nelu are deja la ora actuala cursanti in toata Romania.

Si in Iasi se redeschide o noua grupa de cursanti in Numerologie in 27-28 februarie 2016..
Detalii aflati  -> AICI

Cui este adresata conferinta?

Aceasta conferinta este adresata oamenilor cu diferite profesii, dar mai ales celor a caror responsabilitate sociala este foarte mare cum ar fi : medici,psihologi, terapeuti,judecatori, profesori, educatori, asistenti sociali, dar este de foarte mare ajutor si parintilor,oamenilor de HR,conducatorilor de institutii sau functionarilor, oamenilor de business, angajatorilor.

Ce se poate decoda prin numerologie?

Prin aceasta metoda matematica exacta si foarte simpla se pot afla ,de catre cunoscatori, in cateva minute,potentialul, talentele,vocatia familista, vocatia profesionala,punctele tari si slabe ale persoanei, caracterul, viata materiala,sociala si spirituala, compatibilitatile cu meserii si parteneri de viata si/sau afaceri, bolile, dieta si sanatatea,culorile, pietrele pretioase si mantrele personale, momentele bunelor inceputuri, momentele marilor pasi in viata, zilele faste si nefaste etc

De asemenea se pot afla cum ne influenteaza destinul numarul de la casa , numerele contractelor,numarul banilor, numerele care ne atrag mereu atentia, numarul de la masina, etc si ce se poate face in aceste situatii.

Locatia, durata si rezervari

Locatia: sala de conferinta, hotel EDEN, str. Sf.Sava nr 1, Iasi
Durata: 26 februarie 2016, orele 18:00-20:30


Rezervarea locului se face prin e-mail, SMS sau in formular. Specificati nume si prenume, telefon si adresa de e-mail.

Intrarea la Conferinta costa 10 ron (cu achitarea pana la data de 25 februarie a.c.inclusiv) sau 20 ron (pentru achitarea in ziua conferintei).

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Titular cont Genoveva Salvaras.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.

TOMBOLA

Din partea partenerului Svarga Loka Healh Retreat and Apitherapy se vor oferi
preparate apicole  la o tombola surpriza.  Ce este  Svarga Loka ?

INSCRIERI CONFERINTA

Email  genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.580.568 sau
Direct in formular http://goo.gl/forms/Eu3TKdafx9

 

Va asteptam cu drag ! 🙂

 

Daca doriti sa aflati mai multe despre

Cursul de Numerologie din 27-28 februarie 2016,

click pe afisul de mai jos:

februarie-2-web