Prezinta:  Svetlana si Andrei Lungu, experti operatori GDV si Vedere intuitiva

Intuitia este o calitate mistică, un cadou minunat.

Intuiția presupune că nu vă așteptați ce se poate intampla cu actiunele dvs, insa aveti sentimentul că vor crește.

Intuitia este un anumit tip de percepție, care nu este limitat de simțuri, și trece prin sfera inconștientului. Dar aici trebuie să mă opresc și să spun: „Cum actioneaza această funcție, eu nu știu.”Eu nu știu ce se întâmplă atunci când o persoană știe ceea ce cu siguranță nu poate ști . Eu nu știu cum ea reuseste, insa se pare ca reuseste bine și este capabila să acționeze . Astfel, “visele profetice”, fenomenul de telepatie și alte lucruri de genul acesta – toate fac parte din fenomenul denumit INTUITIE”, spune Svetlana Sofia Lungu,unul dintre cei 2 traineri de Vedere Intuitiva.

„Le-am urmărit și sunt sigur – acestea există.

… Într-adevăr, intuitia este o funcție naturală, un lucru normal și necesar, care compensează ceea ce nu puteți simți sau constientiza din cauza lipsei unor aspecte palpabile.

…Folosind Intuiția, de obicei nu intrati în detalii, ci percepeti situația ca un întreg. Si atunci brusc ceva iese, se creioneaza din acel întreg. ” Carl Gustav Jung

Fiecare persoană are inițial al 6-lea simt . Acest extrasimt are o informație obiectivă despre orice situație. Dar nu toți oamenii pot și stiu cum sa-l folosească, cum să învețe să distinga informațiile obținute prin intuiție, de un număr foarte mare de gânduri, sentimente și senzații? Toate acestea se antreneaza in exercițiile din curs.

Nu există oameni la care nu funcționeaza această calitate innascuta – INTUITIA. Doar că fiecare are propriile sale punctele forte. Există oameni foarte mentali, care s-au deprins sa analizeze totul. Sunt unii care, în orice decizie, se bazează pe sentimentele lor Însă există unele persoane, la care nativ cea mai puternica funcție – este INTUITIA (al 6-lea simt). Pe acestia din urma noi îi numim persoane cu calitati extrasenzoriale.

Daca intuitia ta nu este cea mai puternica calitate, insa doresti dezvoltarea și consolidarea ei cu o practica speciala ,acest curs este pentru tine!

Dacă obții de multe ori informații prin intuiție, însă vrei să se extindă acest canal – acest curs este pentru tine!

Ce rezultate vor avea adultii cursanti ?

 • sa scoata un “bilet castigator”;
 • sa distinga adevărul de minciună;
 • sa primeasca răspunsuri de la vocea interioara;
 • sa fie conştienti de sensul intamplarilor;
 • să înțeleaga dorintele și nevoile adevărate;
 • sa intre într-o stare mai bună de percepție intuitivă;
 • sa evite situațiile neplăcute în viață;
 • sa faca întotdeauna o alegerea corectă!

Adultii pot invata toate acestea la cursul nostru de vedere intuitiva si capacitati exceptionale. Activarea percepției intuitive conduce la angajarea părților pasive ale creierului și creșterea IQ-ului.

Cine sunt trainerii de Vedere Intuitiva ?

Andrei Lungu

 • TRAINER de VEDERE INTUITIVA,certificat de ISIIS (International Society of Intuitiv Information Sight) The teacher of Shcool of intuition for children, certificate de 3Balance Academy (Slovacia),
 • EXPERT Metoda de disgnosticare GDV, certificat de KTI
 • Practitioner Theta Healing, certificat de THINK,Practitioner Acces consciousness, Bars.

Svetlana Sofia Lungu

 • TRAINER de VEDERE INTUITIVA, certificat de ISIIS (International Society of Intuitiv Information Sight) The teacher of Shcool of intuition for children, certificate de 3Balance Academy (Slovacia).
 • Psihopedagog, ULIM,
 • Formator,Practitioner Theta Healing, certificat de THINK,Practitioner Acces consciousness, Bars, Specialist Metoda GDV, certificat de KTI.Practitioner Tehnica Radiantă® – Real REIKI®.

Programul cursului

Luni –Vineri 25-29 Mai 2015, orele 17:00 – 19:00

Durata totala de instruire este de 10 ore,cate 2 ore pe zi, timp de 5 zile.

In jocuri fascinante și diverse exerciții, vei învăța să auzi și sa înțelegi intuiția ta în viața reală si vei da seama că oricine poate fi un om parapsi .

La activarea centrului intuitiv al creierului percepția descriptivă a omului este capabila de a „simti” orice informații direct din mediul lui , fără utilizarea organelor senzoriale.

Metoda dezvoltarii vederii intuitive este sigura, nu presupune folosirea hipnozei sau influentei energetice! Nu exista efecte secundare!

Cursul este baza pentru a putea exersa pe mai departe acasă.

LOCURILE la cursul de Vedere intuitiva SUNT LIMITATE!

Locatia: Hotel Eden, Iasi
Durata:  25-29 Mai 2015, orele 17:00-19:00

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/SOLWAlQBrJ
Participarea la curs costa 300 Euro  (platibil in lei, la cursul zilei, pana la data de 20 mai 2015)
sau 350 euro (cu achitarea intre 21-25 mai 2015).
Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.

Va asteptam cu drag la curs !

Pe 15 mai a.c. va fi o Conferinta BIOINTERNET si Vedere Intuitiva

Pe 16-17 mai a.c.va fi Curs de Vedere intuitiva si capacitati exceptionale pentru copii de 6-12 ani.

Pentru detalii la aceste cursuri click pe afisele de mai jos:

ConferintaBiointernet-v2     afis-curs-vedereint-16-17MAI-2 (1)