De ce  ThetaHealing®  ?

Esti pregatit sa faci schimbari pozitive in viata ta?
Acum este momentul sa incepi sa faci acele transformari pe care ti le doresti atat de mult si pe care le meriti cu adevarat.
Nicoleta  vine la Iasi si iti preda  CURSUL THETAHEALING® BAZA pe parcursul a 3 zile de inspiratie si indrumare in cele peste 20 de ore de lectii si exercitii, toate intr-o atmosfera pozitiva, plina de iubire, de care iti vei aminti cu siguranta.

Nicoleta  spune : „Am vazut cum cei care participa la acest training, vin in prima zi cu energia lor din viata de zi cu zi si cum, pana la sfarsitul pregatirii, pleaca simtind ca ceva plin de semnificatie s-a intamplat. La aceste grupuri de cursanti, legatura care se creeaza este una care face intreaga experienta de neuitat.”

Multi oameni invata pentru prima data cum sa se iubeasca si simt ce inseamna sa fie acceptati si iubiti, deoarece energia de grup se transmite ca intr-o familie de suflete si asa se si spune, ca cei care ajung aici, apartin de aceeasi familie din planul astral.

Nicoleta  mai spune: „Am avut cursanti care m-au iubit neconditionat si care ma iubesc in continuare si le multumesc pentru puritatea inimii lor si cred ca pentru mine, lectia iubirii nu se va incheia niciodata, deoarece tot timpul sunt surprinsa de cate un suflet care se apropie de mine cu caldura si generozitate.”

Poti face din acesta participare un dar inimii tale, care isi doreste sa se vindece prin lectia iubirii, acceptarii si iertarii.

Vei invata cum sa te redescoperi si sa fii surprins de frumusetea din interiorul tau, de care te vei indragosti pentru totdeauna.

ThetaHealing este o poarta spre fericire si vei putea sa faci schimbari importante in viata ta cu ajutorul acestei tehnici.

 

Prezentare  Cursului ThetaHealing® BAZA

ThetaHealing este o tehnica fascinanta, bazata pe lucrul asupra sentimentelor si convingerilor, accesand starea cerebrala Theta.

Creierul uman produce constant 5 tipuri de unde cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma si cu ajutorul tehnicii ThetaHealing accesam frecventa Theta, atingand o stare de relaxare profunda, meditativa, asa cum se intampla, atunci cand suntem pe punctul de a adormi. Din aceasta stare, operam schimbari in toate domeniile vietii noastre. Ne putem astfel reprograma, implementand noi convingeri si inlocuind acele programe ale mintii care ne conduc spre esec.

Dovezile stiintifice din domeniul fizicii cuatice, scot la iveala rolul magnific al gandurilor si emotiilor pozitive in vietile noastre, si totodata, felul in care, sanatatea fizica este afectata de ceea ce gandim si de calitatea emotiilor noastre. Invatam la acest curs, cum sa facem modificari, atat in planul mintii constiente, cat si la nivel de subconstient, suflet si la nivel istoric, inlocuind convingerile negative, cu unele benefice, care ne vor avantaja.

Ce vei invata si simti la cursul  ThetaHealing® ?

Puteti inlatura blocaje si elibera traume si dureri emotionale cu ajutorul ThetaHealing.

Orice fiinta umana dispune de calitati intuitive si de resurse deosebite prin care isi poate recrea viata sub toate aspectele ei. Cu ajutorul acestei tehnici, obtinem vindecare spirituala, emotionala si fizica, ii putem ajuta pe cei dragi si invatam cum sa manifestam ceea ce avem nevoie in planul material.

Tehnica va arata cum sa lucrati cu ceilalti, dar si cu propria persoana, pentru a accesa aceasta stare cerebrala, din care veti putea crea ceea ce va doriti si veti putea schimba realitatea.

Este de asemenea, o metoda minunata, prin intermediul careia mii de oameni si-au regasit misiunea in viata, sufletele pereche si inspiratia in cariera.

Prin studiu si practica va veti activa capacitati intuitive deosebite.

Este o tehnica rapida, care inlocuieste ani intregi de psihoterapie, rezolvand usor si eficient problemele.

 

Tehnicile  ThetaHealing®  BAZA

Introducere in ThetaHealing
Ce este ThetaHealing
Efectul gandurilor asupra realitatii
Ce este starea cerebrala Theta?
Chakre
Capacitati intuitive
Conceptul Observatorului
Conceptul de Liber Arbitru
Vizualizarea
Imaginatia
Comanda
Conexiunea cu Creatorul
Meditatia ThetaHealing
Citiri si vindecari
Intreruperea energiei
Ce sa facem si ce nu
Autovindecarea
Vindecarea in grup
De ce nu se vindeca oamenii
Tehnica de lucru asupra convingerilor
Teste musculare
Scheme cu Nivelurile Convingerilor
Convingerile-cheie
Crearea sentimentelor
Tehnica de lucru cu sentimentele
Cele Sapte Planuri ale Existentei
Ingerii pazitori
Spirite nesupuse
Spirite decazute
Atacuri paranormale
Suflete pereche
Recuperarea partilor de suflet
Manifestarea
Citiri privind viitorul
Activarea ADN-ului
Inlocuirea genelor
Fantana tineretii
Despre moarte

La curs  ThetaHealing®  vei primi:

1. suportul scris al cursului
2. cartea Viannei Stibal: INALTA-TE SI CAUTA-L PE DUMNEZEU, INALTA-TE SI LUCREAZA CU DUMNEZEU,
3. Diploma de terapeut  THETAHEALING®
(Diplomele sunt eliberate si inregistrate oficial de Institutul de Cunoastere THInK®- SUA, cu serie si numar unic pentru fiecare participant si pentru fiecare curs ThetaHealing® si confera dreptul de a fi practician ThetaHealing la nivel national si international.)

 

Programul de curs

Vineri, orele 17-21
Sambata, orele 10-19
Duminica, orele 10-18

Investitie: 730 RON( pentru achitarea unui avans de 330 ron pana la 15 ianuarie 2015)
Pensionari 330 ron( pentru achitarea unui avans de 150 ron pana la 15 ianuarie)
Cei care achita dupa aceasta data vor plati 830 ron, respectiv, 430 ron.

Tehnica  ThetaHealing® este o revolutionara tehnica de psihologie energetica de co-creatie a realitatii dorite din starea undelor cerebrale Theta . In romania exista inca foarte putini instructori autorizati sa predea aceasta minunata tehnica si prin care se pot obtine schimbari de viata care par sa frizeze miraculosul.

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro  sau direct in formular http://bit.ly/1tSh7nf

Organizator,
Conferinte Spirituale Romania  by Genoveva Salvaras
Email genoveva@conferintespiritualeromania.ro
Faceebook   http://on.fb.me/1wQIBcg
Telefon 0726 580 568
Web : www.conferintespiritualeromania.ro