Prezinta si ghideaza cursul: Lucian Mihai, mediator, psiholog in devenire si instructor autorizatde Theta Healing.

Imaginează-ţi pentru un moment ca eşti capabil să renunţi cu usurinţă la orice viciu şi să îţi învingi orice fobie.  Numerele de telefon sau zilele de naştere ale prietenilor tăi nu-ţi mai dau bătăi de cap, pentru că ţi le aminteşti fără efort.

Imaginează-ţi că  devii din ce în ce mai încrezător în tine şi mai eficient în tot ceea ce faci ; că nu te mai frămânţi pentru orice problemă şi că ai scăpat de insomnii.

ThetaHealing te invata cum sa lucrezi cu propriile convingeri, pentru a-ti depăşi limitele.
Cu ajutorul ei, vei reuşi să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti.

CE  ESTE  THETAHEALING ?

Termenul ThetaHealing provine din limba engleză și înseamnă vindecare în stare Theta. Înțelegem prin starea Theta acea dispozitie în care se află la unison corpul, mintea și spiritul nostru, atunci când creierul funcționează în parametrii undelor cerebrale de tip Theta.

Aceste unde, evidențiate în mod științific prin măsurători și înregistrări la electoencefalograf, apar în creierul nostru pe doua căi: în mod natural, în starea de somn si visare și în mod indus, prin meditație și rugăciunea focalizată pe Creator. De aceea, pentru a învăța și aplica această tehnică de vindecare, condiția esentială este credința în Sursă, în Dumnezeu.image001

Cu alte cuvinte,  THETAHEALING™ este metoda cu ajutorul căreia ne conectăm  la Sursa Creatoare a Tot ce Există, fie că o numim Dumnezeu, Iisus, Univers, Atoatecreator, Allah, Buddha, Shiva sau Marea Zeiţă,  cu scopul de a aduce vindecarea în  sufletul, mintea și trupul nostru sau al altora

Această tehnică antică, adusă în actualitate de o practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal, a devenit  una dintre cele mai puternice terapii de vindecare  cunoscută până în prezent,  fiind aplicată cu succes în întreaga lume de milioane de practicanți fascinați de puterea minții asupra materiei.

CE  FACE  THETAHEALING  PENTRU  TINE?

image003Prin  procedeele specifice  terapiei ThetaHealing obţii acea stare de relaxare profundă în care creierul emite preponderent unde theta. Atingerea acestei stări reprezintă , de fapt, deschiderea porţii spre subconştientul tău a cărui putere este miraculoasă.  În această stare în care te conectezi la Divinitate, devii capabil să –ţi identifici gândurile si convingerile negative, dar  şi să le  înlocuieşti   cu unele constructive și pozitive.  Acestea  generează  procese de vindecare pe toate planurile fiinţei tale : fizic,  emoţional, mental şi spiritual, eliminând obstacolele care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.

CUI SE ADRESEAZĂ METODA THETAHEALING?

Cursul se  adresează oricărei persoane care dorește să facă un pas înainte pentru o schimbare pozitivă în viața personală, socială și profesională, indiferent de sex, religie, educatie sau statut social.

DE CE SĂ PARTICIPI LA CURSUL DE THETAHEALING BAZĂ?image005

Pentru că la acest curs vei învăța cum să-ți recapeți nu numai  sănătatea fizică,  ci si pe cea emoțională și spirituală. Vei fii ghidat sa iti dezvolti abilitatea de a lucra cu vibrația sufletului pentru a-ți reechilibra întreaga ființă ( spiritul, trupul și mentalul)  și a te elibera de frici, depresii, resentimente, prejudecăți, stări de vinovăție sau de multe alte blocaje.

CE VEI ÎNVĂŢA LA ACEST CURS?

Cursul cuprinde o parte  teoretică , de explicare şi deschidere spirituală spre această tehnică de vindecare , dar şi una practică în care vei  lucra atât individual, cât și împreună cu ceilalţi participanţi .

Vei invăța:

 • să identifici și să lucrezi cu undele cerebrale Theta,
 • să îţi deschizi simțurile trupului ,
 • să te protejezi energetic,
 • să citeşti corpul fizic,
 • să realizezi singur curățarea energetică a Ființei tale precum și detoxifierea trupului,
 • să încarci și să îţi echilibrezi centrii energetici (chakrele),
 • să vizualizezi și să fii tu co-creatorul tău,
 • să înțelegi, să vezi și să comunici cu îngerii păzitori,
 • să îndepărtezi spiritele decăzute, cârligele și atacurile paranormale,
 • să îţi reîntregeşti sufletul,
 • să descoperi sufletul pereche cel mai compatibil,
 • să îţi activezi ADN-ul,
 • să îţi activezi cromozomul tinereții și vitalității.

De asemenea, vei învăţa  proceduri de identificare a convingerilor limitative și de schimbare a  acestora, în scopul eliminării blocajelor de orice natură existente în viaţa ta .

CINE SUSTINE CURSUL ?

Lucian MIHAI este lector intructor autorizat Theta Healing. Mai multe despre Lucian si activitatea lui gasiti aici  www.mihailucian.ro

 • jurist, mediator, masterand în Psihologie;
 • Instructor și Terapeut ThetaHealing,  certificat de ThetaHealing™ Institute of Knowledge  (THInK);
 • Instructor/Maestru Reiki, Infoenergetică, Reconectare, Quantum Touch.

Doua video cu prezentarea metodei si testimoniale ale participantilor vedeti mai jos:

[youtube id=”1Ejmc0yEZKM” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

[youtube id=”9crjpiVaAwE” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CURS

Cursul  Theta Healing   te va ajuta sa te cunoști așa cum ești cu adevarat, trup si spirit, ca parte din Creația lui Dumnezeu.  Pentru a putea realiza acest lucru si a primi tot ceea ce  Lucian , ca instructor cu experienta si rezultate deosebite,este gata sa  te învete  și să-ți dăruiesca, esti rugat  ca și tu sa vii cu inima deschisă, cu sufletul plin de credință în puterea Atoatecreatoului, Sursa a Tot Ceea Ce Există.

Este nevoie ca participantul la cur sa se Deconecteze de la viața și rutina  ta zilnică și să treaca  peste orice rațiune ca pot fi  sparge zidurile  între care se simți captiv sau izolat.  Cursantii descopera in acest curs TheatHealing  impreuna cu instructorul cât  de albastru și senin e cerul  ființei  sale și ce frumoasă este viața atunci cand o privesti cu Iubire.

PROGRAMUL CURSULUI

Vineri:  17. 07. 2015, orele: 17:30-20.30
Sambătă: 18.07.2015, orele:10.00-19.00
Duminică: 19.07.2015, orele:10.00-18.00

IMPORTANT pentru cei care au mai facut cursul de Theta Healing

Oricine a mai urmat acest curs de Theta Healing baza indiferent de orasul, momentul si instructorul cu care a urmat cursul, este asteptat de catre Lucian Mihai la acest curs in schimbul modicei sume de doar 50 de ron . Veniti si veti putea face diferenta in practicarea metodei cu rezultate desavarsite, imediate si asigurate.

 

Locatia:  Iasi, Foisorul de la Svarga Loka Health Retreat

Durata:  17-18-19 iulie  2015

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/KIj6hiwCfw 

Participarea la curs costa 350 ron (pentru plata unui avans de 150 ron pana la data de 10 iulie 2015) sau 400 ron (cu achitarea unui avand de 200 ron intre 11-16 iulie 2015). În această sumă sunt incluse: cursul (trei zile), manualul practicantului, certificat înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, înscrierea pe site-ul www.thetahealing.com.

Beneficiază de reducere de 50% din cost :

 • Soţii/soţiile, copii şi fraţii/surorile persoanelor care au achitat taxa de înscriere, în cazul în care doresc să participe şi ei la acelaşi curs. La intrarea în sală, ei trebuie să faca dovada gradului de rudenie ( C.I. sau/şi certificat de naştere)
 • Pensionarii, pe baza talonului de pensie

Beneficiază de GRATUITATE:

 • Instructoriii de ThetaHealing , pe baza diplomei care îi certifică această calitate, cu exceptia taxei de loc – 50 ron
 • Practicanţii ThetaHealing , absolvenţi ai cursurilor susţinute de oricare alt instructor din ţară sau străinătate , pe baza diplomei care le certifică această calitate, cu exceptia taxei de loc – 50 ron

NOTĂ:

 • capacitatea sălilor fiind limitată, se percepe doar o taxă de rezervare a locului în valoare de 50 ron
 • repetarea oricărui curs ThetaHealing – 50 ron (rezervarea locului în sală)

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea seminarului pentru care faceti plata.

Va asteptam cu drag!

Alte sursa de a intra in contact  cu metoda Theta Healing este Conferinta de Theta Healing din 16 iulie 2015, Iasi. INTRAREA la conferinta este GRATUITA.

Pentru detalii dati click aici:
CSR-16iulie2015 (1)