De ce Curs de numerologie?

Oamenii sunt foarte atrasi de magia numerelor, fara sa inteleaga mare lucru din asta.De fapt ea este in acelasi timp si o stiinta ,dar si o metoda psihologica si esoterica.

Ti s-a intamplat sa te intrebi cum iti influenteaza destinul numarul de la casa, numarul de la masina, numarul unei zile care se repeta obsesiv in destinul familiei, numerele anumitor documente, numerele care la tot regasesti in locurile care le vizitezi, in carti, peste tot?

Daca DA si doresti raspunsuri corecte si exacte, esti la locul potrivit in acest curs.

Cui este destinat cursul?

Acest curs este adresat oamenilor cu diferite profesii, dar mai ales celor a caror responsabilitate sociala este foarte mare cum ar fi :PARINTII, tutorii, invatatorii,TERAPEUTII, medicii,psihologii, judecatorii, profesorii, educatorii, asistenti sociali, dar este de foarte mare ajutor si oamenilor deresurse umane,conducatorilor de firme,institutii sau functionarilor, oamenilor de business, angajatorilor sau tuturor acelora care doresc sa cunoasca dinainte succesul unei relatii, a unei actiuni, a unui loc.

Ce cuprinde cursul ?

Cursul este conceput pentru incepatorii in  numerologie care doresc sa invete una dintre cele mai vechi metode de analiza psihologica cu care omul vine pe pamant.

Calculele nu iau mai mult de 2 minute si  este destul de usor de  invatat numerologie. Ea este mult mai simpla decat astrologia europeana sau chineza și nu necesita calcule matematice complicate.

Nivel I, 1-2 octombrie 2016, este dedicat studiului, cu ajutorul de caracteristicilor numerologice,  a  personalitatii umane, caracterului, vocatiei unei persoane, nivelului nostru de energie  precum si modului de intocmire a matritei psihonumerice, principalele caracteristici ce reies din Patratul lui Piatgora,  etc.

Nivel II ,noiembrie 2016, se vor aprofunda cifrele, liniile, coloanele si diagonalele din Patratul lui Pitagora, mobilitatea psihomatricei si se vor  invata diverse metode de predictii numerologice pornind de la ciclurile mari din viata, periodele de 9 ani si 7 ani, provocarile si ocaziile vietii,  anii personali, anii de cotitura  si  descoperirea  zilelor faste si  nefaste pentru fiecare in parte cu ajutorul psihomatricei.

Nivel III , decembrie 2016 , este destinat studiului compatibilitatilor intre persoane folosind Patratul lui Pitagora, bolilor si sanatatii utilizand conceptul yin-yang aplicat psihomatricei , dietei, plantelor medicinale, ierburilor si condimentelor in functie de numar, zilelelor de post dupa traditia indiana, culorilor si pietrelor pretioase si semipretioase precum si studiului  mantrelor numerologice. De asemenea se va trata impactulu numarului casei, banilor, masinii si telefonului asupra destinului unei persoane.

La final se vor prezenta recomandari privind realizarea psihoanalizei numerice in cadrul unei consilieri, schema integrala a analizei datei de nastere si recomandari din practica efectuarii calculelor liniilor destinului.

Ce primesti la curs?

Pe langa notiunile prezentate mai sus cursantii primesc

  • analiza numerologica individuala;
  • consultanta personalizata gratuita;
  • fructe si produse apicole de la partenerul Svarga Loka

Click aici si vezi ce este Svarga Loka

Ce se poate decoda prin numerologie PP?

Prin aceasta metoda matematica exacta si foarte simpla se pot afla in cateva minute

potentialul, talentele,vocatia familista, vocatia profesionala,punctele tari si slabe ale persoanei, caracterul, viata materiala,sociala si spirituala, compatibilitatile cu meserii si parteneri de viata si/sau afaceri, momentele bunelor inceputuri, momentele marilor pasi in viata etc

Numerologia : stiinta sau arta oculta?

Desi numerologia si-a castigat o mare popularitate relativ recent , de fapt ea face parte din cele mai vechi stiinte.

Adesea numita si stiinta numerelor magice, este  mentionata pentru prima data in istoria Egiptului antic si in Babilon. Preotii acelor vremuri au folosit cunostintele lor mistice despre numere pentru prezicerea viitorului, oferind sfaturi conducatorilor din acea epoca. Sub diferite forme numerologia a fost folosita si in China antica, India, Roma, Japonia si Grecia.

Cu totii ne dam seama ca ASTAZI multe dintre caile pe care mergem sunt gresite pentru ca fie nu avem indrumatori, fie nu gasim puterea sa incepem sa cautam raspunsurile, fie nu stim unde sa le cautam,fie ni se pare ca nu avem resurse, fie nu avem timp s.a.

Dar toate acestea pot fi doar simple motive pentru ca orice OM are dreptul sa stie sa foloseasca cheile destinului , momentele bune care ii sunt destinate, sa evite drumurile si oamenii nepotriviti, sa munceasca in acele meserii pentru care sunt talentati si care le sunt predestinate , sa se insoteasca de acele persoane care le sunt benefice etc

Numerologia are multe raspunsuri.

Numerologia este o stiinta si o arta esoterica totodata care ofera raspusuri prea exacte ca sa poata fi pusa la indoiala de catre sceptici.Cum ofera raspunsuri si in ce maniera putem folosi numerologia in viata noastra, a copiilor nostri , a membrilor familiei, a angajatilor, a pacientilor , a oamenilor cu care dorim sa colaboram etc?

Patratul lui Pitagora – o psihanaliza numerica

Acesta permite sa se identifice principalele  caracteristici ale persoanei  cu ajutorul exclusiv  al datei de nastere si  permite cunoasterea omului aproape in  totalitate,  anticiparea viitorului oricarei persoane,   pentru  a determina directia evenimentelor  ce urmeaza.Precizia lui poate ajunge in mainile cunoscatorilor pana la 80-90%, sustin intemeietorii acestui sistem,  care sunt matematicieni.

Pentru cei care doresc sa construiasca o relatia corecta cu persoana iubita sau cu oamenii  din jur, acest sistem  se dovedeste a fi un instrument nepretuit.

Cine sustine cursul?

IOAN Vicleanu este la baza om de finante. Deci ,ce spuneti ca un om al stiintelor exacte sa devina expert in numerologie, Feng Shui si Bazi? El are aceste 3 expertize de peste 10 ani.

A urmat cursuri cu cei mai buni maestri ai lumii in aceste domenii si s-a specializat  cu maestri din Canada, Singapore si Italia, a calatorit in marile centre spirituale din India si Italia, a urmat in Romania mai multe maestrii cum ar fi Qi Qong, Pranic Healing,Reiki etc

Nelu are deja la ora actuala cursanti in toata Romania.

Program

Sambata,1 octombrie 2016 , orele 10:00-18:00

Duminica ,2 octombrie 2016,  orele 10:00-18:00

Programul include pauzele de masa si comfort.

Inscrieri

Email genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.0580.568
Formular https://goo.gl/forms/b2a87EYGnwmeZ6Ds2

Contributie

500 ron  (pentru plata 50 % pana la 25 septembrie 2016, inclusiv)
600 ron  (pentru plata intre 26 septembrie -1 octombrie 2016).

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank. Specificati numele si prenumele participantului si explicatia “Donatie 1,2 octombrie 2016”.

Locatia

Va fi anuntata privat celor inscrisi.

Va asteptam cu drag  !

Genoveva & echipa organizare
www.conferintespiritualeromania.ro