• De ce suntem epuizați, chiar și după suficientă odihnă?
 • Ce cauzează disconfort fizic, mai ales când ai grijă de corp și un stil de viață corect?
 • Ce face ca aceleași probleme de sănătate să reapară în ciuda eforturilor susținute de rezolvare?
 • Ce caută organismul să îți transmită prin simptome?
 • Cum anume competitivitatea, mediul de lucru, situațiile stresante, relațiile cu ceilalți sau șocurile emoționale îți afectează fizicul? Și cum le poți depăși cu succes?

Fără a pretinde că deținem răspunsuri ultime, îți propunem o abordare complementară a informației la care ai fost deja expus, o experiență puternică, precum și cunoștințe cu care probabil n-ai avut ocazia să intri în contact până acum pentru consolidarea stării tale de bine.

Imaginează-ți… cum ar fi ca reacțiile corpului să devină un puternic instrument de conștientizare și creștere personală? Ai fi dispus să aloci un sfârșit de săptămână pentru a afla cum?

Rezervă-ți locul la seminarul intensiv Crafting your Health™ pentru a descoperi:

 • De ce ne îmbolnăvim;
 • Ce se întâmplă atunci când organismul reacționează pe toate planurile: fizic, mental, emoțional și social;
 • Tehnici de lucru cu mintea, subconștientul și emoțiile de care să poți dispune imediat pentru a-ți păstra sănătatea;
 • Cum te pot ajuta tehnici din Programare Neuro-Lingvistică (NLP), Time Line Therapy™ și Meta-Health™ să-ți recapeți vitalitatea și încrederea în abilitățile corpului.

Cum am ajuns eu, după 15 ani de diagnostic, să-mi rezolv o problemă de sănătate în câteva zile? La 8 ani, în urma unor dureri prelungite de stomac și a altor simptome conexe, am fost diagnosticată cu ulcer duodenal. Toată copilăria, acest lucru a reprezentat un factor de mirare pentru cunoscuții și medicii care îmi prescriau constant tratamente cu pronosticul că nu vor face decât să “țină sub control” evoluția bolii ce nu avea șanse de a se rezolva complet niciodată, ci doar de a se ameliora periodic. Era programată să dea simptome mai puternice toamna și primăvara, ceea ce se și întâmpla. Durerile erau puternice și mă perturbau în absolut orice făceam. Cauza a fost pusă pe fond nervos fără nicio soluție reală, alta decât imperativul auzit permanent: “nu te mai stresa”.

Totul a durat până acum 6 ani, când s-a întâmplat să urmez cursul de certificare ca Practician de NLP, Time Line Therapy, hipnoză și coaching și să-mi întâlnesc trainerii care m-au conștientizat fără menajamente că EU îmi creasem boala. Eu?! Cum pot eu să creez o boală? Și ce om sănătos la cap ar face așa ceva? În mod conștient și deliberat, cu siguranță nimeni. Subconștient însă, lucrurile stau diferit și ceea ce nu acceptasem era că responsabilitatea îmi aparținea pe deplin. Dacă tu te îmbolnăvești, tot tu ai puterea să te faci bine. Și mi-a luat o vreme până să înțeleg asta, însă atunci când s-a întâmplat, problema s-a dezamorsat instantaneu, odată cu eliminarea furiei refulate și acumulate din trecut care întreținea simptomele. Sunt mai bine de 5 ani de când stomacul meu e bine :).

Time Line Therapy™ este procesul care m-a ajutat în această direcție, iar rezultatele pe care le-am avut ulterior în toate celelalte aspecte ale vieții (personal, profesional, relațional), m-au determinat să continui studiul pentru a duce mai departe aceste metode puternice de creștere și schimbare personală dezvoltate de Dr. Tad James, unul dintre creatorii NLP-ului și fondatorul școlii din US, Nevada, cu care m-am pregătit.

De atunci, oricui am împărtășit din informații și procese a avut beneficii imediat. Ceea ce îmi propun acum este să ți le transmit și ție. Fie că ești medic sau terapeut și dorești metode cu care să poți face o diferență în plus pentru pacienții tăi, fie că nu, și ceea ce cauți sunt soluții pentru tine și cei din jur, acest seminar îți va pune într-o lumină diferită întrebările și îți va deschide perspectiva unei înțelegeri integrate a funcționării corpului uman.

Descoperă de ce este considerată Meta Health™ medicina viitorului!
Ce vei afla în urma participării la seminarul Crafting your Health™?

 • De ce pentru unele persoane e atât de dificil să slăbească în ciuda tuturor eforturilor depuse;
 • Două aspecte neașteptate care te pot împiedica să te faci bine;
 • 4 întrebări pe care să ți le pui pentru a descoperi ce altceva decât factori pur fiziologici cauzează simptomele;
 • 15 moduri de a susține capacitatea de vindecare naturală a organismului;
 • Modul complex în care funcționează mintea și relația ei cu fizicul;
 • 4 lucruri care fac diferența între cei care se fac bine și cei care nu reușesc;
 • Cum să scapi de mecanisme auto-sabotoare și convingeri care stau în calea rezultatelor precum „nu sunt suficient de bun”, este ereditar”, “în familia mea, toți au avut…”, “nu pot să slăbesc”, “de asta nu scapi”… prin procesele Time Line Therapy;
 • Cum să-ți refaci nivelul de energie, starea de vitalitate și sistemul imunitar.

Ce vei pierde dacă nu vii la acest seminar?

 • Știai că durează între 5 și 15 secunde pentru a declanșa procesul unei boli? Vei pierde ocazia de a afla ce se întâmplă în aceste 5-15 secunde și ce să faci pentru a reversa impactul evenimentelor cu amprentă biologică asupra corpului;
 • Nu vei ști ce caută să-ți transmită organismul cu adevărat prin reacțiile sale;
 • Nu vei avea metoda simplă prin care să scapi de emoțiile negative care afectează corpul, ba mai mult, sunt un impediment în calea performanțelor de orice fel;
 • Nu vei recunoaște barierele subtile care stau în calea însănătoșirii și ce să faci pentru a le înlătura;
 • Nu vei ști mai mult despre cum să folosești puterea gândirii și a emoțiilor, a alimentației și a factorilor de mediu pentru a reface capacitatea de auto-vindecare a corpului;
 • Știai că multe din problemele actuale precum depresia, anxietatea, insomniile, creșterea în greutate, iritațiile pielii și poftele au o cauză comună care poate fi soluționată simplu printr-o disciplină alimentară? Dacă nu vii la seminar, nu vei descoperi care e aceasta și ce să faci pentru a rezolva disconfortul fizic;
 • Dacă ai o problemă de sănătate (inclusiv boli cronice precum eczeme, psoriazis, diabet, dureri de coloană, hernie de disc, probleme digestive, ginecologice, acnee, migrene, boli „auto-imune”), vei pierde ocazia de a pune întrebări specifice şi de a descoperi ce altceva e posibil pentru a le rezolva uşor şi fără cheltuieli inutile. Noi nu suntem medici, însă experiența de până acum ne-a arătat că odată ce cauza psihosomatică se rezolvă și persoana este 100% implicată în proces, simptomele sunt reversibile.
 • Și nu în ultimul rând, nu vei ști aceste informații care m-au transformat dintr-un client fidel al tratamentelor medicale într-un om aflat în controlul stării sale fizice și emoționale.

Ce spun participanții la seminariile precedente?

„Un seminar extraordinar susţinut de nişte oameni extraordinari! Am conștientizat faptul că modul în care reacționăm la stres reprezintă elementul cheie care ne poate îmbolnăvi sau nu, iar simpla idee că am alternativă la tratamentul alopat îmi dă acum o senzație de siguranță. Felicitări!”
Ioana Ormenişan, traducător

Ceva la care nu m-am gândit că e posibil.”
Ion Cus, inginer

„Orientarea benefică în căutările mele de până acum pentru a-mi conştientiza autolimitările și a avea curajul să mi le rezolv.”
Gabriela Zamfirescu, funcţionar

„O experienţă interesantă care mi-a prezentat ce opţiuni am să duc o viaţă mai bună.”
Iulian Dăscălescu, inginer

„O experiență uimitoare a exteriorului faţă de interiorul meu.”
Cristian Geosu, inginer electromecanic

„Interesantă, folositoare, excelentă!!!!!”
Mihaela Brett, antreprenor

„Pur și simplu ți se schimbă total viața sau comportamentul în momentul în care faci click-ul.”
Raluca Manoliu, specialist comunicare

După cum observi, aceste informații îți pot transforma viața peste nivelul așteptărilor tale. Clienții pe care îi am la coaching au momente când pur și simplu nu pot crede cât de simplu au putut soluționa probleme care ani de zile deveniseră starea lor “normală”. În SUA, ședințele pe baza metodelor predate în cadrul acestui workshop se plătesc cu 1 400 EUR/ oră, iar eu am investit peste 20 000 EUR în pregătire, certificări și evaluări pentru a le face cunoscute în România.

Corpul este identitatea ta în lumeașa că te invit să te întrebi dacă te reprezintă și să ni te alături la această exepriență de transformare interioară cu efecte vizibile asupra fizicului.

Cum pot participa?

Pentru a beneficia acum de informațiile și metodele aplicate în cadrul acestui seminar, nu trebuie să investești sute de EUR.
Profită acum de reducerea pentru înscriere din timp!
Prețul workshop-ului este de 180 EUR, dar dacă te înscrii până la data de 15 ianuarie 2015, ora 22.00, primești cadou o reducere de 30%.

Introdu codul CRAFTHEALTH13 în formularul de mai sus și participi pentru suma de 126 EUR, iar dacă vii însoțit, a doua persoană va primi o reducere de 50%, plătind doar 63 EUR. Deci pentru 420 RON fiecare, beneficiați acum de informații și metode profunde de schimbare ce se practică în cadrul cursurilor de certificare ce costă peste 1 500 EUR, cu rezultate garantate.

În plus, pentru că ne dorim să facem informația disponibilă cât mai amplu, pentru elevi, studenți și pensionari, investiția este de 250 RON. 

Iar dacă ai mai urmat vreunul din cursurile Crafting Minds, te așteptăm ca invitat și apreciem recomandările. Invită-ți un prieten, îți va mulțumi apoi!

Ce beneficii suplimentare ai pentru această investiție?

 • Pe lângă cele 20 de ore de workshop intensiv, vei primi suportul de curs cu care să poți ghida procesele pentru tine, oricând vei avea nevoie de ele;
 • Coffee break-uri pe parcursul celor două zile;
 • Plătești o dată și poți participa din nou la acest workshop, oricând va fi reorganizat pe viitor, gratuit;
 • În cazul în care după seminar vei dori consiliere pentru aspecte personale cu un coach, prima oră pentru care tariful este de 150 EUR, ți se oferă gratuit;
 • Nu ai nimic de pierdut: știm că e greu de estimat valoarea acestei experiențe înainte să fi trecut prin ea, așa îți garantăm satisfacția. Cum anume? Dacă se întâmplă ca la final să constați că, indiferent din ce motiv, nu ești mulțumit de ceea ce ai primit, vii să ne spui și îți returnăm suma investită.

Când, unde?
Iași, 31 ianuare – 1 februarie 2014, Hotel Unirea;

Cum pot să particip? 
Sunt informații pe care nu ai timp să-ți permiți să nu le ai acum, așa că înscrie-te completând formularul de mai jos! Te vom contacta noi pentru detalii.

Programul celor două zile va fi unul intensiv dar îți garantăm că nu vei simți cum trece timpul (sâmbătă și duminică, orele 10.00-20.00, cu o pauză o oră la prânz).

Pentru a beneficia pe deplin de ceea ce oferă workshop-ul, prezența este necesară pe toată durata acestuia.

Te aștept cu drag!

Trainer  NLP și Coaching certificat internațional în US, Nevada cuTad James Co;
Master Trainer Time Line Therapy™ certificat de  ITLTA.

Master Practitioner hipnoză certificat ABH;
Practitioner MetaHealth™ certificat de IMMA;
Speaker MetaHealth™ certificat de IMMA;
Certificat nivelul I în Meta Healing™;
Absolvent de „Comunicare și relații publice”, SNSPA;
Masterate în „Management și comunicare în afaceri” și „Jurnalism și științele comunicării”;
Master Life și Performance Coach;

Explorator, călător, antreprenor, iubitor de oameni, experiențe, libertate și povești. Om.
Va asteptam cu drag !

Organizator,
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Email genoveva@conferintespiritualeromania.ro
Faceebook   http://on.fb.me/1wQIBcg
Telefon 0726 580 568
Web : www.conferintespiritualeromania.ro