Vindecare extraordinara prin terapia SUJOK
Sustinuta de dr Iulia Postolachi , doctor in Psihologie Medicala si Maestru de Aur in Microacupunctura si reflexologie SUJOK

Iasi, 2 Aprilie 2014
Locatia Iasi,Universitatea „Petre Andrei”
Conf.Dr Maestru de Aur dr.Iulia Postolachi
Durata 17:00-21:00
Contributie 50 ron
Organizator Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Email genoveva.salvaras@gmail.com
Telefon 0726 580568

Corpul omului este o forma de viata asemanantoare unui Micro-Univers,impecabil organizat. Iata de ce corpul nostru detine tot necesarul de a-si mentine viata si exista in conectare cu natura ca un ansamblu perfect si independent.

La origine „SU”inseamna mina si „Jok”inseamna laba piciorului.
Sistemele de corespondenta ale mainilor si picioarelor actioneaza ca niste telecomenzi naturale de dirijare si permanenta incarcare a sanatatii in sistemul biologic si energetic al Omului.Aceste sisteme actioneaza ca niste MICI CLINICI tratind toate dezechilibrele organismului in mod natural.
Palmele si talpile, datorita NATURII, sunt asemanatoare corpului,dupa constructie ele contin in sine vointa de vindecare orientata in asa fel incit omul sa-si poata folosi acest dar.Prin acest sistem curativ NATURA ne dezvalui fara echivoc ,Intentia sa, isi manifesta Dragostea sa cea Mare, aspira sa ajute perpetuu ca OMUL sa fie sanatos.

Terapia SuJok care si-a insusit Spiritul Maret al Dragostei,tinde sa-l transmita tuturor oamenilor de pe Terra si sa-i faca sa constientizeze ca acest Spirit Maret al Dragostei continut in sistemele de corespondenta ale mainilorsi picioarelor este orientat, in ultima instanta, spre instaurarea unei vieti mai bune pe planeta PAMINT.
Toti oamenii de pe Terra care studiaza sistemul SUJOK vor putea sa previna si sa trateze bolile, dezechilibrele, sa se mentina sanatosi si sa-si mentina demnitatea omeneasca.Aceasta va permite oricarui OM sa se manifeste plenar si cu bucurie ca un adevarat reprezentant al speciei evolutive umane.
Noi intentionam ca Marea Dragoste a Naturii fata de OM precum si Spiritul ei sa ajunga in inima si in mintea dvs.
Veti capabili sa fiti cei mai sanatosi si fericiti oameni !

Partener eveniment Universitatea „Petre Andrei” Iasi

Va asteptam cu sufletul deschis !
Inscrieti-va acum !