Prosperitatea este o stare interioara de a fi si a avea putin mai mult decat ai nevoie. Experienta prosperitatii este de fapt acea stare de bine si libertate,  la toate nivelele fiintei. Iar pentru ca ea  sa vina si sa se manifeste, exista 8 Legi Spirituale ale Prosperitatii. Urmeaza-le si apoi observa transformarile si binecuvantarile care vor curge in flux catre tine.

1. Legea Vechiului si Noului

Aceasta lege spune ca prosperitatea va „incapea” in viata ta daca lasi sa plece „vechiul” si sa vina „noul”. Ce este vechiul ?

elibereaza vechile obiceiuri , acele obiceiuri si programe care atrag nonprosperitatea si blocajele, gindirea negativa, sentimentele de vibratie joasa;
elibereaza vechile lucruri, acele lucruri care le-ai adunat in spatiul tau vital, acasa sau la birou, in masina sau in geanta, oriunde in jurul tau, presandu-te, intunecandu-te, aglomerandu-te mental si emotional, dandu-ti un sentiment de greu , incarcat, lipsa de sens si nefolositor;
lasa in urma vechile timpuri, in care ai experimentat vreodata lipsa de prosperitate si abundenta, deconecteaza-te de la ele si sterge-le din subconstient; Apeleaza la un terapeut daca ai nevoie de sprijin pentru a elibera timpul si trairile durerii, suferintei, nesigurantei, fricii etc
indeparteaza din viata ta vechii oameni care iti fisureaza aura cu agresiunea lor, cu pretentiile lor, cu plingerile lor, care Iti aduc mereu vesti negative si iti intaresc conceptele ca este greu sau imposibil sa atingi prosperitatea;  mai bine inconjoara-te de oameni  care te sustin, te admira, te imputernicesc, te inspira;

2. Legea Energiei care Atotcreaza

Aceasta lege spune ca energia care atotcreeaza este acea energie nemanifestata din care a fost facut tot universul si din care se nasc in continuare toate lucrurile si fiintele. Poate parea ca este ceva nepalpabil, dar acesta energie exista si asteapta sa fie ordonata si materializata. Cum? Prin puterea de concentrare, prin intentie pura , intr-o  stare de relaxare. Poti sa intri (ajutat de un terapeut sau singur) in stare de transa medie sau profunda, fara ginduri,apoi sa emiti constant gindurile: accept prosperitatea si abundenta, optez pentru a fi prosper si abundent, binecuvantez abundenta din viata mea si din viata tuturor, simt ca sunt prosper si abundent, sunt una cu abundenta si prosperitatea, sunt conectat permanent la banca prosperitatii universale. Aici si acum. Amin.

3. Legea Ofrandei

Energia universala a tot ceea ce este are o inteligenta dincolo de intelegerea umana. Pentru ca ceva nou si bun sa vina in viata ta, sub forma de prosperitate si abundenta, se cere un sacrificiu. Este suficient sa respecti principiul zeciuielii sau sa dai de pomana sau sa faci ofranda de lumina cu lumanari consacrate si destinate acestui scop. Poti sa daruiesti si serviciile, timpul, alimentele pe care te abtii sa le consumi o perioada de timp(post alb), aducand totodata celor din jur bucurie si si multumire. In acest fel se „trezeste recunostinta universului” care te va recompensa cu abundenta si prosperitate.

4. Legea Semanatului si Culesului

Orice gind, sentiment, cuvant si actiune, pe care n le semeni pe parcursul calatoriei pamantene, produc niste vibratii si reverberatii . Ele au niste efecte. Aceste „efecte” te vor ajunge cat de repede,  sub forme asemanatoare cu vibratia initiala. I-ai ajutat vreodata pe oameni sa se simta bogati si i-ai sustinut sa ascensioneze catre prosperitate materiala si spirituala? I-ai incurajat sa creeze o retea plenipotenta a binelui si succesului? Atunci, daca aceste lucruri le-ai infaptuit cu bucurie, cu daruire, fara pretentii, Universul  te va rasplati. Iar rasplata va veni pe cai neasteptate, de la oameni neasteptati, in momente neasteptate. Ce poate fi mai frumos?

5. Legea Intentiei

Cu cat intentia este mai pura, mai curata, puternica si constienta, cu atat ea va fi un coagulant mai puternic pentru campul energo-informational nemanifestat. Orice exista in univers , la inceput a fost doar un gind , o intentie. Apoi campul nemanifestat s-a aranjat conform intentiei, daca acea intentie a fost in acord cu voia Divina. Nimic din ceea ce doresti sa creezi, sa fii,  sa construiesti, sa ai, nu este posibil fara acceptul Inteligentei infinite Supreme, adica Dumnezeu. Iar Dumnezeu ii iubeste pe toti. De aceea este minunat daca ceea ce doresti este perfect ecologic, adica sa aduca un beneficiu si sa fie atat spre binele tau, cat si al tuturor celor implicati.

6. Legea Detasarii si Uitarii

Tot ceea ce rivnesti prea mult dintr-o stare de indirjire si nu din „starea de flux”, tot ceea ce este pentru tine un atasament, ceva de care nu te poti lipsi, mai devreme sau mai tarziu, va fi pierdut. Cand consideri ca exista lucruri, persoane sau locuri de care nu te poti desparti si le pui chiar mai presus de Dumnezeu, le vei pierde. Asa ca trimite intentia de a crea prosperitate in viata ta, iar apoi detaseaza-te complet de ea si fa ceea ce ai de facut. Dorinta se implineste daca ai trimis intentia in campul universului, suficient de puternic si de mult, iar apoi uiti total de ea. Poti lasa o marturie scrisa pe un petec de hartie a ceea ce doresti, apoi o pui intr-un loc ferit. Este de dorit sa iti amintesti doar sa fii recunoscator pentru ceea ce ai deja, sa traiesti in duh, in flux. Fara sa „dai din coate”, aminteste-ti doar sa fii fericit. Si prosperitatea te va urma.

7. Legea Totului si Nimicului

Ai intalnit vreodata oameni care par sa aiba totul, dar in acelasi timp se simt ca si cum nu ar avea nimic? Ai intalnit oameni care par foarte prosperi, desi duc o viata simpla si smerita? Ai intatlnit si oameni care au mult mai mult decat le-ar trebui si decat au timp sa foloseasca si mereu pare sa le lipseasca ceva, mereu alearga dupa ceva, mereu nu au liniste in ei, vor mai mult si mereu altceva? Cel care stie sa simta ca are totul cand nu are nimic, detine cheia seifului tuturor bogatiilor si averilor lumii.

8. Legea „Timpul iubirii”

E vremea iubirii. Cand va veni timpul, ceea ce ai semanat, vei culege. Ai pur si simplu rabdare ca prosperitatea sa vina la tine in cel mai placut si armonios mod posibil, atat cat este permis cu voia Divina. Exista si cauze care impiedica prosperitatea , care vin dinspre parintii si stramosii nostri. Poate ei au savarsit pacate impotriva iubirii. Noi le putem vindeca prin iertare. Astfel se curata canalele energetice prin care prosperitatea si abundenta pot curge iar in viata ta.

Acestea sunt cele 8 legi. Tot ceea ce exista este un camp de potentialitate, gata de a fi transformat in prosperitate. Si cum se spune „fa rai din ce ai”. Priveste cu recunostinta catre acest rai si amplifica-l. Ramai conectat la retelele psiho-energo-informationale care iti aduc aminte si te fac sa te simti prosper, abundent, fericit ! Inca nu stii CUM sa faci toate acestea?  Ma gasesti aici.

Iti doresc sa experimentezi prosperitatea spirituala mai intai si apoi orice fel de prosperitate doresti. Insa, cel mai intelept ar fi sa ceri de Sus sa ai PUTEREA de a face lucruri potrivite, cu oameni potriviti, in locuri potrivite, la timpul potrivit, pentru scopuri potrivite, asa cum este voia Sa si in conformitate cu planul Divin. Amin.

 

Genoveva Salvaras
Holistic Therapist