Cine este Femeia Vindecator ?

Poate ca te intrebi cum poate o femeie simpla, fara o pregatire speciala, fara cursuri si diplome, fara initieri si pregatiri speciale, sa fie o vindecatoare, o vindecatoare pentru ea insasi in primul rand. De cele mai multe ori, fara o calauzire speciala, nu poate. O autovindecatoare este acea femeie in care se cuprind, ca intr-un buchet de trandafiri, toate acele calitati pretioase si toate acele elixiruri care o hranesc si o vindeca mai intai pe ea, apoi si altii, printre care :

  • darul energetic de la Dumnezeu ( adica primeste fara limite ajutor din univers pentru ca face parte din planul ei  divin),
  • cunoasterea functionarii fiintei umane,
  • intelegerea si disponibilitatea de a-i ajuta pe ceilalti, cu toata dragostea,
  • echilibrul propriu foarte bun,
  • capacitatile naturale de vindecare scoase la lumina prin experienta personala sau „furata” de la mai vechii cunoscatori,
  • cadrul familial si natural benefice, pline de putere si care o sustin din plin,
  • plus altele (rugaciuni ,esente florale, plante, cristale, metale, potiuni, cuvinte misterioase(mantre) , fraze vindecatoare, etc, etc)

Am uitat oare noi, femeile, printre atatea “dezvoltari personale”, tehnici si terapii care se gasesc  aproape intotdeauna, undeva, la cineva “care stie” sau la “un initiat”, ca si noi avem puteri vindecatoare? Dar oare cum au ajuns femeile sa gandeasca asa ?

Prima si cea mai mare si deliranta convingere  a multor femei este ca vindecarea este oriunde in alta parte, numai in ele insele, nu.Stim cu totii ca Iisus a spus ca vor veni vremurile in care vom putea face si noi minuni la fel de mari ca ale lui sau altele si mai mari. Eu cred ca acele vremuri au venit !

Orice femeie poate fi propria  vindecatoare

Ceea ce lucrezi cu sfintenie, cu smerenie, cu entuziasm si cu multa iubire asupra ta insati, este cel mai valoros lucru. Cand te apleci asupra ta si ai grija de sufletul si trupul tau, poti sa fii in putere si deplina capacitate sa-i ajuti si pe altii.

Femeile au trecut prin veacuri de suferinte si umilinte. Chiar si in viata aceasta poate unele dintre noi au avut parte de episoade sau experiente de neinteles, coplesitoare, ametitoare, potrivnice.. Si, fara incredere in iubirea si suportul divin deplin , au pierdut increderea in ele insele, au pierdut drumul…  Trebuie doar sa iti  reamintesti, femeie ! Toate invataturile diferitelor tehnici psihologice, emotionale si spirituale si fizice, fac parte dintr-o intelepciune divina ce transforma aproape orice femeie intr-o autovindecatoare. Exista semne si conditii ca o femeie sa se „elibereze”in viata asta de suferinta proprie si sa ii invete si pe altii sa o faca.

Aceste rinduri sunt doar un infim impuls ca sa cauti mai departe , sa te cauti pe tine si sa te regasesti ca autovindecatoare sau vindecatoare.

Femeia, un vindecator minunat

Femeia , ea insasi,  este acel amestec sublim al atator feluri de energii minunate . Se aseamana cu aureola boreala ,care isi schimba mereu culorile si este hipnotic de frumoasa, dar niciodata aceeasi.

Femeia vindicator vorbeste cu apa , cu focul, cu pamantul si cu vantul.

Femeia vindicator danseaza si incanteaza.

Femeia vindicator binecuvanteaza si este ca un bio-receptor-transmitator de energie divina.

Femeia vindicator este smerita ca o floare de colt.

Femeia vindicator ghideaza si imparte cuvinte blinde , ce indruma.

Femeia vindecator cunoaste legile energiilor, legile divine si legile naturale.

Femeia vindicator binecuvanteaza mancarea si casa, poteca pe care paseste  si tot ce intalneste;

Femeia vindicator binecuvanteaza si trimite Lumina oamenilor, prieteni sau dusmani;

Femeia vindecatar  are inima plina de dragoste si o incarca mereu din sursa suprema;

Femeia vindecator  se ocupa de alchimia sa interioara ,in cel mai sublim mod;

O astfel de femeie priveste, sufla, insufla, atinge, emite si … minunile se petrec. Totul cu o simplitate desavarsita si fara urma de pretentie. Cateodata, cerul o testeaza si ii trimite incercari, iar ea  are rabdare si se intoarce mereu si mereu doar spre interiorul sau si spre divin.

Primele 7 din cele 49 de chei

Pentru a fi tu insati o femeie vindecator trebuie sa descui cele 49 de nivele care se gasesc inauntrul tau. Exista 49 de chei de deschidere a acestor usi care duc spre  comorile interioare.

Vi le voi imapartasi pe primele 7 din cele 21 de chei ale autovindecarii si din 49 ale vindecarii altora. Fiecare dintre cele 7 nivele are cate 7 usi.  Fiecare usa are cheia sa.

Cand ajunge sa descuie toate cele 21 de usi de la  primele 3 nivele si sa aduca multa lumina , iubire si ordine in aceste 21 de lacasuri, femeia poate deveni  autovindecator.

Pe fiecare usa scrie ce sa faci cand pasesti inauntru. Cheia potrivita trebuie sa o gasesti singura si sa o folosesti constant. Iata primele 7 usi si cheile lor :

USA 1. Curata, vindeca, iarta trecutul, neamul si pe toti cei cu care te-ai intalnit de la inceputul inceputurilor in experiente care te-au suparat in vreun fel;

CHEIA este IERTAREA.

USA 2.Ajuta-te in primul rand  pentru tine insati si familia ta , la nivel sufletesc, spiritual, personal si social, financiar ,universal. CHEIA este UNIUNEA CU NEAMUL TAU.

USA 3. Aduti aminte mereu ca esti suma trecutului si radacina viitorului, toate intr-un singur si perfect prezent. CHEIA este A TRAI in PREZENT.

USA 4. Incarca-te permanent cu energie libera din univers, nu de la oameni. CHEIA  este CONECTAREA cu SURSA.

Usa 5. Respecta toate formele de viata , de la pietre la animale, de la pamant  la cer. CHEIA este RESPECTUL fata de NATURA .

USA 6. Respecta-i pe parintii, stramosii, mentorii si invatatorii tai.

Cheia este RESPECTUL fata de INAINTASI.

USA 7. Adu pacea si lipsa de ingrijorare in viata ta si ramai in aceasta stare cat mai mult. CHEIA este MEDITATIA.

Acestea sunt primele 7 dintre cele 21 de chei ale autovindecatoarei.  Urmeaza inca 28 de chei care se adauga acestora, pentru nivelurile invatatoarei si ale vindecatoarei.

Le voi dezvalui cand va veni momentul.

Pacea din femeie salveaza lumea

Pacea din tine  aduce iubire, incredere si  siguranta pentru cei din jur . Cu cat este mai profunda, cu atat ii vindeca si pe ei, pur si simplu prin simpla ta prezenta si intentie.

Se uita la tine, te asculta si pur si simplu primeste raspunsuri.

Se uita la tine , te asculta si le vin idei  salvatoare sau creatoare.

Stau linga tine si pur si simplu ii cuprinde o stare de pace.

Le vorbesti sau ii atingi usor si pur si simplu iubirea tisneste si ii inlacrimeaza.

Lumea crede ca pentru a fi vindecatoare ar trebui  sa ai o bunica vrajitoare care sa te fi invatat niste farmece bune sau sa fi parcurs continentele ca sa intalnesti maestri peste maestri. Acestea ajuta intr-o masura oarecare, dar adevaratul DAR de vindecare vine prin instruirea interioara divina , prin experienta si invataturile vietii , prin selectia vibratiilor din ce in ce mai inalte.

Orice mina, orice privire, orice mangiere de femeie sunt minunate pentru a alina, a oferi tandrete, a ocroti si a transmite vibratia iubirii .

Fie ca ceea ce atingi cu ochii, cu mainile, cu suflul, cu vorba, cu gindul sa se transforme in tarimurile de aur ale fericirii omenesti si divine.

Daca doresti sa stii mai multe despre parcursul vindecarii interioare sau despre celelalte nivele de autovindecare sau cauti calauzire in drumul tau ca femeie vindecator, ma gasesti, cu dragoste, oricand, aici

Genoveva  Salvaras
Holistic Therapist