Misiunea noastra este sa aducem aproape de Tine evenimente „live” de Spiritualitate, Psihologie Energetica si Parapsihologie, sa ii sustinem si reprezentam pe MAESTRII, INITIATII, VINDECATORII si Oamenii de Elita ai Spiritualitatii din Romania si din lume.

Venind in „spatiul sacru” creat de noi,te vei simti inspirat sa regasesti Natura Divina din Tine insuti, lasandu-te ghidat sa-ti conduci Sufletul si Trupul spre (auto)vindecare, spre Pacea interioara atat de cautata de fiinta umana.
Spunem „sacru” pentru ca acolo unde este vorba de Sufletul Omului este vorba despre un spatiu unde ai voie sa pasesti cu foarte multa smerenie, compasiune si cu mare iubire.

Pur si simplu Geniul Tau Interior va straluci si va recunoaste, alaturi de noi, cum sa faca marea Calatorie a Vietii. Iar Tu vei fi transformatin mod constient si real.

Misiunea noastra, este sa raspindim in lume modalitatile naturale, spirituale, conectate la Adevar si Iubire, ocultate marii mase de oameni, prin care, cat mai multe fiinte umane din jurul nostru, sa (re)primeasca in viata lor Sanatatea, Pacea, Bucuria si Iubirea.

O bucata de drum vom pasi alaturi de tine .
Vino alaturi de noi.
Cere si ti se va da, bate si ti se va deschide !

Gloria in Excelsis Deo !

Genoveva Salvaras
Fondator Conferinte Spirituale Romania