Din timpuri stravechi oamenii au tot vorbit despre SupraPuteri, SupraCalitati, dar oare ce sunt acestea ? Atunci cand descoperim in noi acest secret, il folosim ca si cum ar fi propria noastra forta, fara sa ne intrebam „Chiar este forta noastra?” si „De unde este aceasta forta ?”. In lucrarile vedice se spune ca omul ar avea puterea de o mie de sori. Avem in noi o forta creatoare imensa pe care trebuie s-o descoperim, s-o intelegem si sa invatam s-o folosim.

Acest curs este unic in Romania prin informatiile secrete pe care maestrul Serghei Danisin le transmite acum catre cei chemati sa le cunoasca.

Profesorul SERGHEI DANISIN – Maestru Gon-Po (Fortuna Serghei) initiat de lama tibetan din scoala (ramura) „Ningma”.

Profesorul Serghei Danisin este considerat Fenomen al Europei in programul „Avante-21”, Delta-inform, Spring Step 1999 (Pasul Primaverii)
cu o bogata activitate in domeniul Stiintelor ezoterice si Parapsihologice si o practica pe masura :
– „Continental Academy of Creative Anomalies Kata” din Moscova;
– expert de medicina experimentala neo in ministerul sanatatii publice al URSS – prin institutul medical de stat „A.S.Bubnov” din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;
– Psihologie Experimentala in „Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare) Fortuna” Rusia – Naghinsk- Ivanovo;
– Prorector al „Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si asigurari” din Moscova;
– Expert-operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in „Centrul didactico-stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda – Delt­a-inform” prin „Centrul medical de productie” unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
– de asemenea in momentul actual este Presedintele „Centrului de studii si Cercetari frontale Tarkshya 444” din Bucuresti.

Imaginatia creativa,Geometria Sacra, Capacitatile Psihotronice sau Telepatice, intrarea in Alt Timp si-n Alte Dimensiuni, Alchimia Temporala a Simbolurilor, Rugaciunilor, Mantrelor, Psihogeometria personala ,sunt cateva dintre posibilele teme abordate in cadrul timpului disponibil.