Am primit initierea si specializarea in folosirea tehnologiilor psiho informationale  PSY –IT si a noului aparat de gindire de la Profesorul Parapsiholog de renume mondial Albert Ignatenko, doctor in biologie,filosofie,medicina psihoinformationala si stiintele securitatii internationale.
Prin aceasta tehnologie se intoduc matrici psihoinformationale(sanatate, success,longevitate, potentare extracapacitati, genialitate,prosperitate)  la nivel individual sau de grup .

CosmoEnioPsihologia (Cosmos=ordine,lege, Enio=energoinformational, Psyche=suflet, Logia=stiinta) este stiinta despre om si univers, care studiaza legitatea si mecanismele functionarii lumii subtil materiale si a celei brut materiale, de asemenea a tuturor nivelurilor constiintei in procesul schimbului energoinformational al individului in interiorul sitemului lui, cat si in interactiune cu Pamantul, ceilalti indivizi, societatea,toate formele de viata,Biosfera, Noosfera si Universul.

Cosmoeniopsihologia studiaza de asemenea legitatea si functionarea capacitatilor supercapacitatilor,supracapacitatilor si capacitatilor absolute le toate nivelele de gindire ale omului.

Cosmoeniopsihologia elaboreaza forme ecologice. curate ,absolut noi, care care contin 100% potential energo-informational , spre deosebire orice alte modele care au maxim 1,5-2% potential.

Aceste modele de gindire de MARE VITEZA si EXTRAPUTERNICE accelereaza de sute si mii de ori realizarea tuturor programelor de importanta vitala ale individului,sporesc potentialul energetic al omului, creind in sistemul omului armonie, sanantate si longevitate.

Lucrez cu aceasta tehnologie in principal la nivel de mari companii , cu liderii acestora si cu institutii care asigura produse si servicii pentru evolutia omenirii.

 

Genoveva Salvaras
Fondator Conferinte Spirituale Romania
Rehabilitation Psychioinformatiolog, Hypnotist and Guide for Physical and Emotional Journey (Calatoria)

 

[title size=”2″]Formular[/title]

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]