Oamenii cred ca a avea experiente parapsihologice este greu. Si asta este doar o convingere desigur, nu o realitate. Ei doar s-au deconectat de la extrordinara realitate interioara. Am fost invatati sa nu avem  incredere in propriul lor Sine Superior, in propria intuitie, in adevarul raspunsurilor care vin intuitiv. Am fost invatati sa fim mentali, critici, separati si separatisti, egotici si focusati pe exterior.

Dar ce pot oamenii face in acest caz ? Cum sa inceapa sau cum sa continue ca fiinte spirituale perfect valabile si perfect capabile de trairi extarsenzoriale?  Simplu. Ei pot practica, macar putin, din anumite antrenamente simple si, astfel, isi pot da seama ca, nu numai ca nu este greu, dar este chiar  foarte eficient si placut. Asta  le confera siguranta de sine, ii scuteste de pierdere de energie prin analiza excesiva a mintii atunci cand apar dileme , ii ajuta sa rezolve foarte simplu si usor probleme personale.

De aceea vreau sa insuflu incredere oamenilor  si sa ii incurajez , daca au parte de o sanatate mintala si emotionala normale, sa practice aceste metode pe care le voi descrie in acest articol si in altele ca vor urma si sa faca din propria persoana propriul ghid, propriul parapsiholog, propriul raspunzator pentru orice alegere si descifrare.

Iata o practica de baza. Ea  este ca un PORTAL catre lumea interioara, acolo unde se gasesc toate raspunsurile si acolo unde pot fi facute toate transformarile. Ar putea fi asemanata cu autohipnoza sau cu theta healing therapy  sau alfa therapy dar nu este nici una dintre acestea.

În această sesiune, care este o meditatie ce dureaza doar cateva minute, veti realiza lucruri foarte importante, cum ar fi :

 • programarea mintii în asa fel incat, de fiecare dată cand inchideţi ochii şi numarati invers, de la 3 la 1, să atingeti un nivel al relaxarii care, din punct de vedere parapsihologic, este satisfacator;
 • experimentarea vizualizarii concomitent cu perceptia (perceptia caldurii şi relaxarii).
 • programarea mintii prin vizualizare asociata cu instrucţiunile adresate subconstientului.

Meditatia  parapsihologica

 • Asezati-va într-un loc linistit, unde nu veti fi deranjat. Daca în preajma se află vreun telefon, deconectati-l. Simtiti ca totul in jur se aseaza, se linisteste.
 • Inchideţi ochii şi vizualizati soarele sprijinit pe creştetul capului. Este ca si cum soarele va incoroneaza ca pe o fiinta suprema,unica. Vizualizaţi cifra 3 în centrul soarelui.
 • Faceţi ca soarele să coboare prin corpul dumneavoastră, încălzindu-l şi relaxându-l.
 • Simţiţi căldura şi relaxarea.
 • Când soarele ajunge în degetele de la picioare, lasaţi-l să dispara.
 • Vizualizati apoi un alt soare ce are inscrisa pe el cifra 2. El se sprijina de asemenea pe crestetul dvs.
 • Faceti ca soarele cu numărul 2 sa coboare prin corpul dvs. si sa iasa prin degetele picioarelor, ca si soarele cu numărul 3.
 • Simtiti caldura şi relaxarea.
 • Vizualizati apoi un alt soare avand cifra 3 în centru şi stand sprijinit pe creştetul capului.
 • Faceti ca soarele cu numărul 3 să coboare prin corpul dvs. şi să iasa prin degetele de la picioare ca şi ceilalti doi sori.
 • Simtiti acum o relaxare totală.
 • Spuneti în sinea dvs.: „De acum înainte tot ceea ce trebuie sa fac pentru a atinge acest nivel de relaxare caracteristic starilor paranormale este sa inchid ochii şi sa numar în minte,  de la trei pana la unu”.
 • Deschideti ochii.

Exista si nivele  mai profunde ,mai precise de atingere a relaxarii prin meditatia parapsi. Cu cat veti reusi sa corelati mai bine vizualizarea creatoare (dar ATENTIE trebuie sa fie bazata pe amintiri, nu pe fabulatiile mintii), cu concentrarea mentala, fara paraziti mentali, atunci da, puterea de manifestare va fi  uriasa.

Nivelul mai avansat inseamna ca veti putea intra in stare alfa , apoi theta si chiar delta, aproape instantaneu, prin simple comenzi adresate subconstientului.

Totusi acest lucru functioneaza doar daca va doriti foarte tare, adica 100 % sa fiti un om parapsi, sa experimentati extrasenzorialul, sa primiti raspunsuri divine si sa fiti foarte linistiti in ce priveste orice actiune sau alegere care va preocupa.

Daca intimpinati piedici, ceva nu merge, va este teama sa practicati sau altele, e nevoie de VINDECARE si/sau GHIDARE si . In functie de fiecare situatie, putem gasi rezolvarea.

Mai multe AICI.

Stapinirea mentalului si a puterii de concentrare este o cheie la fel de importanta ca vizualizarea.Vestea cea mai buna este ca, cu cat practicati mai mult, cu atat veti observa o evolutie perceptibila si rezultate uimitoare.

Traim vremuri in care raspunsurile din exterior sunt din ce in ce mai confuze. Lumea este inundata de informatii si provocarea de a alege ce este corect pentru tine este foarte mare. Adesea este atat de obositoare incat , renuntam inainte de a alege.

Inaintam ca niste zombi prin viata si ne miram de ce nu ne este bine.

Au venit vremurile in care e de-a dreptul fara alternativa ca trebuie sa facem pace in noi si sa ne racordam activ  la Dumnezeul omniprezent, omnipotent, omniscient ce ne raspunde instantaneu.

Stiu din experienta cu oamenii care vin sa ii ghidez ca,  aproape fiecare dintre voi, are aceasta capacitate. Cand e nevoie de ghidare,  pentru o vreme, atunci ma gasiti AICI.

Urmeaza noi practici pentru a deveni propriul parapsiholog. (va urma)

Genoveva  Salvaras
Holistic Therapist

P.S. Te-a ajutat? Ti-a placut ? Imprastie lumina mai departe. Da si altora sa citeasca.

VA RECOMANDAM