Cel mai minunat moment din luna este momentul de Luna Noua.
Daca Femeile si-ar reaminti si si-ar stabili intentiile puternice, benefice, in aceasta zi pentru ele insele, pentru familiile lor, pentru sotii sau iubitii lor, pentru copii lor,pentru casele lor, pentru  tara lor, atunci cu siguranta ca ar avea vieti cu mult mai implinitoare, fericite .
Strabunicile si inaintasele noastre de demult foloseau din plin acest moment.
Femeile initiate folosesc si acum ritualul de Luna Noua.

Orice proiect inceput pe Luna Noua are sanse mult mai mari de a fi dus la bun sfarsit.
Este un timp de germinare și noi începuturi.

Pe timpul Lunii Noi (asta include si doua zile inainte si doua zile dupa momentul de maxim al Lunii Noi) pot aparea intuitii neasteptate, vei  avea o sensibilitate marita,o stare de calm si echilibru, vei  simti cum primesti Puteri de undeva din Ceruri.

Si pentru ca ritualul facut pe Luna Noua functioneaza de mii de ani, nu este nevoie sa intelegi prea mult . Cu timpul te vei convinge daca functioneaza sau nu. Observa si verifica prin propria ta experienta.Este de dorit sa faci acest ritual macar de 3 ori, 3 luni la rand.Vei simti ajutor imens si vei vedea ca vei astepta cu un freamat special sa vina urmatoarea Luna Noua.

Ritualul  divinatoriu de Luna Noua

– scrie cu mana ta o lista cu dorintele, visele si cu cele mai ascunse intentii benefice. Dorintele trebuie sa fie scrise ca si cum ar fi deja implinite, intr-un limbaj emotionant si foarte pozitiv, folosind timpul prezent.
– gaseste un loc ferit,placut in care sa nu fii intrerupt si unde vei face divinatia;
– in prealabil fa o baie cu ierburi aromate sau in care ai turnat uleiuri esentiale de mandarina, trandafiri si pachoulli;
– imbraca-te cu haine curate si daca este posibil acestea sa fie purtate  doar in  momentele de  ritual facut pe Luna Noua sau/si  luna plina;
– lasa mintea sa se linisteasca deplin,indeparteaza incet incet orice ganduri ,de orice fel, pana simti o stare de pace, de interiorizare profunda;
– traseaza un cerc imaginar, in jurul tau, din flacari sclipitoare argintii, aurii si violet si invoca energia Luminii Supreme sa te protejeze de orice intruziuni ale spiritelor nedorite.
– aprinde tamaie naturala, arde frunze de salvie sau lemn de palisandru  pentru purificarea spatiului;
– aprinde  o lumanare pentru Luna Noua si cate una pentru fiecare dorinta;

Lumanarea pentru Luna Noua este de dorit sa fie alba sau albastra , iar restul pot fi albe sau in culorile consonante cu dorintele( verde pentru prosperitate, roz sau rosu pentru iubire, mov pentru dorinte spirituale si protectie etc). Spune cu voce tare: „consacru aici si acum in totalitate flacarile acestor luminari pentru (numele de botez) si Il  rog cu smerenie, iubire si credinta pe bunul D-zeu si ingerii sai de lumina sa transmute in totalitate energia flacarilor, sa  le alchimizeze integral, astfel incat lumina lor sa devina sublima si sa se transforme in vehicul pur de manifestare al (enumerarea dorintelor) , aceasta energie fiind captata din abundenta atat in intregul meu univers launtric , cat si in manifestarea fizica a acestor dorinte. Asa si este. Amin.
– ramai in stare de meditatie profunda si intra in starea  zero, in minte, in care simti ca esti una cu totul si ca mintea este pur si simplu ca un ocean calm si nesfarsit; te percepi ca si cum ai pierdut conturul corporal. Aceasta este starea profunda pe care este bine sa o mentii cat mai mult posibil . Atunci puterea este imensa si dorintele prind samanta indeplinirii.
– apoi vizualizeaza-te cum intri intr-un glob foarte frumos de lumina alb aurie stralucitoare, ca intr-o minatata  poveste; vizualizezi  cum te ridici de la Pamant  si  te inalti prin straturile aerului, norilor, temperaturilor, lumilor, deasupra Pamantului. Vezi de sus Pamantul rotund si foarte frumos si tu urci din ce in ce mai sus,treci printre stele si galaxii, prin straturi de Lumini mai intunecate si mai luminoase.
– te ridici din ce in ce mai sus,pana ajungi la un portal imens si stralucitor, ca o poarta imparateasca, de Lumina neasemnuit de frumoasa si primitoare;
– te desprinzi si iesi foarte usor  din globul de lumina si treci  cu mare smerenie prin acest portal, patrunzand intr-un plan imaterial, angelic, luminos si sclipitor, blind si foarte iubitor ,care te invaluie placut. Te contopesti cu aceasta densitate imateriala, blinda, stralucitoare si in care te simti minunat , devenind una cu Tot Ceea Ce Este.
– aici este momentul sa trimiti ferm cererile de implinire a dorintelor  catre Univers si mai ales Lunii Noi : Maret Spirit al Lunii iti cer sa privesti catre mine pentru a crea si implini in viata mea dorintele mele. Si aici spui cu voce tare care iti sunt dorintele cu o stare foarte intenta de concentrare,cu gandurile si emotiile curgandu-ti fierbinte prin vine.Trimite Puterea ta sa le implineasca  acum ! (Inca o data aminteste-ti ca este foarte important ca dorintele sa fie spuse  ca si cum ar fi deja implinite, intr-un limbaj emotionant si foarte pozitiv, folosind timpul prezent. Te concentrezi pe indeplinirea dorintelor cu gandurile cele mai pline de iubire si fara a afecta pe nimeni.) Iar  la final spui:  Asa este. S-a implinit! Amin. Multumesc !
– multumeste Zeitei(Spiritului Maret al Lunii) pentru Prezenta Ei si energia care ti le daruieste in indeplinirea dorintelor;
-priveste catre pamant si vizualizeaza cum dorintele se manifesta si se petrec minunatele intamplari dorite in viata ta;
– coboara apoi din enegia portalului ATOTCREATIEI pe o raza minata argintie, ca pe o liana si te intorci inapoi in energia Prezentului, in camera in care esti.
– vizualizeaza acum un dus de lumina care te spala de toate energiile si te improspateaza, te revigoreaza, te innobileaza si imputerniceste sa asisti in urmatoarele 21 de zile la inceperea manifestarii dorintelor tale;
– deschide ochii, priveste constient camera sau spatiul in care esti,  priveste mai intai palma stinga, apoi palma dreapta, sufla peste ele si ramai in continuare in liniste, dar foarte conectat la prezent.

Aici ritualul se incheie.

Lasi lumanarile sa arda in intregime( supravegheate), iar resturile de lumari nu le arunci, ci le ingropi in Pamant, la radacina unui copac foarte puternic, vital.

Iti doresc sa ai cele mai frumoase intuitii si impliniri!

Genoveva Salvaras
Holistic Therapist

 

P.S. Cele care doresc sa participe la Iasi, la ritualul si meditatiile de LUNA NOUA , sunt invitate sa vada AICI.