Despre viata mea pot sa povestesc ca despre doua perioade mari: INAINTE si DUPA.

Perioada “Inainte” este cea de atunci cand nu cunoaștem cum funcționează sistemul nostru Suflet – Minte – Corp; nu știam nimic nici despre responsabilitatea mea in trairea si crearea acestei lumi, nici despre cauzele si scopurile schimbărilor prin care treceam. Nu înțelegeam cum functioneaza Universul, cine sunt cu adevarat.

Am trait într-o lume plina de suferinta, durere, ignoranta, frustrari si frica. Vomitam, plangeam, plecam “dincolo” si ma intorceam, punand o singura intrebare: de ce se intampla totul tocmai cu mine?

A urmat perioada “Dupa” , cea cand am spus: ACUM! Acum vreau sa stiu cine sunt! Am auzit de Tine, Doamne! Vreau sa Te cunosc! Acum sunt a Ta! Nu mai stiu ce sa fac, nu stiu cine sunt, nici nu mai am putere sa traiesc asa…

Au urmat zile, luni si ani de descoperiri extraordinare! Ani in care am invatat sa ma accept, sa ma iert, sa ma iubesc…

Am absolvit facultatea de psihologie. Insa am constatat ca ceea ce invatam la facultate este foarte departe de ceea ce suntem cu adevarat. La examenul de licenta, in timpul examenului, nu-mi mai amintesc exact in ce fel, am intrat in discutie cu profesorul. Discutia a fost scurta. La intrebarea mea legata de memoria apei, profesorul mi-a raspuns cu o alta intrebare: domnisoara, nu credeti ca ati gresit facultatea?! In acel moment am inteles ca drumul meu va fi diferit si mult mai amplu.

Universul este darnic! Mi-a trimis informatii si oameni care m-au ajutat sa pasesc pe acest Drum Nou. Una si cea mai importanta persoana pentru mine in viata aceasta este sotul meu. Sufletul meu pereche care mi-a fost intotdeauna alaturi, ingerul meu pazitor pe acest pamant. Iti multumec din suflet, din inima si din toata fiinta mea! Multumesc Ghizilor Spirituali pentru Lumina, Iubire, Rabdare si Intelepciune!As vrea sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat atunci si celor care ma sustin acum! Nu voi mentiona numele tuturor tocmai pentru a nu omite cumva pe cineva.

A venit un moment cand am constientizat ca orice intrebare are un raspuns. Exista instrumente si unelte care ne sunt de folos in acest proces de transformare interioara. Unele ne sunt date de Sus si pot fi folosite oricand. Este nevoie pur si simplu sa inchizi ochii si sa te scufunzi in Lumina! Altele iti vin din exterior,ca o forma materiala prin care putem sa cunoastem aceasta lume si sa vedem reflexia lumii invizibile.

In anul 2008 am descoperit un astfel de instrument – Camera GDV ,o inventie a dr. K. Korotcov prin metoda vizualizarii prin descărcare în gaze – Bioelectrografie. Este una dintre cele mai de perspectivă metode de cercetare a stării şi a energeticii omului, bazată pe efectul renumit al lui Kirilian ,”fotografierea în câmpul electric de înaltă frecvenţă”,metoda care ne ajuta sa vedem anumite structuri, pe care majoritatea dintre noi nu le putem vedea cu ochiul liber.

Aceasta camera GDV ne permite sa vedem fără o analiză complicată eficacitatea expunerii umane la diferite campuri sau produse,cum ar fi preparate medicale, fizioterapie, acupunctura, psihoterapie,apropierea de anumite locuri etc. In timp foarte scurt putem sa identificam o disfunctie umana fiziologica sau psihologica, atunci când simptomele clinice sunt absente. Cu alte cuvinte sa vedem Starea Energetica a omului – campul energetic, biocampul, aura sau LUMINA OMULUI ! Energia noastra este direct legata de calitatea emisiei de lumina (intensitate, luminozitate, uniformitate), acestea depinzand de calitatea vieții pe care o avem. Energetica slaba arata ca o aură neuniforma, cu o mulțime de rupturi si cu o luminiscenta scazuta.

Totusi apare o întrebare firesca, de ce sa avem o LUMINA de calitate?
În cazul în care cantitatea de lumină este corelată cu cantitatea de energie, atunci este clar – mai multa Luminiscenta, mai multă Energie. Dar, pentru ce este necesară calitatea crescuta?

Să ne gândim din nou la bine-cunoscutele adevăruri:

  • Iubirea este LUMINA;
  • DUMNEZEU este LUMINA;
  • Dumnezeu este IUBIRE!

Mai exista LUMINA cunoasterii și fenomene cum sunt Iluminarea si Ințelegerea. Observam că toate acestea sunt manifestări diferite ale Luminii in viața unei persoane.
Este evident ca , diferite manifestări ale LUMINII se deosebesc prin calitatea acesteia.

Academicianul Boris Rauschenbach incearca sa gaseasca obiecte matematice și fizice, care se încadrează în definiția Marii Treimi. Un astfel de obiect matematic a fost gasit. Un vector într-un spațiu tridimensional și cele trei proiecții pe axele de coordonate.

Obiectul fizic s-a dovedit a fi LUMINA și cele trei aspecte ale sale, care rezultă din interactiunea cu materia.

  • DUMNEZEU TATĂL – lumina reflectată,
  • DUMNEZEU FIUL – lumina refractata,
  • DUMNEZEU DUHUL SFANT – Lumina trecuta prin materie și absorbita de ea.

Este necesar sa invatam sa absorbim cat mai multa LUMINA. De exemplu, oamenii merg in diverse locuri Sfinte (surse de bioradiatii) și se incarca cu LUMINA. Incarcandu-se cu LUMINA ,devin insasi purtători ai acesteia, raspandind-o la randul lor pe unde merg prin viata. Sau/si folosesc diverse adaptoare de sistem, sporind atfel nivelul de spiritualitate propriul si acelor din jur, ajutand la manifestarea Iubirii in Lume.

Prezenta LUMINII de calitate – puternică, luminoasă, multi-dimensionala, permite omului să devină o personalitate foarte luminoasă si puternică, să fie înțelept si conștiincios. O astfel de persoană se poate afla aproape la orice distanță și poate veni în ajutor cu LUMINA ei, întărind spiritul altei persoane, oriunde ar fi. Cu astfel de LUMINA pot fi recunoscute si inlaturate probleme, înainte ca acestea sa se manifeste. DRAGOSTEA catre intreaga LUME nu mai este o abstracție, ci devine o realitate. DRAGOSTEA se manifesta nu numai prin IUBIREA omului pentru toate lucrurile vii, ci si prin DRAGOSTEA LUMII catre om. Acest lucru se întâmplă pentru că omul devine un co-CREATOR, creand prin LUMINA propria Viata , astfel ca si LUMEA începe să-l iubească mai mult si sa-l protejeze.

Calitatea Luminiscentei noastre influenteaza in mod direct si INTUITIA noastra. Acest subiect– INTUITIA – al saselea simt devine din ce in ce mai interesant si din ce in ce mai putin misterios.

Ce reprezinta INTUITIA, acest AL SASELEA SIMT?

Osho spunea: „Intuitia este cea mai inalta treapta a scarii, scara constiintei.

Această scară are trei trepte:

  • prima şi cea mai de jos este instinctul;
  • a doua, cea din mijloc, este intelectul;
  • a treia, cea mai de sus, este intuiţia.

În toate trei este folosită particula IN.

Lucrul acesta este semnificativ.

El înseamnă că aceste calităţi sunt INNASCUTE.

Intuitia este, probabil, cel mai inalt nivel de inteligenta si cea mai valoroasa forma de gandire creativa. Intuitia este abilitatea de a recepta sau percepe acea informatie care nu este la indemana celor cinci simturi. Aceasta abilitate este deosebit de dezvoltata la copii intre 4 si 9 ani. Adevarul este insa ca intuitia se bazeaza pe gandire rationala si nu ar putea exista fara ea.” – scria celebrul psiholog C.G.Jung.(1875 – 1961).

Pentru multi, intuitia este acel extrasimt sau „o soapta interioara”. Este dificil de descris in cuvinte, dar exista acel impuls. De unde vine? Putem sa ne bazam pe acest simt? Cum gaseste subconstientul legaturi intre situatiile noi si diferitele sabloane ale experientelor trecute? Putem sa invatam sa ascultam acel AL SASELEA SIMT? Putem sa dezvoltam intuitia? DA!

NU EXISTA NICI UN MISTER! ESTE DARUL NOSTRU DIVIN! AVEM DREPTUL SA STIM SI SA-L FOLOSIM!

Nu exista o singura si cea mai “corecta” cale sa fii o persoana intuitiva – exista mai multe tipuri ale intuitiei, in functie de intelepciunea interioara a fiecaruia din noi.

Studiind aceasta directie am fost foarte curioasa sa vad si sa va arat ca prin anumite exercitii sau jocuri foarte simple, insa facute cu pereverenta, dorinta si incredere putem sa obtinem o intuitie extraordinar de dezvoltata, care ne ajuta in fiecare zi in luarea deciziilor CORECTE, in perceptia lumii vizibile si chiar invizibile, in sanatatea noastra trupeasca si sufleteasca!

Svetlana Sofia Lungu


Svetlana Sofia Lungu
Psiholog, Traner de Vedere Intuitiva
Expert operator GDV


n.n.
Tinand cursurile pentru dezvoltarea intuitiei s-au masurat cursantii cu Metoda GDV – Bioelectrografie. Mai jos sunt cateva imagini, facute inainte si dupa Cursul de „Biointernet” si “Vedere Intuitiva” Observam o crestere a luminiscentei campului energetic, echilibrarea chakrelor, si a tuturor organelor si sistemelor ale organismului persoanei. Oare sunt importante aceste schimbari? Meritam noi o asemenea schimbare? Raspunsul este in noi si fiecare poate sa raspunda pentru el insusi.


Despre conferintele si cursurile sustinute in Iasi in 3-5 aprilie gasiti informatii dand click pe afisele de mai jos:

CSR-BIOINTERNET-conferinta-3APR2015     CSR-BIOINTERNET-curs4-5Apr2015