Cine prezinta conferinta?

Lucian MIHAI este lector intructor autorizat Theta Healing. Mai multe despre Lucian si activitatea lui gasiti aici   www.mihailucian.ro

  • jurist, mediator, masterand în Psihologie
  • Instructor și Terapeut ThetaHealing,  certificat de ThetaHealing™ Institute of Knowledge  (THInK)
  • Instructor/Maestru Reiki, Infoenergetică, Reconectare, Quantum Touch

Doua video cu prezentarea metodei si testimoniale ale participantilor vedeti mai jos:

[youtube id=”1Ejmc0yEZKM” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

De ce sa afli ce este Theta Healing ?

Există în jurul tău oameni care se bucură la fiecare pas de noroc, care pur si simplu  atrag aproape fără efort numai lucruri bune in viața lor?

Exista oameni care  la muncă obțin cele mai bune rezultate, au mulți prieteni și sunt in centrul atenției,  sunt veseli, sănătoși, au relații și copii minunați și, nu în ultimul rând, au bani ?

Vrei să fii și tu ca ei sau te mulțumești să-ți trăiești în continuare viața ca pe o luptă continuă?

Cât timp să te mai simti neputincios în fața propriului destin?

Încerci din răsputeri să devii bogat, sănătos, multumit si împacat cu tine si cu cei din jurul tău si nu reusesti?

Iti doresti sa faci lucrurile altfel, cu forță si încredere pentru a te simți împlinit?
Te-ai recunoscut măcar intr-una din aceste situații?

Dacă da, atunci ești pregătit să accepți o schimbare în viața ta!

Ești pregătit pentru ThetaHealing!image001

ThetaHealing este metoda cu ajutorul căreia ne conectăm  la Sursa Creatoare a Tot ce Există, fie că o numim Dumnezeu, Iisus, Univers, Atoatecreator, Allah, Buddha, Shiva sau Marea Zeiţă,  cu scopul de a aduce vindecarea în  sufletul, mintea și trupul nostru sau al altora.

De unde provine Theta Healing ?

Această tehnică antică, adusă în actualitate de o practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal, a devenit  una dintre cele mai puternice terapii de vindecare  cunoscută până în prezent, fiind aplicată cu succes în întreaga lume de milioane de practicanți fascinați de puterea minții asupra materiei.

În urmă cu 20 ani, atunci când a experimentat în mod instantaneu  propria vindecare de cancer osos la picior,image003

Vianna a descoperit nu numai ca ea a beneficiat de o remisie spontană a bolii, dar și că această tehnică poate fi predată cu succes altor persoane obținand rezultate remarcabile  asupra condiției lor fizice și emoționale, confirmate de medicina tradițională.

Termenul de ThetaHealing provine din limba engleză și înseamnă vindecare în stare Theta.

Undele cerebrale Theta, evidențiate în mod științific prin măsurători și înregistrări la electroencefalograf, apar în creierul nostru pe doua căi: în mod natural, în starea de somn si visare și în mod indus, prin meditație și rugăciunea focalizată pe Creator. De aceea, pentru a învăța și aplica această tehnică de vindecare, condiția esentială este credința în Sursă, în Dumnezeu.

Accesarea stării Theta reprezintă, în fapt, deschiderea porții spre subconștientul nostru a cărui putere este uriașă și miraculoasă.

Mai multe despre Theta Healing veti afla la aceasta conferinta. Se va face in mod practic meditatie ghidata de intrare in starea undelor Theta pentru aceia care doresc sa experimenteze puterea si starea induse de Theta Healing.

Locatia: Hotel Eden, str. Sf. Sava nr 1, Iasi
Durata:  16 iulie 2015, orele 18:00-20:30

Intrarea la Conferinta este GRATUITA!
Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/gv7Nvv8v1x 

Va asteptam cu drag!

Alte sursa de a intra in contact  cu metoda Theta Healing este Cursul de Theta Healing BAZA care se va sustine imediat a doua zi dupa conferinta. Cursul dureaza 3 zile, 17-18-19 iulie 2015, Iasi.
Pentru detalii si inscrieri dati click aici:

CSR-17-18-19iulie2015 (1)