CONSTELATIILE FAMILIALE – reprezinta metoda construita de catre un psihoterapeut german etc., Bert Hellinger, dupa zeci de ani integrare a practicii sale de psihanaliza, Gestalt terapie, NLP, analiza tranzactionala, spiritualitate, terapii sistemice de familie.

Invitatul nostru ,care va prezenta metoda si va ghida practic o Constelatie Familiala, este cel care a adus aceasta metoda in Romania acum aproximativ 10 ani,

ION BUCUR – psihoterapeut,psiholog, facilitator de Constelatii Familiale.S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste sapte ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si BERT HELINGER.
A facilitat peste 60 de workshopuri de constelatii de familie( aproximativ 900 de constelatii).

Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?

Ceea ce se intampla in constelatii, datorita adancimii pe care o sondeaza, nu poate fi explicat suficient de bine prin cuvinte. Este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul..
Aceasta metoda de terapie transgenerationala sprijina persoana sa-si gaseasca locul care i se cuvine in cadrul Sistemului din care face parte.

Program : Vineri 17:00 – 20:30

CONDITII PARTICIPARE

Se lucreaza la nivel profund unde care perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza. Este un nivel dincolo de ceea ce stim in mod curent , de aceea este recomandabil sa veniti cu sufletul deschis, fara imagini si asteptari mentale.

Contributia

Pentru conferinta:
• 25 ron (pentru plata in avans pana la 30 Septembrie a.c.)
• 40 ron ( pentru plata intre 1-3 Octombrie a.c.)
• 50 ron (plata la intrare)
IMPORTANT : CEI CARE deja s-au inscris la workshopul din 5-6 Octombrie 2013 au asigurata participarea
GRATUITA LA Conferinta din 4 Octombrie a.c. din Iasi (sau pot invita si oferi locul unei alte persoane )
CEI care au participat la alte workshopuri cu Ion Bucur beneficiaza de 2 locuri GRATUITE la Conferinta din 4 Octombrie a.c.

Va asteptam cu sufletul deschis !
Inscrieti-va acum !