Creeaza si modeleaza ceramica cu mainile tale !

Workaranjament Cucutenishopul este oferit pentru oamenii care pretuiesc ceramica , doresc sa invete cum sa isi modeleze propriile obiecte, pentru cei care iubesc traditiile populare si valorile autentice, pentru cei care inteleg petrecerea timpului in mod creativ si spiritual, o spiritualitate in forme manifestare nedogmatice,pentru cai care prefera trairile frumoase in mijlocul naturii , spontaneitatea si ,nu in ultimul rand ,hrana foarte sanatoasa pentru trup.

Cine sustine workshopul?

Principalul invitat special este Ionela Mihuleac , specialista experimentata in ceramica de Cucuteni si alte forme art-terapeutice.

Ionela este un recunoscut artist, printr-o sustinuta si exceptionala contributie ca si creator de obiecte unicat bazate pe ceramica , lemn, pictura etc.Este si un creator si promotor al ceramicii de Cucuteni,fiind cea care a organizat mai multi ani la rand tabere de creatie chiar la Cucuteni, locul unde s-a descoperit minunata cultura straveche de acum 5000 de ani inainte de Hristos .Ionela are o personalitate complexa si deosebit de activa,foarte vie si creativa , de o modestie care fac atat de autentica persoana ei .Mai multe despre Ionela gasiti aici: http://www.ionelamihuleac.ro/?content=1&tab=4#13

Genoveva este un om a carei misiune este de a crea spatiul in care oamenii sa se regaseasca pe ei insisi, sa isi gaseasca pacea interioara si bucuria de viata,sa se conecteze la natura si viata autentica,echilibrata si sanatoasa.Mai multe despre Genoveva gasiti aici.

Catalin este un pasionat apicultor,membru al Asociatiei romane de Apiterapie, fascinat de viata si modul de manifestare ale albinelor ca si comunitate de fiinte fara de care omenirea ar disparea in timp relativ scurt. Misiunea lui este sa faca posibil ca aceste albine sa existe , sa ii invete pe oameni despre extraordinarele secrete ale acestora si despre efectele tamaduitoare, energizante, imunizante si extrem de complete si complexe ale produselor de stup.

Va invitam sa experimentati alaturi de ei aceste 2 zile inedite.

Ar putea fi foarte nou, puternic si surprinzator pentru unii dintre voi.

In fiecare dintre cele 2 zile,

fete ceramica CucuteniIonela isi propune sa va ofere in 5 ore:
– Invatarea unor tehnici de baza folosite in modelajul lutului
– Cunoaterea si utilizarea ustensilelor esentiale pentru lucrul cu lut
– Realizarea unor obiecte decoarative si utilitare din argila

Genoveva isi propune sa va ofere in 2 ore :
– Scurte meditatii de conectare cu fiinta interioara
– Insotirea si ghidarea in dans terapeutic de exprimare a dorintelor frumoase ale sufletului
(asa cum era altadata dansul sacru al ploii)
– Aromaterapie
– Arta imbratisarii
– Preparate raw vegane care sa acompanieze toate aceste activitati creatoare , de o minunata
stare spirituala si vindecare emotionala;

Catalin isi propune sa va ofere 1 ora:
– Prezentarea „Albinele ne fac viata rai”- secrete din viata ale albinelor cu efect educativ pentru comunitatea umana, ca mod de viata si comportament ;
– Stuparul va prezinta efectele terapeutice ale capacelii si a polenului crud;
– Degustare de miere ,ploen crud si hidromel;

Programul zilnic include: 5 ore de modelare ceramica. 1 ora dansul creatiei si tehnici de relaxare,1 ora prezentare viata albinelor si degustare produse de stup, 1 ora masa de prinz.

 

Beneficiile modelajului cu argila (lut):

– Antreneaza creativitatea;
– Ne face sa trecem din postura de spectator (pasiv )in cea de creator ( activ);
– Are efect terapeutic de echilibrare si armonizare a emisferelor cerebrale;
– Induce relaxare psihica, armonizare afectiva, dezvoltarea unor calitati motorii;
– Este o forma de exprimare nonverbal a emotiilor care poate produce efecte de armonizare-vindecare ;
– Presupune autodisciplina intr-un act aparent lejer, deoarece lutul ne constringe la a actiona conform proprietatilor lui;
– Este un ajutor dovedit în circulaţia sanguină şi întărirea muşchilor extremităţilor superioare, iar prin contracţiile şi relaxările muşchilor mâinii are efect calmant asupra sistemului nervos
– Pune la lucru inteligenta vizuala;
– Stimuleaza increderea in sine si buna dispozitie odata cu realizarea cu propriile miini a fiecarui obiect;
– Ne pune in rezonanta cu starea de joc si cu copilul interior;
– Ne dezvolta simtul practic;

obiect decor ceramicaBeneficiile meditatiilor, dansului terapeutic ,ale artei imbratisarilor etc va lasam bucuria sa le descoperiti voi insiva , sa va surprindeti si sa savurati aceste momente ca pe niste surprize ale cerebrarii vietii.

Iar ca sa simtiti ca viata este si mai dulce, frumoasa si armonioasa veti fi delectati cu povestiri din viata albinelor si cu o degustare de miere, polen crud si hidromel.

Veti pleca cu o stare de bine, eliberare,usurare, satisfactie,bucurie efervescenta, o noua perspectiva asupra vietii si asupra a ceea ce inseamna sa traiesti cu adevarat.

Toate aceste efecte sunt sporite in cazul lucrului si experimentarii in grup, datorita cumularii exponentiale a energiei.

 

Locatia: Svarga Loka Health Retreat and Apitherapy, Stupina deshisa si gradina terapeutica, str Anastasia Doamna nr 14, colt cu str. Arsenie Boca, Birnova, Iasi
Mai multe despre locatie  si cum sa ajungeti, gasiti aici.
Durata:  sambata si duminica, 26 si 27 septembrie 2015
Program:  zilnic intre 09:30- 18:30

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/Qe0zcfSXv1 

Cat costa workshopul ?

Participarea la workshop costa doar 110 ron /zi/ persoana (pentru cei care participa doar o zi) sau 100 ron/zi/persoana(pentru cei care participa 2 zile)
Sunt incluse: materialele de modelaj, obiectele de ceramica realizate individual, degustarea de produse. Cei care vin in grup sau fac parte din aceesi familie vor primi un cadou din partea casei care consta in produse apicole.

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.

Masa raw vegana si vegetariana se achita separat si cuprinde: 5 feluri de preparate raw vegane si vegetariene inspirate din bucataria ayurvedica, bucovineana si mediteraneana,5 bauturi naturale si terapeutice( kombucha, ceai massala, hidromel, ceai de plante, apa de izvor, cafea ).

LOCURILE LA WORKSHOP SUNT LIMITATE LA MAXIM 20 DE PERSOANE/zi.

 

Va asteptam cu drag!

Celor care sunt interesati sa o cunoasca pe Ionela si sa vada obiectele ceramice create de ea le prezentam si posibilitatea minunata de a participa la Conferinta GRATUITA „De la profunzimile stravechii culturi cucuteniene, la starea de joc si regasire de sine prin arta” din 24 septembrie 2015

Pentru detalii si inscrieri la CONFERINTA dati click aici:
cucuteni-092015