Constelaţii Familiale – metoda practica de vindecare a psiho-emotionala a durerilor, bolilor, saraciei,lipsei relatiilor, resentimentelor mostenite sau dobandite ,este un dar facut oamenilor de Bert Hellinger , celebru psihoterapeut german, care lucreaza aceasta metoda in sali cu sute si chiar mii de persoane. Metoda este rezultatul muncii multor terapeuţi geniali si imbina partile spirituala, energetica si psihologica ale fiintei umane.

O prezentare a Metodei Constelatiilor

Vedeti aceste video (part I si part II), realizate de echipa Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras la Conferinta „De ce Am acest Destin? „ la care l-am avut ca invitat pe Ion Bucur, facilitator de Constelatii Familiale ,cu o experienta de peste 11 ani in aceasta metoda.

Conferinta part I
[youtube id=”mjU4nWVj9wg” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Conferinta part a II-a
[youtube id=”ASS6Copa4BM” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

DE CE SA PARTICIPI ?

Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta cum istoria celor de dinainte se repeta si cu noi.Vedeti astfel influenta generatiilor anterioare in viata voastra.

AVANTAJELE participarii la Constelatii Familiale:

• Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.
• Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.
• Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o Iubire mai Mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.

Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?

Ceea ce se intampla in constelatii, este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.

Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul.

Sunt o multime de teme care pot fi abordate :

• morti injuste sau tragice, care nu au fost integrate sau recunoscute
• situatii care sunt consecintele nedreptatii
• toate formele de nedreptate
• lipsa de recunoastere, adevar si minciuna 
• adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul
• tot ce ne departeaza de realitate
• toate secretele de familie
• toate pierderile si doliile
• toate minciunile
• bolile grave
• suferinta persoanelor

image001ION BUCURpsihoterapeut, psiholog, facilitator de Constelatii Familiale si Organizationale, este unul dintre primii promotori ai acestei metode de vindecare, inca de acum 10 ani, in Romania. S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste 7 ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si a lui BERT HELINGER. Ion Bucur a facilitat in Romania peste 150 de workshopuri de constelatii de familie ( aproximativ 1000 de constelatii).

Locatia, durata si inscrieri

Locatia: este privata si dotata cu toate facilitatile .Ofera un cadru intr-n mediu natural de exceptie ,in apropierea Iasului, foarte placut amenajat si confera un propice mediu pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare. La locatie se ajunge foarte usor.

Masa raw vegana si vegetariana se achita separat si cuprinde : feluri de preparate raw vegane si vegetariene inspirate din bucataria ayurvedica, bucovineana si mediteraneana, bauturi naturale si terapeutice (kombucha, ceai massala, hidromel, ceai de plante, apa de izvor, cafea ).

Durata: 2 zile, 21-22 mai 2016,orele 10:00-16:30

Rezervarea locului se face prin email, sms sau in formular.Specificati nume si prenume,telefon adresa de email, virsta si ocupatia.

Contributie si inscrieri

Contributie
350 ron
(cu achitarea unui avans de 50 % pana la 17 mai a.c.inclusiv)
400 ron
(cu achitarea avans sau integral intre 18-21 mai a.c. sau la intrare) 

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 Raiffeisen Bank Iasi. Specificati numele, prenumele participantului si denumirea evenimentului pentru care faceti plata.

Inscrieri
Email 
genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.580.568  sau
Direct in formular http://goo.gl/forms/n65GYlRHS4

Recomandari catre participanti

Participantii sunt rugati sa vina intr-o tinuta cat mai comfortabila, cu haine care nu sunt mulate pe corp sau accesorii care sa ii impiedice sa faca niste miscari simple ,terapeutice si de relaxare.

Senzatiile de eliberare, echilibrare si usurare va lasam placerea sa le constatati singuri.
LOCURILE la curs sunt LIMITATE la maxim 20 DE persoane.

Va asteptam cu drag !

Celor care sunt interesati sa il cunoasca pe Ion si sa afle mai multe despre metoda constelatiilor, le reamintim ca au posibilitatea sa participe ,cu 1 zi inainte de workshop , la o conferinta sustinuta in Iasi de Ion Bucur .
Pentru detalii si inscrieri la CONFERINTA dati clickpe afisul de mai jos:

constelatii-conferinta