Constelaţii Familiale  – Metoda de Vindecare si Reintregire a Sufletului – este un dar facut oamenilor de Bert Hellinger , celebru Psihoterapeut German, care lucreaza aceasta metoda in sali cu sute si chiar mii de persoane. Metoda este rezultatul muncii multor terapeuţi geniali si imbina partile spirituala, energetica si psihologica ale fiintei umane.

O prezentare a Metodei Constelatiilor si cum se lucreaza efectiv  vedeti in acest video (part I si part II), realizate de echipa Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras la Conferinta „De ce Am acest Destin? „ la care l-am avut ca invitat pe Ion Bucur, facilitator de Constelatii Familiale ,cu o experienta de peste 11 ani in aceasta metoda.

Conferinta part I
[youtube id=”mjU4nWVj9wg” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Conferinta part a II-a
[youtube id=”ASS6Copa4BM” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

DE CE SA PARTICIPI ?

Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta cum istoria celor de dinainte se repeta si cu noi.Vedeti astfel influenta generatiilor anterioare in viata voastra.

AVANTAJELE PARTICIPARII LA CONSTELATII FAMILIALE

[checklist icon=”ok” iconcolor=”#bda75e” circle=”no”]

  • Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.
  • Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.
  • Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o Iubire mai Mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.
    [/checklist]

 

Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?

Ceea ce se intampla in constelatii, este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu un film psihologic si spiritual, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru si ne influenteaza destinul.
Sunt o multime de teme care pot fi abordate de la unele foarte grave la altele mai putin grave: morti injuste sau tragice, care nu au fost integrate sau recunoscute,situatii care sunt consecintele nedreptatii, toate formele de nedreptate, lipsa de recunoastere, adevar si minciuna; adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul, tot ce ne departeaza de realitate, toate secretele de familie, toate pierderile si doliile, toate minciunile, bolile grave, suferinta persoanelor.

ION BUCUR

Psihoterapeut, psihoimage001log, facilitator de Constelatii  Familiale si Organizationale, este  unul dintre primii promotori ai acestei metode de vindecare, inca de acum 10 ani, in Romania. S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste 7 ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si a lui BERT HELINGER. A facilitat peste 100 de workshopuri de constelatii de familie ( aproximativ 1000 de constelatii).

CINE PARTICIPA ?

Oricine are  situatii de  din viata, care nu le-a inteles nici dupa ani de cautari a raspunsurilor, situatii care ii consuma energia sau il  „tine legat”, ii genereaza frica, neputinta, sentimentul de nedreptate,debusolare şi blocaj .

CONDITII DE PARTICIPARE

Se lucreaza la nivel profund unde perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza. Veniti fara asteptari, cu mintea cat mai linistita si sufletul foarte deschis.

Durata:  4-5 Iulie 2015
Locatia: Svarga Loka Health Retreat

Program:
Sambata
09:30-10:00 Welcome
10:00-14:00 Sesiune I
14:00-15:00 Pauza de pranz
15:00-18:00 Sesiune II

Duminica
09:30–10:00 Welcome
10:00-13:00 Sesiune I
13:00-14:00 Pauza de pranz
14:00-16:00 Sesiune II
16:00-16:30 ncheiere workshop, foto de grup

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau prin SMS la telefon 0726.0580568
Participare:
350  ron  (plata unui avans de 150 ron pana la 30 Iunie 2015, inclusiv)
400 ron  (plata unui avans de 150 ron intre 1-3 Iulie 2015)

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.

Pe 3 Iulie a.c. vaCSR-3iulie2015 fi o Conferinta „De ce Destinul familiei se repeta?” – prezentarea metodei constelatiilor. Recomandam acelora dintre dvs. care vor sa isi aduca rudele, prietenii, cunostintele la Constelatii sa le dea de stire ca pot veni sa vada si inteleaga in ce consta metoda in cadrul prezentarii care va fi facuta de Ion Bucur, vineri seara. Fiecare participant inscris la workshop poate veni GRATUIT la conferinta de vineri seara, insotit de inca 2 persoane.

Inregistrarea pentru Conferinta se face obligatoriu prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro pana la data de 2 iulie a.c. Invitatii vor specifica din partea cui au invitatia pentru a beneficia de gratuitate. Dupa aceasta data nu se mai fac inregistrari din motive de foarte buna organizare.

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau prin SMS la telefon 0726.0580568

Va asteptam cu drag!