Tabara initiatica Trezirea Capacitatilor Parapsilogice prin Tehnici Secrete de Numerologie, Psihogeometrie Sacra si practica Misterelor dezvaluite din Yoga Mistica cu Maestrul Gon Po Serghei DanisinCabana Coliba lui Zamolxe, Plaiu Foii, la poalele Muntilor Piatra Craiului, Brasov,  10-15 Decembrie 2014

Va asteptam Tabără de exceptie pentru activare Puterilor Paranormale din noi  ,sub ghidarea unui  Initiat de exceptie, Maestrul Gon Po Serghei Danisin.

Este o tabara experentiala mistica ,care confera participantilor instrumente secrete de TransPsihologie, Yoga mistica, PsihoGeometrie Sacra, Numerologie si Ritualuri de Putere pe care Maestrul Fortuna Serghei  le transmite celor care participa.

De data aceasta ne-au atras Muntii Piatra Craiului,in zona Plaiu Foii la vreo jumatate de ora de mers cu masina de la Brasov. Zona este  minunata  , cu peisaje ametitor de frumoase,un loc unde se fac in mod obisnuit retreaturi spirituale.Deja  se simte  mirosul atat de placut al fumului de lemn de brad ,pentru ca oamenii din zona au inceput sa faca focurile in sobe. Si noi vom face foc de tabara si vom dansa in jurul lui.

Un exercitiu parapsyhologic de gasire a unui obiect ascuns,cu Maestrul Serghei, vedeti aici:

Un interviu exclusiv cu Maestrul Serghei gasiti aici :

 Temele pentru tabara :

 1. Nivelul superior al numerologiei si psihogeometriei sacre – calatorie in micro-cosmosul numerelor
 2. Retrospectia si Petrospectia – viziunea (citirea informatiei) trecutului sau a viitorului
 3. Energo-informatia – puterea amintirii
 4. Bio-energo-terapia – desenul situativ
 5. Runele – numele lor transformat in miscare pe corpul uman; transpunerea runelor in coduri numerice; runascriptura – nodurile de putere fortei zeilor si a capacitatilor lor
 6. Metafizica codului numeric. Universul codului numeric – crearea lui 6. Oricare cifra in campul metafizic poate fi un oras sau o planeta intreaga
 7. Alfabetul atlantilor, alfabetul arian.
 8. Mantra yoga, Bhakti yoga, sinteza de mistica yoga sau Telepatie. Metafizica Rugaciunii.
 9. Exercitii cu bastonul mistic – in fiecare dimineata.
 10. Atestare – cautarea unui obiect ascuns in spatiul ambiental
 11. Masajul mistic, runic, cu simboluri si mantre (vedice sau tibetane) pentru sanatate sau scopuri personalizate.

Ordinea temelor va fi stabilita de Maestru Serghei in functie de conexiunile care se fac pe parcursul lor si de nevoile grupului.

Inscrieti-va Acum prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau in in formular  http://bit.ly/1zMhowA

Despre Maestrul Gon Po Serghei Danisin

Nascut in Chisinau, Republica Moldova, Maestrul Serghei Danisin a facut studii in domeniul Bio-Energo-Ciberneticii a sistemelor complexe , in cadrul Academiei de Studii si Cercetari a Frontierelor Creierului uman „E.V. Zolotov”din Moscova.Este un pionier al cercetarii si studiului fenomenelor de ParaPsihologie in cadrul Scolii „Omul Viitorului”din Chisinau. A fost director si profesor la Centrul international de cercetari stiintifice , training si Vindecare „Fortuna”din Moscova.

In  Programul International de educatie URSS-USA-Finlada_Bulgaria, NOVINTEX-GOLDWAY-AVANTE XXI –PASUL PRIMAVERII 1999 a fost desemnat Fenomen al Europei. In 1994 a primit initierea ca Maestru Gon Po din partea unui lama tibetan din ramura Nigma.

In prezent este Presedintele Centrului de Studii si cercetari Frontale TARKSHYA 444 Bucuresti, in cadrul caruia activeaza ca profeso, sustinand cursuri si seminarii de Telepatie, Bio-EnergoCibernetica si TransPsihologie.

Programul activitatilor de Tabara

Sosirea in tabara se face in 9 decembrie a.c. dupa ora 16:00,iar plecare din tabara se face pe 15 decembrie a.c. dupa micul dejun.

Inscrieti-va Acum prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau in in formular  http://bit.ly/1zMhowA
Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte pentru vreme de munte,saluri de de meditatie. In tabara veti putea achizitiona produse esoterice.

Contributia :

Contributia pentru  aceasta tabara este de 439 ron (reprezentand costul de organizare, initierile, materialele).Transportul, masa si cazarea nu sunt incluse.
Rezervarea cazarii si alegerea meniului se face prin organizator. Cazarea se face la Pensiunea „Cabana lui Zamolxe”, la tariful special pentru participantii la tabara, de 50 ron/zi in camere cu doua sau 3 paturi. Meniul este vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian, preparat cu produse ecologice din din zona. Costul unui meniu zilnic, gatitcu multa daruire de proprietara pensiunii este in regim bufet suedez  in care fiecare manaca ce doreste, cat doreste.

Inscrieti-va Acum prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau in in formular  http://bit.ly/1zMhowA