Metoda Constelatiilor Familiale ne pune in contact cu intuitia si intelepciunea sufletului nostru pentru a revela adevarul si a aduce vindecare acolo unde este nevoie. Acest lucru se intampla de la suflet la suflet, aducand impreuna, cu iubire, ceea ce mai inainte era despartit.

Ca simpla precizare, denumirea in sine nu ajuta deloc intelegerea trairilor profunde si eliberatoare care se petrec intr-un astfel de workshop.

Bert Helinger, intemeietorul acestei metode, a observat ca evenimentele traumatice care se intampla in familie pot exercita o forta foarte puternica  care afecteaza generatiile viitoare.
Membrii noi ai acestor familii raman incurcati in nefericirea trecutului si viata

lor continua cu modele de anxietate, depresie, furie, vinovăție, frică, boli cronice si relatii nefericite.

Va invit deci sa ne uitam ,in mod  particular, la implinirea noastra ca FEMEI.

Va invit sa recuperam acea Putere a Sufletului  care a ramas prinsa in evenimente  din trecut si fara de care, a fi Femeie, prietena, iubita, sotie, mama, devine mai degraba greu decat incantator.

Prin intermediul Constelatiior Familiale, devenim capabili sa vedem din exterior, ca spectator, situatia conflictuala in care ne aflam si sa gasim rezolutia favorabila pentru toate partile implicate.

Ne deconectam de la mecanismele noastre de aparare si ne conectam mai profund cu energia inimii, a iubirii, traind astfel o transformare in constiinta.

Cum se desfasoara Constelatiile ?

Persoana care vrea sa-si lucreze constelatia este invitata printr-o discutie cu facilitatorul in care  expune pe scurt situatia respectiva si cateva date importante din istoria familiei, formuland astfel ceea ce isi doreste de la constelatie.

Se aleg apoi reprezentanti dintre participantii la workshop pentru membrii familiei (mama, sora etc) sau pentru concepte abstracte (frica, viitorul, casa etc). Participantii alesi vor incepe sa experimenteze intr-un mod direct (prin prezenta campului constient) senzatii specifice in corp, emotii sau intuitii care apartin persoanei pe care o reprezinta. Prin impartasirea acestor trairi si cu ajutorul anumitor fraze vindecatoare specifice acestei metode ,se ajunge la o rezolutie optima.

Cand se face o constelatie?

O constelatie este un mare dar de vindecare si constientizare prin care oricine:

 • doreste sa clarifice un anumit subiect al vietii sale,
 • simte ca ceva important nu functioneaza in viata sa;
 • simte ca relatia cu parintii, copiii, iubitul(a)/sotul(a) nu este in armonie;
 • simte ca ne este pe locul lui in familie, in profesie sau in viata;
 • se gaseste in situatia de a nu putea realiza lucrurile firesti in viata ;
  simte ca usa  este inchisa in dragoste sau in familie ori serviciu;
 • are fobii, frica,depresie, accidente recurente;
 • are boli grave sau neputinta de a avea copii, e.t.c.

Cu ce te poate ajuta participarea ?

 • o mai buna intelegere/constientizare/acceptare a relatiilor din familie si a relatiilor in general;
 • imbogatirea bagajului de psihologie umana prin experimentarea directa;
 • propria dezvoltare personala
 • sentimentul de eliberare si libertate interioara
 • acceptarea si exprimarea cu usurinta a emotiilor;
 • gasirea propriului loc in familie si in viata;
 • armonizarea fiintei;
 • dezvoltarea intuitiei;
 • conectarea si constientizarea corporala;
 • dezvoltarea unei stari de prezenta si detasare,

Cine este Facilitatorul ?

Lakshmi  Barbus – Psihoterapeut, Facilitator de Constelatii Familiale si foloseste Remediile Florale Bach si alte metode consacrate pentru a obtine rezultate pozitive in plan psiho-emotional.

Am o experienta de peste 10 ani in propria formare si dezvoltare in mai multe scoli, traditii, cursuri si practici din zone diverse : Meditatie, Q-gong, Yoga, Shamanism, Ayurveda, Astrologie Vedica, Metode de vindecare energetica precum Reiki, Sphe-re, Palma Budista Tibetana, Tehnici de respiratie si relaxare etc. Mai multe despre mine pe  www.optimizarepersonala.ro

Va astept cu drag sa va fiu alaturi in aceasta calatorie si va invit sa cautati, sa intrebati si sa perseverati pentru a gasi ceea ce simtiti profund in interior ca este al vostru, dreptul vostru la adevarata bucurie, iubire, la relatii armonioase , la incredere in sine, abundenta,  la o viata asa cum v-o doriti!

Lakshmi Barbus
From soul to soul healing

Program

Seminar
Sambata, 17 septembrie 2016 intre orele 10:00-12:00

Workshop
Sambata, 17 septembrie 2016 ,intre orele 14:00-18:00
Duminica, 18 septembrie 2016, intre orele 10:00-18:00

Inscrieri

Email genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.0580.568
Formular https://goo.gl/forms/Ohkgk3xKOqf7OhCj1

Contributie

Seminar – participarea este 50  ron  (pentru plata integrala pana la 15 septembrie 2016, inclusiv) sau 70 ron  (pentru plata intre 16-17 septembrie 2016).

Cine participa si la workshop sambata si/sau duminica, are intrarea  GRATUITA la seminar.

Workshop 1 zi- participarea este 120  ron  (pentru plata integrala pana la 15 septembrie 2016, inclusiv) sau 150 ron  (pentru plata intre 16-17 septembrie 2016)

Workshop 2 zile– participarea este 350  ron  (pentru plata integrala pana la 15 septembrie 2016, inclusiv) sau 390 ron  (pentru plata intre 16-17 septembrie 2016).

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.Specificati numele si prenumele participantului si explicatia “Donatie 17,18 septembrie ”.

Locatia

Locatia  Svarga Loka, Birnova, Iasi este situata intr-un cadru mirific ,intr-un foisor de lemn,inchis si climatizat, alaturi de o cabana rustica ,intr-o livada de 3000 mp,cu pomi fructiferi si flori. Este dotata cu toate facilitatile, inclusiv internet. Ofera un cadru foarte placut amenajat si confera un mediu curat energetic si foarte indicat pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare. La locatie se ajunge usor. Detalii primesc cei inscrisi.

Pauzele de relaxare,masa si comfort

In pauzele scurte participantii se pot plimba prin livada, pot sta la soare si face usoare exercitii de dezmortire si energizare. Vom degusta miere si alte bunatati din stup, alaturi de un pahar cu apa rece de izvor si busuioc.

In pauza de masa se servesc preparate reci si calde raw vegane si vegetariene cu feluri asortate, inspirate din bucataria ayurvedica, bucovineana si mediteraneana, bauturi naturale si terapeutice (kombucha, ceai massala, hidromel, ceai de plante, apa de izvor, cafea ).Masa  se achita separate.

Recomandari catre participanti

Participantii sunt rugati  sa vina intr-o tinuta cat mai comfortabila, cu haine lejere pe corp care sa permita realizarea unor miscari simple ,terapeutice si de relaxare. Cu alte cuvinte,purtati o tinuta cat mai decenta si comoda. 🙂

Va asteptam cu drag  !
Genoveva & Echipa de organizare