Seminarul va fi tradus din limba rusa in limba romana.

3 zile de Stiinta,Magie si Tehnologie a Luminii care o emite omul.

Participantii vor fi masurati inainte si la finalul zilei de seminar in scopul de a demostra „umplerea” structurilor lor cu Lumina vie , elementul subtil responsabil de miracolele mai mari sau mai mici din viata omului.

Va prezenta interactiv si va lucra cu participantii , dr. Serghei Avdeev –Doctor in științe fizico-matematice, fondator, lider și director al Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) Novocherkassk, Rusia, academician al Academiei Internaționale de IAFP, dezvoltatorul sistemului de testare biologic (BTS),inventatorul dispozitivelor TransLighters . De asemena dr. Avdeev va fi insotit de partenera sa de viata si de creare a structurilor de lumina vie in lume, d-na Galina Gajova.

Temele celor 3 zile de seminar

Tehnologii avansate parapsihologice,  „OMUL BIOLASER” si alte metode revolutionare ce poate face din  omul mileniului III un expert – operator. Biointernet. Structuri psihoinformationale. Campuri de Lumina. Translighter. GDV.

Serghei Avdeev spune: „Acum mai bine de 20 de ani, am trăit o viată fericita de om obisnuit. Galina lucra ca regizor al colectivului de teatru din Vilnius, iar eu conferentiar universitar la Universitatea din Novocherkassk.

La începutul anilor 90 am fost un norocos, să aflu despre oamenii minunati si lucrări stiintifice remarcabile. Cunoscand aceste lucrări în practică, am descoperit pentru noi, o lume nouă.

Telepatia, telekineza, diferite tipuri de vedere, amprenta info-energetica si multe alte, pentru noi erau “science fiction”.  Insa, s-a dovedit că este o realitate, si poate fi învătat. Cei alaturi de care  participam la seminarii demonstrau calitati uimitoare, radiind optimism si bucurie de viata. Participarea noastră activă la aceste lucrări stiintifice, ne-au ajutat să învatam foarte multe.

Însă, aceasta a fost doar începutul. Treptat au început să se deschidă cunostinte noi despre structura universului si rolul omului în acest univers. Am participat la dezvoltarea tehnologiilor noi. Tehnologii anticatastrofale, tehnologii de stabilire a relatiilor, dezvoltare multi-dimensională a corpului, sufletului, mintii, expeditii în jurul lumii, formare de bio-retelele, crearea formelor noi de viată – este doar o mică parte din lucrarile cu participarea noastră.

S-a dovedit, că primul interes manifestat catre uimitorul “regim de expert” pentru perceptia informatiei, este nimic fata perspectivelor de dezvoltare a tehnicilor de “operator” in interactiune cu realitatea. Noua, puternica si surprinzatoare este manifestarea zilnică. S-a schimbat atitudine fată de un miracol. Ceia ce a fost ieri o minune, devine aproape nulă, în comparatie cu noile oportunităti si perspective.

Noi am reusit sa generam o noua directie stiintifică si tehnologică – sinteza structuro-informationala. Am învătat sa formam structuri cu proprietati prestabilite si construi la baza lor tehnologică dispozitivele – Translighters.

Aceste dispozitive ajuta oamenii sa atraga în viata lor mai multa Lumina Vie. După cum sa dovedit, majoritatea oamenilor nu au suficienta lumina vie ca să simtă bucuria si gustul de viată, să se simtă fericiti, sa vibreze in ei capacitatea de a iubi si a fi iubiti.

Tehnologiile noastre va ajută să deveniti mai atragatori si atractivi, sa magnetizati noroc si succes, sa atrageti creativitatea în viată dvs. Puteti invata sa creati un spatiu subtil ,plin de Lumina, sa emiteti frecvente superioare cum este iubirea, in jurul vostru. Incep sa apara cele mai bune calităti ale Dvs, care nu puteau manifesta  inainte de seminar.”

La seminariile noastre împărtăsim cunostintele acumulate, transmitind Lumina lor prin crearea unui mediu format din structuri si retele de Lumina. În acest mediu, transferul de cunostinte are loc nu numai verbal, dar si prin intermediul Luminii Vii a participantilor.

Practicile studiate vor face să simtiti actiunea dispozitivelor noastre si sa învătati alfabetul tehnologiilor de lumina în relatiile interumane. Prin schimbarea calitătii Bio-Luminii voastre, puteti îmbunătăti mediul inconjurator, materializand in el propriul vostru vis. Aceasta înseamnă că aveti posibilitatea sa deveniti arhitecti ai realitătii, manifestand genialitatea în viată proprie voastra si in vietile celor dragi.

În jurul dvs. se vor diminua stresul si conflictele, se vor reduce numărul de probleme si esecuri. Va va creste tonusul, veti avea mai multa energie, optimism si iubire. Toti oamenii sunt  magicieni, doar ca au uitat cum pot sa fie astfel. Noi va vom reaminti.

Ce veti primi in  seminar?   

In cele 3 zile de seminar va vom transmite o parte din experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, puteti practica multe lucruri noi:

  1. Senzatia miracolului – interactiune de lumină fără contact direct cu oamenii. Cum sa fii aproape la orice distantă.
  2. Obtinerea abilitătilor practice în realizarea dorintelor si de a rezolva probleme folosind Translighters Super, Blaga, Oglinda Isida.
  3. Participarea in constructia de modele imitationale pentru transformarea structurală a realitătii cu Translighters.
  4. Introducere în matricea de dezvoltare si rolul său în evolutia omului.
  5. Sentimentul practic de posibilitatea de a va utiliza mintea corpului, pentru a selecta traiectoria în spatiul variantelor, folosind Translighters Blaga ca navigator.
  6. Conectarea trecutului, prezentului si viitorului într-o singură miscare complexă în timp, pentru crearea unei noi lumi in interiorul si exteriorul sau.
  7. O multime de exercitii ineractive si un mediu in care veti pluti pur si simplu, avand stari uimitoare de bine .

Dupa acest seminar se vor produce o multime de efecte benefice in vietile participantilor: incepand de la insanatosiri miraculoase sau transformari ale dorinteleor benefice in realitate intr-un timp mult mai scurt decat ar fi fost posibil inainte de seminar.

Fiecare zi a seminarului  va fi ca o zi de (re)nastere!
Nasterea Lumii Noi! Nasterea Timpului!
Sănătate, Fericire, Noroc !!!

Cine sunt Serghei Avdeev si Galina Gajova?

Sergei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de modelare si construire de structuri dîn Rusia, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert – operatorul de sisteme complexe, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Este posibil ca imediat dupa seminar sa facem un traseu turistic de o zi in locurile sacre din imprejurimile Iasului, impreuna cu Serghei Avdeev si Galina Gajova

LOCURILE la SEMINAR  SUNT LIMITATE!

Locatia: va fi anuntata doar participantilor
Durata:  12-14 Iunie, vineri orele 18:00 – 21:00, sambata si duminica, orele 13:00 -18:00

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/Uzw6PtBG8u 
Participarea la seminar  costa 50  Euro prima zi si cate 70 de euro pe zi urmatoarele doua zile (platibil in lei, la cursul zilei, pana la data de 8 iunie 2015) sau 169 euro total pentru cele 3 zile de seminar (cu achitarea pana la 8 iunie 2015, inclusiv).Pentru achitarea dupa aceasta data sumele se maresc cu cate 10 de euro. Pentru cuplurile care participa la seminarul integral suma este de 150 euro/persoana(plata pana ala 8 iunie 2015) .
Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea seminarului pentru care faceti plata.

Va asteptam cu drag la acest seminar UNIC in Romania !

Pe 11 iunie 2015 va fi o Conferinta Gratuita „Biointernet-Luminiscenta care produce miracole”

Pentru detalii la aceasta conferinta click pe afisul de mai jos:

Afis_Avdeev_11iun2015