Descriere

Cum putem realiza singuri aparatura de Protectie Energetica?

Te invitam la un curs de exceptie, unic in Romania, unde vei invata cum poti să realizezi aparate si dispozitive, in mod simplu si care itipot schimba  viata, starea de bine, sanatatea, prosperitatea.

Intrebarea care o anticipam este cum poti sa realizezi chiar tu aceasta aparatura de protectie electromagnetica si energetica?
SIMPLU.Aceste dispozitive le creezi sub indrumare omului de stiinta, cercetator Zoltan Marosy pentru a-ti proteja si creste vibratia la locul de muncă, acasă, în mașină, în concediu etc. Se folosesc tehnologii studiate și demonstrate stiintific de-a lungul timpului ;

Vei primi cunoștințe, atât științifice, cât și esoterice ce iti  oferă un ajutor cu totul excepțional pentru a înțelege profunda magia divină intre planul material si cel subtil.

CURSUL ESTE PRACTIC, cu tehnici, îndrumări și metode rapide și ușoare pentru protecție energetică.

pas cu pas vei invata sa creezi aparate eficiente de protecție electro-magnetică și energetică Cunoscând aceste tehnici și metode, viața ta va căpăta un curs ascendent, VIBRATIA proprie se schimbă radical și mersul lucrurilor va urma un alt sens, mult mai bun.

Ce este Protecția Energetică ?

Protecția energetică constă într-o serie de tehnici și metode ce acționează asupra BIOSISTEMULUI uman pentru a-l aduce și menține în stare de echilibru perfect.

Protecția energetică a devenit o necesitate a fiecaruia dintre noi, in zilele noastre. Cunoștințele practice și tehnologice sunt la îndemână și se pot aprofunda sub indrumarea unei persoane cu temeinice cunostinte, atat stiintifice cat si esoterice, asa cum este Zoltan Marosy.

De ce sa ne protejăm ?
FACTORII  interni sau externi care perturbă grav echilibrul energetic al omului sunt:

 • atacurile psihotronice dirijate spre tine personal sau spre mase de oameni.
 • gândurile negative și agitația proprie,
 • gândurile și intențiile ascunse ale altor ființe umane,
 • emisiile electromagnetice,
 • apa impură, hrana neadecvată, aerul viciat, etc

Unele aspecte le stii, altele le stii distorsionat din mass media, iar altele nu le gasesti deloc pe internet.

LA ACEST CURS vei afla lucruri surprinzatoare referitoare la mecanismele interconectate care te afecteaza si cum sa te protejezi.


Avantaje

 • Primesti un bagaj semnificativ de cunoștințe teoretice și practice referitoare la modul în care campurile electro-magnetice, intențiile și gândurile iti modifică structura fizică și aurică ;
 • Primesti informatii studiate, solide pentru a constientiza faptul că există multe legături misterioase între cunoașterea științifică și înțelegerea subtilă fenomenelor manifestate in jurul tau;
 • Vei putea putea sa aplici diferitele tehnici / metode / dispozitive ce se vor prezenta în cadrul cursului, pentru a-ti îmbunătăți protecția energetică;
 • Vei învăța diferite metode de protecție energetică, de la înțelegerea fenomenelor și aplicarea corectă a unor tehnici subtile;
 • Vei putea aplica unele cunoștințe tehnologice prin care vei sti să îti construiesti singur acasă, dispozitive eficiente de protecție a ta și a familiei tale;

Ai auzit de multe ori despre diferite situații în care cineva a fost grav perturbat de evenimentele din mediul înconjurător și a suferit probleme de sănătate.

Dincolo de informații, poate si tu iti pui întrebarea – cum afectează ? de ce ? care este mecanismul ? În astfel de situații ajută atât cunoașterea științifică, cât și înțelegerea fenomenelor subtile care afecteaza natura biologică umana.

STUDIILE geniale ale lui Masaro Emoto, ale cercetătorului american Kenneth Libbrecht, ale omului de știință Rustum Roy și ale multora alții, ne conduc către înțelegerea profundă a modului în care se realizează legăturile în apă și apoi în structurile complexe biologice pentru păstrarea imunității optime în corpul uman.

CERCETATORI stiintifici neobosiți au demonstrat că atât atomii, moleculele, cat și structurile biologice complexe răspund unui câmp electric, magnetic sau gravitațional,  în diferite moduri.

MAESTRII sau cei care studiază asiduu fenomenele subtile, explică perturbările din mediu într-un  limbajul specific, dar, deloc întâmplător, rezultatul este de fapt același ca si al cercetarilor stiintifici.

Concluzia logică este faptul că și unii și alții au un bagaj de cunoștințe care vine de la aceeași sursă divină care ne inspiră pe toți.

Cui este destinat cursul ?
Acest curs este IDEAL pentru:

 • cei care doresc să învețe și să practice tehnici de mărire a biomagnetismului uman curativ și de protecție aurică personala;
 • cei care lucrează sau locuiesc în zone sub influenta WIFI;
 • cei care doresc să cunoască elemente esențiale de protecție în fața influențelor altor persoane;
 • celor care doresc să învețe secrete de realizare a aparatelor simple pentru protecția casei sau aparate de protecție personalizate.

RECOMANDAM sa participe celor care:

 • lucrează în grupuri mari de oameni;
 • au o activitate la job agitată;
 • se simt repede epuizați de munca de la birou;
 • le lipsește capacitatea de a se concentra;
 • nu își găsesc energia necesară de a păstra un drum clar în viață;
 • doresc să cunoască metode de regenerare, necunoscute marii mase;
 • nu percep clar ce este de fapt „o viață sănătoasă”.

Cerinte de participare

Participarea ta la curs nu este condiționată de bagajul de cunoștințe de specialitate tehnice sau esoterice. Vei primi cunoștințe concrete și practice pentru a se înțelege pas cu pas informațiile.

La finalul cursului, poti opta pentru aprofundarea tehnicilor de protecție si realizare a aparatelor intr-un seminar viitor, avansat.

Resurse video

https://www.youtube.com/watch?v=oTRZVcqhC5g&t=2s


Cu cine

ZOLTAN este lector universitar la Universitatea Ecologică din București, doctor inginer în domeniul nanotehnologiei și magnetismului, cu specializări în domeniul tehnologiilor neconvenționale.

INVENTATOR, inovator si creator al mai multor aparate de bio-rezonanță și de protecție energetică. Aceste aparate ce pot să amplifice bioenergia umană, să amplifice și să transmită emoții și stări profunde modificate de constiinta. Zoltan este este cofondator și vicepreședinte al Asociației Zero Energy din București (unde coordonează secțiunea de biorezonanță ce poate  să fie introdusa în construcțiile civile).

A PROIECTAT și realizat sisteme de protecție și amplificare a AUREI BIOLOGICE în case.
A PROIECTAT sisteme tehnologice complexe pentru amplificarea bioenergiei.

A DEDICAT intreaga sa viața studiilor legăturilor dintre aspectele esoterice și metafizice, cu perceptele științifice. A studiat Astrologia, Tarot-ul, Numerologia, Metafizica, dar și domenii ale științei actuale ce ajută la înțelegerea sistemelor biologice.

REZULTATELE studiilor și cercetărilor sale sunt expuse în peste 30 de articole internaționale cu teme conexe despre influența mediului asupra celulelor umane.

PASIONAT , Zoltan este implicat activ in:

 • STUDIEREA modificărilor aduse structurii apei în câmp electric, magnetic și electro-magnetic;
 • STUDIEREA și crearea unor sisteme de protecție biologică a ființei umane (colaborator activ cu Fundația Keshe);
 • CERCETAREA în domeniul agriculturii ecologice (colaborator activ al companiei HOFIGAL SA ,București);
 • CERCETAREA și studierea influenței zonelor Arctice și Anctartice asupra mediului biologic (Alaska Expedition 2017);
 • EXPERIMENTE care scot în evidență influența diferitelor dispozitive de tip radionic și orgonic pentru îmbunătățirea vieții umane (împreună cu cadre didactice universitare din țară și străinătate).

Este membru în Comisia Națională de Cercetări Antarctice – patronată de Academia Română și este director pentru sectiunea 3 – Modificări structurale în câmp magnetic din tema 4 de studiu – Spațiul Antarctic analog spațiu extraterestru.


Program

Cursul se desfășoară sâmbătă și duminică, 11-12 noiembrie a.c. după urmatorul program:

 • Sambata, între orele 9:30-17:00;
 • Duminica, între orele 9:30-17:00.

Cateva TEME abordate la curs sunt:

 • Modul în care influențează câmpul electric și magnetic apa din celulele biologice. Înțelegerea corectă a acestor influențe ajută la conceperea și realizarea unor sisteme orgonice adecvate. Se vor prezenta pași practici de realizare a unor BATERII ORGONICE adecvate fiecăruia;
 • Cum influențează structurile biologice umane fenomenele provocate de telefonia mobilă și rețelele wireles.
 • Metode de concepere și realizare a unor APARATE DE TIP KESHE, SISTEME  CMO și altele. Vei  învăța pași concreți de realizare a unor aparate care pot fi așezate pe pat / scaun / birou etc, pentru protecție electro-magnetică și energetică;
 • Cum sa intelegi profund si sa iti dai seama de modul în care gândurile și intențiile unor ființe umane influențează structurile noastre subtile. Informațiile ajută pentru a se realiza DISPOZITIVE SIMPLE SI EFICIENTE DE TIP RADIONIC.
 • Metode simple de realizare a unor aparate radionice eficiente;
 • METODE prin care se pot combina influențele benefice a diferite remedii naturale (plante, coloizi metalici, cristale încărcate, etc.) pentru a se produce un fenomen de rezonanță cu mediul biologic, cu ajutorul TEHNOLOGIILOR de tip TARS, SCHAUBERGER si altele.
 • METODE de încărcare energetică a apei ce o folosesti tu sau familia;
 • PASII necesari pentru a restructura apa din casă / rețeaua de apă / canalizare, în vederea creării unei energizări eficiente a locului casei, locului in care lucrezi etc;

Localizare


Locatia  Svarga Loka, Birnova, Iasi este privata, situata intr-un cadru mirific, la o cabana situata intr-o livada de 3000 mp cu pomi fructiferi si flori  si dotata cu toate facilitatile. Ofera un cadru foarte placut amenajat si confera un propice mediu pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare. La locatie se ajunge foarte usor cu maxi taxi sau cu masina. Cursantii care doresc, vor fi preluati de organizator de la Hanul 3 Sarmale din Bucium.

Detalii despre locatie click  ->  SVARGA LOKA.

Contributia de participare

Cursul va avea loc pe 11-12 noiembrie 2017 la Iasi. Contributia ta la acest

curs este de 500 350 RON si cuprinde :

– evoluția ta în domeniul protectiei electro-magnetice si energetice;
– răspuns la toate întrebările tale legate de protectia energetica ;
– îndrumarea trainerului în timpul cursului ;
– diplomă de participare;
– suportul de curs în format electronic;
– posibilitatea de aprofundare pe viitor, alaturi de ceilalti cursanti doritori, a tehnicilor de realizare a aparaturii de protectie electro-magnetica si energetica;- tombola surpriza din partea organizatorului.

DETALII de plata primesc cei înscriși.

Contributia de 350 de ron este VALABILA pentru cei care achita un avans de inscriere cu minim 10 zile inainte de curs. Dupa aceasta data, contributia va fi 500 ron.

Inscriere

Click pe butonul „DA, VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU”
SMS la telefon 0726.0580.568
Pentru info suplimetare trimiteti un email la adresa genoveva@conferintespiritualeromania.ro

Organizator

Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras in parteneriat cu lector universitar dr.ing. Marozy Zoltan.

Mobil organizator  0726.580.568
Email : genoveva@conferintespiritualeromania.ro

Vă așteptăm cu drag !
Zoltan, Genoveva & echipa de organizare