In PsyhoGeometria Sacra orice cifra, litera, culoare sau linie sunt conectate in mod specific. Rezultatul practicii psihogeometrice este un desen numit mandala. Exista tehnici de realizare a mandalelor universale, dar si mandalelor specifice. Mandalele (care sunt generatoare de putere) pot fi realizate pentru: firme, orase, tari, rugaciuni, mantre, incantatii, texte document, persoane particulare, familii, echipe, scoli, universitati. pot fi realizate mandale pentru schimbarea energo-informationala a structurii lichidelor, aerului, intensitatii luminoase a surselor de lumina.

Inscrieti-va acum la acest curs prin email sau prin formularul http://bit.ly/1w87iSx

Aparitii TV ale Maestrului Danisin aici :
http://www.youtube.com/watch?v=daovjetetdy
http://www.youtube.com/watch?v=zz160dvgalw

Ce putem face atunci cand situatiile de viata sunt mai complicate decat reusim noi sa intelegem cu constiinta individuala sau cu experienta noastra limitata.
TOT ce este in jurul nostru este creat folosindu-se 25 de elemente materiale din care 5 sunt principale.
In fiecare element este cuprins, ca element principal,TIMPUL.
Noi intelegem timpul prin trei coordonate: trecut, prezent si viitor, dar toate trei sunt legate de realitatea timpului sau nodul timpului real.

TOT ce ESTE VIU se afla intr-o continua miscare, vibreaza. Atat atomul, cat si spatiul atomului si ambientul lui, au memorie, un program informativ individual si comunicativ, adica nu este nimic in acest spatiu planetar fara legatura cu centrul atomic al Pamantului sau nucleul principal central. In mod obisnuit, atunci cand noi nu intelegem ceva in viata noastra, cautam alt nivel de comunicare, un nivel temporal intr-un timp fixat in mintea noastra prezenta, in momentul complicat sau in memoria trecutului.

Daca noi intram in planul timpului viitorului nostru, atunci noi deja suntem in zona raspunsului care, pentru noi cei din prezent, inca nu este transformat in forma de Prezent, dar dupa trecerea acestui spatiu, Viitorul nostru este deja facut doar in zona spatiala a viitorului in care noi avem timpul in forma situativa spatiala. Ca sa intram in aceasta zona, scoala Tarkshya 444 are o metoda care permite dezvoltarea temei “corpul timpului uman” sau masina timpului personala.

Orice situatie, chiar inainte de a lua forma situativa, are un spatiu multivariabil, care este insa limitat de constiinta noastra si care se numeste forma situativa. Aceasta forma situativa poate fi modificata intr-o alta forma, pe care noi, cei din prezent, o putem conduce si cu care comunicam in mod obisnuit… adica, folosind experienta trecuta, ca energie, in prezent, putem modifica viitorul care urmeaza sa se intample.

Aceasta nu este clarviziune ,ci este o metoda care ne permite intoarcerea in timp, in momente speciale, de unde putem corecta si schimba o situatie complicata in prezent, deblocand energia Trecutului pentru a lasa Prezentul sa se manifeste si Viitorul sa se creeze.

Aprofundand aceasta metoda, vom putea intelege ca noi traim in acelasi timp impreuna cu multe eu-ri care pot avea toate variantele de rezolvare a oricaror complicatii.

Cine tine Cursul ?

Profesorul SERGHEI DANISIN – Maestru Gon-Po(Fortuna Serghei) initiat de lama tibetan din scoala (ramura)’’ningma’’.

Profesorul Serghei Danisin este considerat fenomen al Europei in programul ’’avante-21’’, delta-inform, spring step 1999 (Pasul Primaverii)
cu o bogata activitate in domeniul stiintelor ezoterice si parapsihologice si o practica pe masura :
– ,,Continental Academy of Creative Anomalies Kata’’ din Moscova;
– expert de medicina experimentala neo in ministerul sanatatii publice al URSS – prin institutul medical de stat ,,A.S.Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;
– Psihologie Experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare)’’Fortuna’’ Rusia –Naghinsk – Ivanovo;
– Prorector al ,,Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si asigurari’’ din Moscova;
– Expert-operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul didactico-stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda’’Delta-inform’’ prin ,,Centrul medical de productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
– de asemenea in momentul actual este Presedintele ,,Centrului de studii si Cercetari frontale Tarkshya 444’’ din Bucuresti.

I zi de curs
vineri 28 Noiembrie 2014
orele 17:00-21:00

• codul vibrational personal,
• sunetele care va imprima succesul,
• culorile care va aduc starea de bine si de sine
• mandala sau dinamizatorul individual ce va ajuta la accesarea celor mai bune solutii care sa va optimizeze si sa va conduca spre implinirea destinului vietii dvs.

a IIa si a III a zi de curs ,
sambata-duminica ,29-30 Noiembrie 2014
orele 10:00-16:30

In cele doua zile se vor aborda temele “corpul timpului uman” care se refera la o calatorie retrospectiva in trecutul vostru cu scopul de a debloca energia pozitiva necesara si a reusi sa va optimizati viata in prezent, corectand orice situatie nefavorabila in care va aflati.

Fiecare cursant, va primi gratuit un sigiliu realizat din codul personal.

CONTRIBUTIA

110 ron/zi/cursant cu achitarea pana la 25 Noiembrie 2014
150 ron/zi/cursant cu achitarea intre 26-28 Noiembrie 2014

Inscrieti-va acum la acest curs prin email sau prin formularul http://bit.ly/1w87iSx

Participand la acest curs veti studia cateva din Misterele vietii si veti dobindi mai buna intelegere a universului interior. In universul interior se afla tot misterul si informatia de care avem nevoie pentru a ne implini destinul si a fi fericiti.
Maestrul Danisin ne va invata cum sa avem acces la aceste secrete.

La cursuri veti putea achizitiona si fotografii cu mandale de diferite dimensiuni realizate prin numerologie si psihogeometrie sacra, aproximativ 20 de modele.
De asemenea, Maestrul va aduce dispozitive MERKABA mici (15cm) si mari (20cm),precum si sare siberiana in cutiute de chibrite, o sare speciala denumita „sarea diamant” deoarece este sedimentata pe un zacamant de aur si diamante cu proprietati terapeutice exceptionale, comportandu-se ca un cristal pur cu informatie 100% naturala fara interventia mecanismelor de maruntit si concasare. Ea este primita de la un puternic saman siberian.

Modulul II se va desfasura in 25-27 Noiembrie 2014.
Fiecare cursant poate participa la cate zile doreste din fiecare curs.

Va asteptam cu sufletul deschis !

Locatia Iasi
Maestru Serghei Danisin
Durata 28-30 Noiembrie 2014
Contributie 110 ron /zi
Organizator Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Email genoveva.salvaras@gmail.com
Telefon 0726 580568

Inscrieti-va acum la acest curs prin email sau prin formularul http://bit.ly/1w87iSx