Acest curs este destinat in mod special femeilor deoarece sunt tehnici si secrete care maestrul serghei a fost investit de maestri mai inalti sa le transmita lor, ca initiatoare, magiciene si creatoare a unei realitati exceptionale.

Cine tine Cursul ?

Profesorul SERGHEI DANISIN – Maestru Gon-Po(Fortuna Serghei) initiat de lama tibetan din scoala (ramura)’’Ningma’’.

Profesorul Serghei Danisin este considerat fenomen al Europei in programul ’’Avante-21’’, Delta-inform, Spring Step 1999 (Pasul Primaverii),cu o bogata activitate in domeniul Stiintelor Ezoterice si Parapsihologice si o practica pe masura :
– ,,Continental Academy of Creative Anomalies Kata’’ din Moscova;
– Expert de Medicina Experimentala Neo in Ministerul sanatatii publice al URSS – prin institutul medical de stat ,,A.S.Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;
– Psihologie Experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare)’’Fortuna’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;
– Prorector al ,,Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si asigurari’’ din Moscova;
– Expert-operator in sisteme de insanatosire (Vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul didactico-stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda’’Delta-inform’’ prin ,,Centrul medical de productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
– Presedintele ,,Centrului de studii si Cercetari frontale Tarkshya 444’’ din Bucuresti.

Urmariti-l pe maestrul Serghei intr-o conferinta in PREMIERA care a avut loc in Iasi in 23 Martie 2014. Maestrul revine acum la invitatia noastra in 24 Octombrie 2014.
https://www.youtube.com/watch?v=2QapcCRgx7s&feature=youtu.be
Un interviu recent din 19 septembrie 2014 gasiti aici
https://www.youtube.com/watch?v=pZcOdzH2jNc&feature=youtu.be

Obiectivele Practicii Scolii “Tarkshya 444”

In Centrul de Studii si Servicii Conexe “Tarkshya 444” se initializeaza practici prin care cursantul poate intra in secretele sale interioare, in Templul sau Divin. Seminariile dau oportunitatea de a dezvolta si intelege ce este imposibilul, ce este misticul, si ce este dincolo de frontiera perceptiei umane.
Aceste Super-Capacitati umane reprezinta adevarata forta a zeilor si sunt date de catre Creatorul insusi, deoarece El este posesorul geometriei sacre sau, dupa cum este scris in shastre, EL ESTE ARHITECTUL SINELUI.

Scoala noastra ofera cheia pentru a deschide putin usa catre Lumea Invizibila uitata din noi, acolo unde noi avem Capacitatile Divine cu care putem crea un intreg univers care ne asteapta sa-l descoperim.
Imaginatia creativa, Yoga mistica, Geometria sacra, Capacitatile Psihotronice sau Telepatice, Intrarea in Alt Timp si-n Alte Dimensiuni, Alchimia Temporala a simbolurilor, rugaciunilor, mantrelor, Psihogeometria personala, individuala precum si prima intrare in stiinta vedica sunt principalele preocupari din scoala noastra.

De asemenea, aceste Cursuri Initiatice sunt structurate pe stilul de predare din cadrul Academiei Ruse de Cercetari Frontale ale Creierului Uman Delta-Inform, un stil liber ca in brain-storming sau un cubo-rubo, aceeasi informatie este in asa fel predata incat dupa fiecare curs capacitatea fiecaruia dintre noi creste.
Deci, curajul este unul dintre virtutile pe care trebuie sa le aveti pentru a descoperi ceea ce este foarte bine ascuns inauntrul vostru. De ce curaj ? Pentru a ne descoperi acele parti pe care nu ni le cunoastem si care sunt in stare latenta, care odata descoperite ne vor schimba atat pe noi ,cat si viata noastra, as putea spune ca devenim cu totul alti oameni, mai bogati in intelegere, mai atenti la viata, mai centrati in starea de acceptare a ceea ce ne-a daruit Dumnezeu.

Indrazniti sa faceti acest pas care va va aduce mai aproape de voi insiva decat v-ati astepta.

Temele abordate in curs

In acest curs li se transmit doar Femeilor tehnici prin care pot conduce lumea intr-un mod benefic, folosind fortele subtile.

I zi de curs
Deschiderea Capacitatilor Parapsihologice doar pentru Femei
Sambata,25 Octombrie 2014
orele 10:00-16:30

• Alfabetul Secret Si Transformarea Cuvintelor In Forta ceea ce Conduce la indeplinirea Dorintelor;
• Alchimia Cuvintelor- Incantatii (Compunere Si Pronuntare);
• Cuvinte Divine(Mantra Yoga) Care Dau Putere Femeilor In Indeplinirea Dorintelor- 108 Mantre Transformate Intr-Un Cod – Macromantra);
• Formule Secrete. Noduri Si Tesuturi Runice (Rune, Runascriptura, Stav,Stafer,Galdrastaf,Galdrauld).

II zi de curs
Deschiderea Capacitatilor Parapsihologice doar pentru Femei
Duminica, 26 Octombrie 2014
orele 10:00-16:30

• Bijuterii de putere (create special pe baza formulelor runice si dorintelor personale)
• Dansul de convingere pentru aducerea marelui succes;

• Mudre – pozitia mainilor pentru activarea SuperCapacitatilor;
• Parapsihologie personalizata pentru Femeile participante;
• Psihogeometrie Sacra pentru deschiderea si descoperirea a ceea ce este ascuns;

Contributii si facilitati

130 ron/ zi (plata pana la 22 Octombrie 2014,inclusiv)
150 ron/zi (plata intre 23-24 Octombire 2014).

Inscrieri prin email sau direct in formular http://bit.ly/1BINNjc

Participand la acest curs veti face un pas in plus pentru studiul misterelor vietii si veti dobindi o si mai buna intelegere a Universului Interior. In universul interior se afla tot misterul si informatia de care avem nevoie pentru a ne implini destinul si a fi fericiti.
Maestrul Serghei ne va invata cum sa avem acces la aceste secrete.

Mai anuntam ca cei care doresc scanare si previziuni prin clarviziune, operatii energetice personale(in caz de boli, blocaje majore in viata) sau curatari energetice ale spatiului de locuit(ori birou) , in limita timpului disponibil intre cursuri, se pot inregistra prin email pentru programare pentru datele de 28-29 octombrie a.c.

MAI MULTE EVENIMENTE DE Spiritualitate, Psihologie Energetica ,
Parapshologie SI Terapii Alternative vedeti pe Faceebook

http://on.fb.me/1wQIBcg