“ Tot ce poate fi cunoscut are numar si fara de numar nu cunoastem nimic.” –  Philolaus, elevul lui Pitagora

Putem trai toata viata in cautarea sensului vietii, in cautarea unui raspuns la intrebarea „Ce caut eu aici pe Pamant?”, „De ce sunt eu aici?”, „De ce am nevoie pentru a fi fericit?”, “ Care e scopul meu in aceasta lume? “

Si tu poti cunoaste si invata multe alte lucruri doar analizand data ta de nastere.

De fapt, raspunsurile la aceste intrebari le gasim in stiinta metafizica numita NUMEROLOGIA.var.2

Desi numerologia si-a castigat o mare popularitate relativ recent , de fapt ea face parte din cele mai vechi stiinte.

Adesea numita si stiinta numerelor magice, este  mentionata pentru prima data in istoria Egiptului antic si in Babilon. Preotii acelor vremuri au folosit cunostintele lor mistice despre numere pentru prezicerea viitorului, oferind sfaturi conducatorilor din acea epoca. Sub diferite forme numerologia a fost folosita si in China antica, India, Roma, Japonia si Grecia.Numerele  magice au fost recunoscute de toate popoarele.

Intr-o anumita masura,  numerele au in sine  propriul  lor limbaj, care a fost inteles si de care s-au  bucurat  multe triburi primitive, mentinand legaturilor intre ei cu ajutorul  numerelor.  Alfabetul antic ebraic, a atribuit fiecarui numar o semnificatie.In cadrul acestui curs nu ne scufundam in labirinturile si in profunzimea cosmologiei cabalistice si a doctrinelor sale ezoterice, ci ne vom axa pe numerologia moderna.

Nu urmarim  sa te invatam  cum se exprima intregul univers prin numere. Sarcina noastra e  mai modesta -suntem interesati de numerologie exclusiv in ceea ce priveste viata umana si destinul omului.

In acelasi timp, impreuna cu termenii clasici antice vom folosi metode moderne de cercetare care utilizeaza  date statistice.

Pitagora –parintele Numerologiei

Intorcandu-ne in timp, nasterea  scolii  vestice  de numerologie a fost  asociata cu marele filosof si matematician antic grec Pitagora ( 576-496 i.Hr. ). Acesta a fost convins ca intregul univers poate fi exprimat in cifre.

Dupa cum stim, Pitagora, ucenicii si urmasii sai au redus toate numerele la cifrele  1-9. Pitagora si discipolii lui sunt autorii expresiilor:

Numerele sunt esenta tuturor lucrurilor”

“Dumnezeu a pus numerele la temelia ordinii lumii “

“Lumea a fost creata prin imitarea numerelor.

numerologia (1) (1)Conform  teoriei lui Pitagora  viata are  ciclurile sale, fluxuri periodice ce dureaza 9 ani. Asadar timpul se misca  la nesfarsit in repetate cicluri de la 1 la 9.In fiecare  an de viata se schimba calitatea  vibratiilor. Zilele si lunile din an pot fi, de asemenea, impartite in cicluri,  fiecare  dintre noi avand propriile  cicluri personale, pe baza cifrelor individuale obtinute  prin diferite  operatiuni,  utilizand  data nasterii si / sau literele numelui  complet.

Douazeci de secole mai tarziu celebrul filozof german  Cornelius Agrippa, in cartea sa „Oculta Filosofie” publicata in anul 1533, a descris  aceste numere si valorile lor. Acesta a  subliniat si puterile inerente ale numerelor si chiar a prescris anumite  numere ca fiind instrumente de alungare a raului, grabirea vindecarii si invocare a spiritelor benigne.Energia aflata in numatrul  cinci, de pilda, putea exorciza demonii si servea ca antidot pentru otravuri.

Astfel  pe langa invataturile lui Pitagora si lucrarea lui Cornelius Agrippa  a constituit temelia credintei in numerologia existenta in lumea occidentala.

Numerologia -Calea cunoasterii de  sine si a celor din jur

In prezent popularitatea numerologiei continua sa creasca. Numeroase articole pe aceasta tema  apar in ziare si reviste, la televizor apar tot mai multi numerologi.

Tot mai multi oameni apeleaza la o  consiliere numerolgica cu privire la o varietate de probleme de la relatii ,cariera,  sanatate si pana la  probleme  de afaceri si politica.

Lumea industrializata este din ce in ce mai computerizata si, prin urmare, devine  dependenta de lumea simbolurilor. In acest nou mediu, farmecul acestei stiintei spirituale vechi este in crestere rapida. Oamenii care vin in contact cu rezultate numerologiei au acces la o cunoastere  profunda sii  utila si  au  capacitatea  de a indentifica  directia de dezvoltare individuala.

Patratul lui Pitagora o psihanaliza numerica

Exista mai multe sisteme numerologice. La acest curs de numerologie ne vom axa, in principal, pe sistemul numerologic “ Patratul lui Pitagora”   care este o linie separata de numerologie.

Este de fapt o psihoanaliza numerica, un sistem de  analiza dupa data nasterii, dupa datele din psihomatrice.Posibilitatile acestui  sistem  sunt practic nelimitate si la momentul actual inca nu sunt  descoperite in totalitate.

pitAcesta permite sa se identifice principalele  caracteristici ale persoanei  cu ajutorul exclusiv  al datei de nastere si  permite cunoasterea omului aproape in  totalitate,  anticiparea viitorului oricarei persoane,   pentru  a determina directia evenimentelor  ce urmeaza.Precizia lui poate ajunge in mainile cunoscatorilor pana la 80-90%, sustin intemeietorii acestui sistem,  care sunt matematicieni.

Patratul lui Pitagora este o stiinta absolut noua pentru vremurile noastre, insa  expresia  – “ tot ce este nou este de fapt un vechi bine  uitat” -este  foarte  potrivita.

Unicitatea lui reiese din faptul ca nu da “ sentinte “. Acest sistem  identifica la o persoana  optiunile  ei  si explica cand si in ce conditii ar putea avea loc in realitate un eveniment,  explica cum putem preveni manifestarile   „calitatilor negative”, ceea ce poate duce la probleme ca  pierderea de sanatate sau alte „pedepse„.

Identificam  slabiciunile, care pot fi folosite  de  „oamenii rai”, pentru  a crea diverse probleme. Evidentiem  punctele  forte pe care trebuie sa se bazeze in viata o persoana in luarea diferitelor decizii (casatorie, afaceri, talente , etc). Pentru cei care doresc sa construiasca o relatia corecta cu persoana iubita sau cu oamenii  din jur, acest sistem  se dovedeste a fi un instrument nepretuit.

[button link=”http://goo.gl/forms/BMwaayOW4q” color=”custom” size=”medium” type=”flat” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”#077a15|#077a15″ gradient_hover_colors=”#0b8b1b|#0b8b1b” accent_color=”#ffffff” accent_hover_color=”#ffffff” bevel_color=”” border_width=”0px” shadow=”no” icon=”fa-pencil” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”bounce” animation_direction=”left” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”fusion-button-text” id=””]MA INSCRIU ACUM![/button]

 

 

Numerele codul secret al personalitatii

Un aspect important al vietii noastre o reprezinta copiii nostri. Si cine nu este  interesat de succesul lor ,de  un viitor luminos pentru ei? Cu ajutorul psihoanalizei numerice putem  identifica oportunitatile si potentialul copilului , il putem directioana  pe drumul cel bun si ii putem asigura  astfel o dezvoltare armonioasa si eficienta, aducand  astfel o contributie inestimabila viiorului acestuia.

Acest curs poate fi de un real folos pentru psihologi, cunoasterea numerologica putand fi de ajutor  in munca lor. Cele 9 cifre descriu  9 portrete psihologice. Devine clar de ce suntem atat de diferiti, de ce  raspundem diferit la aceleasi evenimente si de ce alege un anumit mod specific  de actiune.

De fapt,  toti cursantii vor  primi cunostinte valoaroase si vor fi capabili sa le foloseasca in practica.

Sintetizand toate acestea, se  formeaza imaginea unui  om, prezentul  si viitorul  sau, care permite  persoanei sa face propriile alegeri.

Cursul este conceput pentru incepatorii in  numerologie care doresc sa invete una dintre cele mai vechi metode de analiza

de preferatCursul prezinta si tendintele actuale si schimbarile  din numerologie.

Calculele nu iau mai mult de 2 minute si  este destul de usor de  invatat numerologie. Ea este mult mai simpla decat astrologia europeana sau chineza și nu necesita calcule matematice complicate.

Informatiile dobandite deschid insa numai ferestrele mintii.

Trebuie apoi ca fiecare sa faca cat mai multe studii de caz  pentru a intelegere personal aceste informatii.

Informatia in sine nu este cunoastere, experienta directa trebuie sa fie adaugata inainte ca  informatiile sa  devina cunostinte.

Cursantii nu  trebuie nu doar sa accepte orbeste informatiile

Cursul  este structurat in 3 module, a cate 2 zile fiecare,  cu posibilitatea de a exista si un curs de “avansati” pentru cei care doresc sa aprofundeze psihoanaliza numerica.
Primul  modul  al cursului este dedicat studiului, cu ajutorul de caracteristicilor numerologice,  a  personalitatii umane, caracterului, vocatiei unei persoane, nivelului nostru de energie  precum si modului de intocmire a matritei psihonumerice, principalele caracteristici ce reies din Patratul lui Piatgora,  etc.
In al doilea modul  se vor  invata diverse metode de predictii numerologice pornind de la ciclurile mari din viata, periodele de 9 ani, provocarile si ocaziile vietii,  anii personali, anii de cotitura  si  terminam cu descoperirea  zilelor faste si  nefaste pentru fiecare in parte.

La modulul III  vom aborda compatibilitatea persoanelor, cum ne ajuta numerele in sanatate, dieta , boli,legatura intre numere si  teoria celor 5 elemente din metafizica chineza, numerele si chakrele si multe alte subiecte interesante despre numere. Nu vor lipsi cunostinte din stiinta ayurvedica  cu privire la mantre, posturi,  pietre pretioase, etc.

Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii transpusa cu ajutorul Patratului lui Pitagora.

var 3Daca aveti curajul de a depasi prejudecatile, propria lene si necredinta, si, daca doriti cu adevarat sa  intelegeti  tot ceea ce se intampla in viata dvs si pentru a gasi o relatie de cauzalitate, acest curs de numerologie e un prim pas,  inceputul intr-o auto-cunoastere fascinanta.

Modul de prezentare a informatiilor  va fi unul prietenos, accesibil, interesant si util pentru a va  ajuta sa priviti   in interiorul vostru  si  pentru a va  gasi impulsul pentru o dezvoltare fizica, sufleteasca si spirituala ulterioara.

Ne putem accepta cu iubire asa cum suntem.

Astfel la sfarsitul cursului vom detine “cheia”  pentru o mai buna intelegere cu  noi insine  si cei din jur, vom deveni mai constienti de oamenii din viata noastra  si mai ales de noi insine.Putem astfel schimba multe lucruri in viata noastra si putem gasi adevarata dragoste, bunatate si toleranta.Ne vom intelege  si ne vom  acceptam cu iubire, asa cum suntem si  ceea ce suntem …. Si acest lucru inseamna dragoste!

[button link=”http://goo.gl/forms/BMwaayOW4q” color=”custom” size=”medium” type=”flat” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”#077a15|#077a15″ gradient_hover_colors=”#0b8b1b|#0b8b1b” accent_color=”#ffffff” accent_hover_color=”#ffffff” bevel_color=”” border_width=”0px” shadow=”no” icon=”fa-pencil” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”bounce” animation_direction=”left” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”fusion-button-text” id=””]MA INSCRIU ACUM![/button]

 

 

Locatia: Iasi,Hotel Pleiada, str.Bucium nr 18.
Durata:  28-29 noiembrie 2015,orele 9:30-17:00

Program:
Sambata:  9:30 – 17:00
Duminica9:30 – 17:00

Inscrieri

E-mail genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.580568 sau
direct in formular http://goo.gl/forms/BMwaayOW4q

Participare 

500  ron  (plata unui avans de 200 ron pana la 22 noiembrie 2015, inclusiv)
600 ron  (plata unui avans de 200 ron intre 23-27 noiembrie 2015)

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.