Telepatia, o metoda doar pentru inițiați ?

TelepatiaAsa cum o mama da mancare la copil si stie ce temperatura trebuie sa aiba laptele, la fel este si initierea, ea necesita pregatire pentru a nu dauna „copilului” sau a-l „arde”.

In telepatie exista 2 actiuni principale, perceptia si inductia sau expedierea si receptarea, insa fara educatie, telepatia ramane doar o metoda tehno.

Fara a intelege radacina cuvantul tele-patos nu poti sa stii cum a luat nastere aceasta metoda. In toate religiile se vorbeste de Puterea Zeilor. In sanscrita este cuvantul „siddhi” care semnifica puterea controlata . Initierea ,in realitate, este pregatirea pentru a recunoaste ce este dincolo de cuvantul Telepatie si care sunt principalele elemente fundamentale ale telepatiei.

Cui este destinat cursul ?

In momentul in care noi invatam telepatia, tot ceea ce este in jurul persoanei perceptive, a contactorului telepat, poate sa nu aiba o constiinta dezvoltata, asa cum are omul, insa in telepatia experimentala exista o practica ce arata clar prin mii de experimente in diverse tari, cum plantele sunt mai rezistente langa oamenii fericiti, animalele se imbolnavesc mai rar daca este un perceptiv sau un contactor care expediaza starea, gandurile, energo-informatiile, rugaciunile, dorintele la diverse distante, iar daca starea lui este in armonie se poate sa schimbe si structura atomica a aerului din jurul lui. Concluzia la intrebare este simpla, cand noi invatam, invata tot ceea ce este in jurul nostru impreuna cu noi, dar exista blocaje inductive, emotionale, egocentrice, sentimentale, sociale fata de care noi trebuie sa ne distantam pe perioada de invatare.

Ce vei învață si practica la curs ?

Telepatia are in cuprinsul sau 50 de teme diferite si tot atatea abordari. Dar, pentru inceput vom deschide doar cateva dintre ele si anume:

1 – In telepatie prima intrare este lectia despre etica si estetica unui telepat, ce si cum trebuie sa gandim, cum trebuie sa primim cuvintele, imaginile, mirosul, formele. Daca putem vedea un om cu ochii inchisi adevarata telepatie despre care am vorbit mai sus, permite ca sa stim atat despre viata acestui om cat si despre haina cu care este imbracat pana si unde a fost fabricata.

2 – Informatia nucleara si sub-nucleara in telepatie. Ex: Pot sa vad o pisica pe strada, pot sa-i simt mirosul sau vibratia miscarii ei. Al doilea strat (din cele 50) permite ca atunci cand vezi pisica sau alta persoana, document, obiect sa poti vedea si primi reflexul energo-informativ a celor care au mai vazut aceasta pisica, om, document, obiect etc…aceasta se numeste informatie sub-nucleara.

3 – Respiratia (inspir-expir) impreuna cu sunetele, muzica ne poate permite prin telepatie sa intram in rezonanta cu subiectul de studiu (om, animal, situatie, informatie, obiect, document) pentru a curata si purifica, iar dupa un studiu asiduu putem reusi sa schimbam vibratia, viteza, intensitatea respectivelor subiecte, obiecte etc.

4 – Energia are constiinta iar constiinta este un alt tip de energie ce poate intra in orice structura planetara sau cosmica.Ex: casa mea nu este protejata in mod constient, eu pot folosi imaginatia creativa pentru constiinta mea imaginativa pe care o transform in aer, apa, element eteric vibrational si intra in toata structura casei. Sistemul atomic al armaturii si cimentului au viata statica, stabila si limitata, dar constiinta omului isi poate schimba viteza putandu-se ajunge pana la restructurarea formei casei care poate reflecta (respingeTelepatia) orice negativitate.

5 – Retrospectia sau acumularea informatiei trecutului, Petrospectia sau acumularea energo-informatiei din viitor.

6 – Telestezia – sensibilitatea asupra obiectelor, subiectilor la mica sau la mare distanta;

7 – Santeria – Exista moarte dar, ea nu este moarte (final) ci este re-nastere. Ex: istoria sf. Lazar pe care Iisus l-a re-chemat la viata.

8 – Ce inseamna diverse straturi ale realitatii in visele noastre – visionarul, conducerea viselor.

9 – Desenul situativ – acumularea energiei unei anumite stari pentru memorizare, expediere, transformare in forma metafizica.

10 – Sincronizarea realitatii umane simple cu alte realitati.

11 – Literele, simbolurile, geometria au structura sub-atomica energo-informativa. Ce inseamna energo-informatia ascunsa in cuvinte, in povesti, in fabule si citirea documentelor secrete.

12 – Constructii telepatice. Constructia unor orase, tari – arhitectura telepatica a viitorului.

13 – Sportul in telepatie – educatia fizica din perioada zeilor.

14 – Estetica si cosmetica in telepatie – cum poti aduce modificari, corectii, transformari in corpul fizic.

15 – Metoda de acumulare a unei informatii prin transmiterea telepatica la distanta, intr-o forma gand (Posta telepatica).

16 – Culorile in telepatie au o energie asociativa.

17 – Sincronizarea miscarilor om-om, om-obiect, om-structura, om-amintire, om-istorie, om-cuvant, om-submarin, om-tractor, om-cu lumina, om-cu o stea. In telepatie aceasta se numeste dansul zeilor. In academia lui Boris Zolotov, aceasta practica a avut numele „expert-operator de sisteme complexe-complicate bio-cibernetice in campul energo-informativ planetar”.

18 – Dublarea, re-dublarea, multiplicarea corpului fizic – nu este vorba numai despre corpul astral, este o tema diferita care are similitudini cu cea a corpului astral. In Ramayana, Mahabharata este scris ca omul are puterea de a materializa dublul astral pana la forma fizica.

19 – Modificarea corpului fizic in corp metalic sau corp de plasma (plasmatic).

20 – Cum putem patrunde intr-un mecanism, motor, turbina.

21 – Acumulatorul telepatic anti-vampirism – biblioteca energo-informativa.

22 – Om skaner in telepatie. Stalkingul planetar.

Cum poți avea putere telepatica ?

Exista o intreaga literatura de specialitate cum ar fi: Alice Baylei in practicile ei telepatice, E. V.Zolotov in cartea sa Manualul de Telepatie, in scrierea sanscrita Agni-Yoga, unde este scris clar ca INTENTIA arata daca omul este pregatit, sunt sute de formule lingvistice scrise cum poate omul sa isi trezeasca puterea ascunsa telepatica, folosindu-le. Se numeste scrisoarea misterelor. In perioada cursului timp de 2 zile cursantul va sti perfect daca este pregatit sa fie om telepat sau numai un om cu efecte minunate telepatice in viata.

Cadouri energetice in timpul cursului ?

Meditatie ghidata pentru dezvoltare, succes si sanatate

  • Apa energizata, binecuvantata prin mantre pure, o straveche metoda de acumulare transmisa in familie;
  • Fiecare participant va primi un desen simbol personal pe un tricou (de preferinta de culoare alba, pe care si-l aduce fiecare) sau pe o foaie de hartie;
  • Un minut de scanare informationala despre alta viata;
  • La final un tort cu lumanari si un foc de tabara;
  • Un singur cursant poate primi cadou prin tragere la sorti participarea gratuita la alt curs

Cine susține cursul ?

Cursul este sustinut de Omul-fenomen Serghei Danisin, avand asistenta dnei psiholog Nicoleta Iliin, coordonator al centrului Tarkshya 444.

Profesorul si Maestrul Gon PO SERGHEI DANISIN (Fortuna SERGHEI) este INITIAT DE LAMA TIBETAN DIN SCOALA (RAMURA)’’NINGMA’’ fiind CONSIDERAT FENOMEN AL EUROPEI in programul ’’Avante-21’’, Delta-inform, Spring Step 1999 (Pasul Primaverii), cu o bogata activitate in domeniul STIINTELOR EZOTERICE SI PARAPSIHOLOGICE.

Maestrul Serghei Danisin are o Practica Esoterica si Stiintica impresionante, dintre care amintim: 

– ,,Continental Academy of Creative Anomalies Kata’’ din Moscova;

– expert de medicina experimentala neo in ministerul sanatatii publicTelepatiae al URSS – prin institutul medical de stat ,,A.S.Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;

– Psihologie Experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare)’’Fortuna’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;

– Prorector al ,,Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si asigurari’’ din Moscova;

– Expert-operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul didactico-stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda’’Delta-inform’’ prin ,,Centrul medical de productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;

– de asemenea in momentul actual este Presedintele ,,Centrului de studii si Cercetari frontale Tarkshya 444’’ din Bucuresti .

Cate nivele de invatare a telepatiei sunt necesare?

Maestrul Serghei spune:

„In viata mea personala mi-a trebuit un an intreg pana sa incep adevarata telepatie, pana atunci a fost nevoie de acordarea interioara pentru a putea auzi, scana ganduri…inca un an mi-a trebuit pana am putut simti documentele si sa le descifrez si sa le diagnostichez ca pe un om, apoi inca un an pana am putut sa vad structura aerului,sunetului, sa simt mirosul in culori sau culoarea ca un miros, sa citesc informatia reflectata prin lumina pe casa,pe masina, pe asfalt, pe om.

Din acest motiv imi este imposibil sa spun la fiecare om cate nivele sunt necesare pentru aceasta minunata practica telepatica. Fiind seminarii de scurta durata si nu scoala, institut sau academie unde se invata printr-o metodologie strict sistematiza   ( nu in Romania), 3 nivele cu siguranta sunt necesare.

Nivelul I – Adevarata cunoastere a ceea ce inseamna telepatia in viata noastra;

Nivelul II – Etica-estetica pentru gandurile pe care le transmitem sau pe care le primim;

Nivelul III – Sincronizarea actiunilor vietii omului telepat cu actiunile sau viata intregii planete;

Nivelul IV – Uneste primele 3 nivele pentru un proiect, o practica prin care omul sa aiba fixata aceasta capacitate telepatica pentru toata viata.

Locatia si durata cursului

Locatia
Locatia Svarga Loka, Birnova, Iasi este privata, situata intr-un cadru mirific, la o cabana situata intr-o livada de 3000 mp cu pomi fructiferi si flori. Este dotata cu toate facilitatile. Ofera un cadru foarte placut amenajat si confera un propice mediu pentru activitatile spirituale, initieri, pentru sanatate si vindecare.La locatie se ajunge foarte usor.

Durata: 2 zile, intre orele 9:30-18:00

Inscrieri si contributie la Curs Telepatia I

Inscrieri

Email  genoveva@conferintespiritualeromania.ro 
SMS la telefon 0726.580.568  sau
Direct in formular http://goo.gl/forms/srM03VMt5p

Contributie

400  ron  (pentru plata unui avans de 50 % pana la 19 aprilie 2016, inclusiv)
490 ron  (pentru plata intre 20-23 aprilie 2016)

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.Specificati numele si prenumele participantului si denumirea conferintei pentru care faceti plata.

Masa 

Este raw vegana si vegetariana si se se achita separat . Cuprinde : feluri de preparate raw vegane si vegetariene inspirate din bucataria ayurvedica, bucovineana si mediteraneana, bauturi naturale si terapeutice (kombucha, ceai massala, hidromel, ceai de plante, apa de izvor, cafea ).

Recomandari catre participanti

Participantii sunt rugati sa vina intr-o tinuta cat mai comfortabila, cu haine care nu sunt mulate pe corp sau accesorii care sa ii impiedice sa faca niste miscari simple ,terapeutice si de relaxare ce le vom practica in pauzele dintre sesiunile teoretice.

Va asteptam cu drag !

Cei care doresc sa il cunoasca pe maestrul Serghei inainte de a se angaja la acest curs este asteptat la conferinta ce o sustine cu o zi inaintea cursului, vineri 22 aprilie 2016, incepand cu orele 17:30.

Pentru detalii click pe afis

telepatia-1f