Din timpuri stravechi oamenii au tot vorbit despre SupraPuteri, SupraCalitati, dar oare ce sunt acestea ? Atunci cand descoperim in noi acest secret, il folosim ca si cum ar fi propria noastra forta, fara sa ne intrebam “Chiar este forta noastra ?” si “De unde este aceasta forta ?”. In lucrarile vedice se spune ca omul ar avea puterea de o mie de sori. Avem in noi o forta creatoare imensa pe care trebuie s-o descoperim, s-o intelegem si sa invatam s-o folosim.

Constiinta Universala contine forma Dumnezeiasca, iar corpul nostru este ca un castel ce a fost construit inca dinainte ca noi sa ne nastem si in calatoria vietii cautam cine, cand, si cum a construit acest castel ?

Atunci cand la unii oameni apare Clarviziunea, Clarauditia, ori incep sa simta o prezenta, o entitate care nu este vizibila, atunci primul lucru pe care-l fac ei este incercarea de a intelege de unde au venit aceste calitati si cum le pot folosi.

Odata ce vantul schimbarilor intra in noi, certitudinile devin neclare si ne invadeaza un ocean de intrebari: Cine a permis ca noi sa beneficiem de aceste puteri ? Cine este Arhitectul Suprem care a creat aceste forme pentru intregul Univers, oamenii, pasarile si animalele ? Raspunsurile penrtu toate intrebarile, le gasim chiar in Natura noastra Divina.

Obiectivele Practicii Scolii “Tarkshya 444”

In Centrul de Studii si Servicii Conexe “Tarkshya 444” se initializeaza practici prin care cursantul poate intra in secretele sale interioare, in Templul sau Divin. Seminariile dau oportunitatea de a dezvolta si intelege ce este imposibilul, ce este misticul, si ce este dincolo de frontiera perceptiei umane.
Aceste super-capacitati umane reprezinta adevarata forta a zeilor si sunt date de catre Creatorul insusi, deoarece El este posesorul geometriei sacre sau, dupa cum este scris in shastre, EL ESTE ARHITECTUL SINELUI.

Scoala noastra ofera cheia pentru a deschide putin usa catre lumea uitata din noi, acolo unde noi avem Capacitatile Divine cu care putem crea un intreg univers care ne asteapta sa-l descoperim.
Imaginatia creativa, Yoga mistica, Geometria sacra, Capacitatile Psihotronice sau telepatice, Intrarea in Alt Timp si-n Alte Dimensiuni, Alchimia Temporala a simbolurilor, rugaciunilor, mantrelor, Psihogeometria personala, individuala precum si prima intrare in stiinta vedica sunt principalele preocupari din scoala noastra.

De asemenea, aceste cursuri initiatice sunt structurate pe stilul de predare din cadrul Academiei Ruse de Cercetari Frontale ale Creierului Uman Delta-Inform, un stil liber ca in brain-storming sau un cubo-rubo, aceeasi informatie este in asa fel predata incat dupa fiecare curs capacitatea fiecaruia dintre noi creste.
Deci, curajul este unul dintre virtutile pe care trebuie sa le aveti pentru a descoperi ceea ce este foarte bine ascuns inauntrul vostru. De ce curaj ? Pentru a ne descoperi acele parti pe care nu ni le cunoastem si care sunt in stare latenta, care odata descoperite ne vor schimba atat pe noi ,cat si viata noastra, as putea spune ca devenim cu totul alti oameni, mai bogati in intelegere, mai atenti la viata, mai centrati in starea de acceptare a ceea ce ne-a daruit Dumnezeu.
Indrazniti sa faceti acest pas care va va aduce mai aproape de voi insiva decat v-ati astepta.

Inscrieti-va acest Curs Mod II prin email sau prin formularul http://bit.ly/QP85HC

Cine tine Cursul ?

Profesorul SERGHEI DANISIN – Maestru Gon-Po(Fortuna Serghei) initiat de lama tibetan din scoala (ramura)’’Ningma’’.

Profesorul Serghei Danisin este considerat fenomen al Europei in programul ’’avante-21’’, delta-inform, spring step 1999 (Pasul Primaverii)
cu o bogata activitate in domeniul stiintelor ezoterice si parapsihologice si o practica pe masura :
– ,,Continental Academy of Creative Anomalies Kata’’ din Moscova;
– expert de medicina experimentala neo in ministerul sanatatii publice al URSS – prin institutul medical de stat ,,A.S.Bubnov’’ din Ivanovo, Centrul de diagnoza & tratament;
– Psihologie Experimentala in ,,Centrul International pentru Medicina si Cercetari Stiintifico-Didactice de insanatosire (vindecare)’’Fortuna’’ Rusia – Naghinsk – Ivanovo;
– Prorector al ,,Universitatii de Informatica pentru Administrare de Fonduri si asigurari’’ din Moscova;
– Expert-operator in sisteme de insanatosire (vindecare) categoria 1 si 2 format in ,,Centrul didactico-stiintific International URSS-SUA-Bulgaria-Finlanda’’Delta-inform’’ prin ,,Centrul medical de productie’’ unde a primit aprobarea oficiala pentru a lucra in acest domeniu;
– de asemenea in momentul actual este Presedintele ,,Centrului de studii si Cercetari frontale Tarkshya 444’’ din Bucuresti.

I zi de curs
Vineri ,30 Mai 2014
orele 17:00-21:00

In primul modul ati descoperit deja care este codul Dvs. personal, care sunt culorile Dvs, Cifra de Aur, Matricea Vietii si modul de construire a Cristalului Vietii si chiar Mandala Personala, acum e momentul sa exploram mai departe acest camp informational care ne inconjoara si care ne cuprinde si compune.

De aceea in acest modul ne vom ocupa de :

• construirea Obiectului Personal de Putere;

• Codul Numerologic al unei dorinte – traducerea lui;

• Secretul scrierii dorintei ca Putere;

a IIa zi de,
Sambata, 31 Mai 2014
orele 10:00-16:00

• Tesutul Si Nodurile Formulelor Alchimice;

• Piramida – Matricea Secreta A Codului Numeric

• Corpul Timpului Uman – Acumulatorul Obiectului ;

• Personal, Evolutia Alchimica Pentru Un Simbol De Putere;

• Runascript, Galdrstafer – Semnele Magice Islandeze, Taina Nodurilor Runice;

a IIIa zi de,
Duminica, 1 Iunie2014
orele 10:00-16:00

• Desenul Situativ – Schimbarea Destinului Situativ Prin Desen;

• Mantra Yoga Si Kunta Yoga – Vibratiile Transcedentale;

• Alchimia Cuvintelor – Incantatiile si Dansul Initiatic = Sunet + Rugaciune + Mantra + Dans;

• Initiere In Bioenergo-Terapie – Operatii Energetice.

CONTRIBUTIA

110 ron/zi/cursant cu achitarea pana la 20 Mai 2014
150 ron/zi/cursant cu achitarea intre 21-29 Mai 2014

Inscrieti-va acest Curs Mod II prin email sau prin formularul http://bit.ly/QP85HC

Participand la acest curs veti face un pas in plus pentru studiul misterelor vietii si veti dobindi o si mai buna intelegere a universului interior. In universul interior se afla tot misterul si informatia de care avem nevoie pentru a ne implini destinul si a fi fericiti.
Maestrul Danisin ne va invata cum sa avem acces la aceste secrete.

La cursuri veti putea achizitiona si fotografii cu mandale de diferite dimensiuni realizate prin numerologie si psihogeometrie sacra, aproximativ 20 de modele.
De asemenea, Maestrul va aduce dispozitive MERKABA mici (15cm) si mari (20cm),precum si sare siberiana in cutiute de chibrite, o sare speciala denumita „sarea diamant” deoarece este sedimentata pe un zacamant de aur si diamante cu proprietati terapeutice exceptionale, comportandu-se ca un cristal pur cu informatie 100% naturala fara interventia mecanismelor de maruntit si concasare. Ea este primita de la un puternic saman siberian.

Inscrieti-va acest Curs Mod II prin email sau prin formularul http://bit.ly/QP85HC

Va mai anuntam ca in perioada 1-11 Iulie 2014 vom avea Tabara Initiatica
in care vom avea parte de multe intieri si vomprimi secrete de folosire a capacitatilor noastre parapsihologice de la acest exceptional initiat, Maestrul Gon Po Serghei Danisin.

Va asteptam cu sufletul deschis !

[separator top=”40″ bottom=”40″ style=”shadow”]

Cum a fost

Cursantii alesi, care au primit acceptul Divin sa ajunga la acest curs, au primit initiere in:

• codul vibrational personal,
• sunetele care imprima succesul,
• culorile care aduc starea de bine si de sine
• mandala sau dinamizatorul individual care ajuta la accesarea celor mai bune solutii care sa optimizeaza si conduc spre implinirea destinului vietii .

De asemenea au invatat o tehnica parapsihologica de accesare a “corpul timpului uman” care se refera la o calatorie retrospectiva in trecut cu scopul de a debloca energia pozitiva necesara si a reusi sa optimizeze viata in prezent, corectand orice situatie nefavorabila.

S-au primit multe alte initieri spirituale si energetica transcedentala.

Fiecare cursant, a primit gratuit un sigiliu realizat din codul personal.