Cand norocul Cerului, Pamantului si Omului se unesc, se nasc regii, milionarii si imparatii.
Esenta Metafizicii Chineze reprezinta Trinitatea Cosmica a Cerului,Pamantului si Omului. Fiecare aspect controleaza o treime sau 33% din norocul tau.
Norocul Ceresc inseamna Bazi al tau, adica Destinul tau, ce studiem cu ajutorul Metodei celor patru stalpi ai destinului. Acesta reprezinta de fapt Vointa Cerului, cea care decide cand ne nastem, unde ne nastem, cine este familia noastra, ce rasa suntem si ce trecut si educatie vom avea.
Norocul Pamantului refera la feng shui-ul locului unde o persoana locuieste si traieste. Un feng shui bun iti sporeste considerabil norocul si sansele.
Norocul Omului inseamna actiunile ( inactiunile), crezul, moralitatea, virtutile, alegerile, deciziile pe care le faci. Inseamna educatia ta, determinarea ta si cata gandire pozitiva ai.

Ce inseamna Bazi ?      

Metoda celor 4 stalpi ai destinului sau pe scurt Bazi reprezinta una din ramurile majore ale astrologiei chineze. Este un studiu stiintific care traduce informatiile datei tale de nastere in Codul Destinului tau.

Multi il considera unul dintre cele mai precise mijloace de divinatie din lume, fiind un sistem unic de aflare a viitorului care porneste exclusiv de la data nasterii persoanei.

Cunoscand datele de nastere ale unei persoane respectiv anul , luna , ziua si ora putem transpune aceasta informatie, prin intermediul calendarului chinezesc, in cele 5 elemente : metal , apa , lemn , foc si pamant .

Metafizica Chineza inseamna echilibrul si armonia elementelor, care este fundamentul acestei invataturi.


Ce vei invata la acest curs ?

Cati dintre noi se pot uita la defectele lor intr-un mod obiectiv?

Sau cati isi pot vedea propriile lor defecte? BaZi, reprezinta in acest sens, o oglinda care ne reflecta:

– calitatile si defectele, punctele forte si slabe.

– situatia in care ne aflam, perspectivele de succes si esec, astfel incat sa putem lua deciziile cele mai bune in viata.

Intelegerea hartii te poate ajuta sa fii la timpul potrivit , la locul potrivit si sa faci ceea ce e potrivit, pentru a profita din plin de norocul tau. Te ajuta sa iti planuiesti viitorul si te invata sa actionezi in directia potrivita.

Prin transcrierea datei de nastere , expertul acestei arte poate sa descrie cu un grad mare de precizie o persoana in cea ce priveste:

– caracterul , comportamentul , famila si relatiile sociale , potentialul si realizarile , fizicul , sanatatea precum si ciclurile vietii

– alegerea carierei potrivite, a partenerului potrivit in casnicie si in afaceri

– alegerea momentului oportun pentru investitii si speculatii

– alegerea datelor favorabile pentru casatorie, pentru schimbarea locuintei , pentru calatorii, pentru semnarea contractelor

– sporirea sanatatii si a feng shui-ului personal( mediile favorabile )

– alegerea culorilor si bijuteriilor potrivite

– descoperirea talentelor ascunse ale unui copil.

Cu ajutorul Bazi afli care e scopul vieții tale, intelegi care e secretul fericirii tale, gasesti raspunsuri la problemele financiare, intelegi mai bine relatiile personale, restabilitesti armonia in cuplu, iti descoperi talentele ascunse si iti restabilesti echilibrul energetic prin prevenirea bolilor si prelungirea longevitatii.

 Cei patru stalpi ai destinului unei persoane nu contin nici un element intamplator .Norocul unei persoane este fixat inca din momentul nasterii sale , structura sa putand fi calculata cu mare precizie.

Pentru chinezi norocul reprezinta chi-ul.Mai exact chi-ul pe care il inspiram la nastere determina ciclul norocului .Incepand din acel moment norocul este reprezentat prin perioade succesive de cate 10 ani.

Cu ajutorul acestei metode afli distributia norocului tau pe parcursul vietii , care sunt perioadele norocoase care atrag un chi favorabil si perioadele ghinioniste care vor atrage un chi nefavorabil.
Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau direct in formular http://goo.gl/forms/pkBEyj3L1M


Cine are nevoie de acest curs

  • Cei carora le pasa de propriile lor vieți și de viața prietenilor și a rudelor
  • Cei care sunt in cautarea de modalitați de a-si schimba viața
  • Cei care doresc sa ințeleaga cauzele evenimentelor din viața lor
  • Cei care doresc sa realizeze conștientizarea
  • Cei care sunt la inceput de drum in cunoasterea Feng Shui-ului și a Astrologiei Chineze
  • Cei care au citit o carte despre cei patru stalpi ai destinului , materiale pe internet și vorsa cunoasca mai mult de la un specialist practicant al acestei arte.


De ce ai nevoie ca sa inveti Bazi

Tot ce ne trebuie este vointa, rabdare, pasiune si incredere in validitatea acestei metode. Aceasta metoda nu are o perspectiva misterioasa, superstitioasa, totul poate fi explicat prin logica.


Cum e structurat cursul de Cei 4 stalpi ai destinului

Vei primi cunoștințele necesare pentru a-ti crea propriul tau horoscop, care te va ajuta sa iti gasesti drumul in viața, sa eviti erorile și greselile. Cursul te va ajuta sa iti planuiesti viitorul si te va invata sa actionezi in directia potrivita, vei afla când este mai bine sa aștepti și cand este mai bine sa acționezi.

Cursul este intensiv, practic, cu numeroase exemple si, intr-un timp scurt, vei obține suficiente cunoștințe și abilitați pentru a crea harta celor 4 stalpi ai destinului si stalpii norocului si vei putea interpreta destinul si norocul unei persoane.

Pentru o mai buna intelegere a metodei, la inceperea cursului, fiecare participant va primi tiparita harta personala cu cei patru stalpi ai destinului si coloanele norocului, putand aplica si raporta cunostintele dobandite la propriul horoscop.

Cursul va cuprinde 2 module, a cate 3 zile fiecare, care iti vor oferi notiunile introductive, precum si asimilarea detaliata a principiilor metodei.

 

MODULUL 1. Bazele astrologiei chineze

 Lectia 1 Ce este astrologia chineza. Aplicatiile Astrologiei chineze. Originile Bazi.Ce este calendarul tradițional chinezesc. Cele 3 tipuri de noroc.

Lectia 2. Ciclurile de yin și yang in natura.Teoria celor 5 elemente.Ciclul generator, ciclul de control, ciclul antigenerator, ciclul anticontrol.

Lectia 3 Tulpinile celeste si Ramurile pamantesti. Cele 10 tipuri de personalitati. Cele 12 semne din zodiacul chinezesc si reflectarea lor in caracterul nostru.

Lectia 4. Combinatiile si ciocnirile tulpinilor si ramurilor pamantesti. Combinatiile triunghiulare si directionale. Cele 3 pedepse si 6 vatamari.Talismanele norocoase.

Lectia 5 Cele 4 anotimpuri si puterea celor 5 elemente. Fluctuatiile sezoniere ale energiei. Cele 12 stadii de viata ale elementelor.

Lectia 6 Cele 5 aspecte ale vietii: Colegi,prieteni/rivali, competitie; Performante, Liber arbitru, inteligenta,exprimare, creativitate, talente; Avere, bani, bunuri materiale; Putere, pozitie sociala, statut, constrangeri; Sprijin, cunoastere, educatie,gandire;

Lectia 7 Cei 10 zei: Cunoasterea neconventionala si Cunoasterea normala,Prieteni si Dusmani,Inteligenta extrema si Inteligenta normala, Avere cuvenita si avere extrema, Putere gratiosa si Putere extrema.

Lectia 8 Construirea stalpilor de noroc; Perioadele favorabile si nefavorabile;


Programul Modulului I

Vineri 6 februarie 2015, orele 17:00 -20:00
Sambata 7 februarie 2015, orele 10:00-16:00
Duminica 8 februarie 2015, orele 10:00-15:00


Contributii si facilitati
 
100 ron/ zi
(plata in avans de 100 ron pana la 2 februarie 2015,inclusiv)
130 ron/zi (plata intre 3-6 februarie 2015)

 Pentru grupuri de cate 4 persoane se aplica o reducere de 25 % .

Reducerea este valabila si pentru studenti,pensionari, persoane cu disabilitati,membrii aceleiasi familii(soti si sotie, mama/tata si fiu/fiica, frate si sora etc).

Reducerea este valabila pentru cei care participa la cursul integral de 3 zile.


MODULUL 2 Practica astrologica

Lectia 1 Relatiile cu membrii familiei. Reflectarea rudelor in coloanele destinului.

Lectia 2 Principiul echilibrului.Determinarea puterii Stapanului zilei.(slab/puternic) Elementele favorabile si nefavorabile.

Lectia 3 Cele 10 tipuri de vieti normale

Lectia 4 Vieti extraordinare. Stapanul zilei foarte slab. Stapanul zilei foarte puternic

Lectia 5 Alegerea carierei. Aspecte practice in activitate profesionala;Averea; Manager sau angajat;

Lectia 6 Casatoria.Norocul in relatii. Analiza compatibilitatii in relatiile personale si de afaceri;

Lectiia 7 Selectia datelor de bun augur: nunta, inregistrarea unei companii, schimbarea slujbei, semnarea unui contract , schimbarea locuintei, calatorii,etc

Lectia 8. Cardul de sanatate personal ( bolile, perioadele de slabiciune si putere energetica, emotiile, gustul alimentelor, locatiile geografice favorabile, forme si modele, culorile si bijuterii potrivite);

Lectia 9 Stelele simbolice ( Nobilii, Calul de calatorie, Floarea de piersic, Steaua singuratatii, Ingerul mortii, Steaua academica, etc )

Cel de-al II-lea modul va avea loc in luna aprilie 2015 la o data care va fi anuntata participantilor la modulul I.

Cursantii care vor parcurge cele 2 module vor avea pregatirea necesara sa citeasca si sa interpreteze hartile astrologice.Pentru practicantii feng shui datele oferite de Cei 4 stalpi ai destinului vor completa si imbogati interpretarile si cunoasterea.

Metoda celor patru stalpi ai destinului vine sa completeze norocul pamantesc, compatibilitatea persoanelor din locuinta cu mediul in care traiesc. De aceea cei care vor urma aceste cursuri vor putea sa-si continue formarea urmand cursuri de feng shui.

Va asteptam sa avem 3 zile minunate impreuna cu Nelu care ne va transmite si initia cu ineditele invataturi astrologice BAZI, acompaniati de ceaiuri de plante facute la samovar si aromate cu uleiuri esentiale, fructe si biscuiti, muzica sacra , cadouri in astrograme , premii esoterice si de suflet din partea organzatorului si…zambetele inimilor voastre!

Inscrieri pentru Modul I prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro sau direct in formular http://goo.gl/forms/pkBEyj3L1M

Locatia             Sala de curs, Universitatea „Petre Andrei”, Iasi
Trainer             NELU Vicleanu, specialist in astrologie chineza si Feng Shui
Durata              6- 8 Februarie 2015
Contributie      100 ron / zi
Organizator     Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Email                genoveva@conferintespiritualeromania.ro
Telefon             0726 580568