Cand norocul  Cerului,Pamantului si Omului se unesc,  se nasc regii, milionarii si imparatii.
Esenta Metafizicii Chineze reprezinta Trinitatea Cosmica a Cerului,Pamantului si Omului. Fiecare aspect controleaza o treime sau 33% din norocul tau.

Norocul Ceresc inseamna Bazi al tau,  adica Destinul tau, ce studiem cu ajutorul Metodei celor patru stalpi ai destinului. Acesta reprezinta  de fapt  Vointa Cerului, cea care decide cand ne nastem, unde ne nastem, cine este familia noastra, ce rasa suntem si ce trecut si educatie vom avea.

Norocul Pamantului refera la feng shui-ul  locului  unde o persoana locuieste si traieste. Un feng shui bun iti sporeste considerabil  norocul si sansele.

Norocul Omului inseamna actiunile ( inactiunile), crezul, moralitatea, virtutile, alegerile, deciziile pe care le faci. Inseamna educatia ta, determinarea ta si cata gandire pozitiva ai.

Cine este Nelu Vicleanu ?

Pasiunea pentru astrologie l-a indemnat, cu multi ani in urma sa urmeze cursurile de Feng Shui traditional si Cei 4 stalpi ai destinului, din cadrul  Feng Shui Research Center  Canada,  sub indrumarea maestrului Joesph YU,  considerat unul din primii 5 maestri  feng shui din lume. Nelu  are o experienta de peste 10 ani , in care a efectuat numeroase expertize feng shui si de divinatie chineza.
In dorinta de autocunoastere, a  urmat  mai multe cursuri de Pranic Healing , organizate de Insitiute for Inner Studies Manila , maestru Marcelo Griffo si cursuri de numerologie, fiind un un mare iubitor al cifrelor, fapt  reflectat si  in activitatea profesionala .
Misiunea sa este ca oamenii sa descopere norocul ceresc, cu ajutorul celor patru stalpi ai destinului si  norocul pamantesc, prin feng shui iar prin numerolgie fiecare sa isi citeasca viata ca pe un roman.
Invatatura “contopirii omului cu Cerul”   inseamna  practicarea  de qi gong –stiinta a vietii, el insusi fiind  un practicant gi gong  la scoala maestrului Lin Kai Ting.

Ce inseamna Bazi ?

Metoda celor 4 stalpi ai destinului sau pe scurt Bazi  reprezinta una din ramurile majore ale astrologiei chineze. Este un studiu stiintific care traduce informatiile datei tale de nastere in Codul Destinului tau.
Multi il considera unul dintre cele mai precise mijloace de divinatie din lume, fiind un sistem unic de aflare a viitorului care porneste exclusiv de la data nasterii persoanei.
Cunoscand datele de nastere  ale unei persoane respectiv  anul , luna , ziua si ora putem transpune aceasta informatie, prin intermediul calendarului chinezesc,  in cele 5 elemente : metal , apa , lemn , foc si  pamant .
Metafizica Chineza inseamna echilibrul si armonia elementelor, care este fundamentul acestei invataturi.

Ce vei invata la acest curs ?

Cati dintre noi se pot uita la defectele lor intr-un mod obiectiv?

Sau cati isi pot vedea propriile lor defecte? BaZi, reprezinta in acest sens, o oglinda care ne reflecta:

– calitatile si defectele, punctele forte si slabe,
– situatia in care ne aflam, perspectivele de succes si esec,  astfel incat sa putem lua  deciziile cele mai bune in viata.

Intelegerea hartii te poate  ajuta sa  fii la timpul potrivit , la locul potrivit si sa faci ceea ce e potrivit, pentru a profita din plin de norocul tau. Te ajuta sa iti planuiesti viitorul si te invata sa actionezi in directia potrivita.

Prin transcrierea datei de nastere , expertul acestei arte poate  sa descrie cu un grad mare de precizie o persoana in cea ce priveste:

– caracterul , comportamentul , famila si relatiile sociale , potentialul si realizarile , fizicul , sanatatea precum si ciclurile vietii
– alegerea carierei potrivite, a partenerului potrivit in casnicie si in afaceri
– alegerea momentului oportun pentru investitii si speculatii,
– alegerea datelor  favorabile pentru casatorie , pentru schimbarea locuintei , pentru calatorii, pentru semnarea contractelor ,
– sporirea sanatatii si a feng shui-ului personal( mediile favorabile ),
– alegerea  culorilor si bijuteriilor  potrivite,
– descoperirea talentelor ascunse ale unui copil.

Cu ajutorul Bazi afli care e  scopul vieții tale, intelegi care e secretul fericirii tale,  gasesti raspunsuri la  problemele financiare,  intelegi  mai bine relatiile personale, restabilitesti armonia in cuplu, iti descoperi talentele ascunse  si iti restabilesti echilibrul energetic prin  prevenirea  bolilor si prelungirea  longevitatii.

Cei patru stalpi ai destinului unei persoane nu contin nici un element intamplator .Norocul unei persoane este fixat inca din momentul nasterii sale , structura sa putand fi calculata cu mare precizie.
Pentru chinezi norocul reprezinta chi-ul.Mai exact chi-ul pe care il inspiram la nastere determina ciclul norocului .Incepand din acel moment norocul este reprezentat prin perioade succesive de cate 10 ani.
Cu ajutorul acestei metode afli distributia norocului  tau pe parcursul vietii ,  care sunt perioadele norocoase care atrag un chi favorabil si perioadele ghinioniste care vor atrage un chi nefavorabil.

Cine are nevoie de acest curs ?

•    Cei carora le  pasa de propriile lor vieți și de  viața prietenilor  și a  rudelor
•    Cei care sunt  in cautarea de modalitați de a-si  schimba viața
•    Cei care  doresc  sa ințeleaga cauzele evenimentelor din viața lor
•    Cei care doresc  sa realizeze conștientizarea
•    Cei care sunt  la inceput de drum in cunoasterea Feng Shui-ului și a Astrologiei Chineze
•    Cei care au citit o carte despre cei patru stalpi ai destinului , materiale pe internet și vorsa cunoasca mai mult de la un specialist practicant al acestei arte.

De ce ai nevoie ca sa inveti BAZI ?

Tot ce ne trebuie este vointa, rabdare, pasiune si incredere in validitatea acestei metode. Aceasta metoda nu are o perspectiva misterioasa, superstitioasa, totul poate fi explicat prin logica.

Cum e structurat cursul ?

Vei primi cunoștințele necesare pentru a-ti  crea propriul tau horoscop, care te va ajuta sa iti gasesti drumul in viața, sa eviti erorile și greselile.  Cursul  te va  ajuta sa iti planuiesti viitorul si te va  invata sa actionezi in directia potrivita, vei afla când este mai bine sa aștepti și cand este mai bine sa acționezi.

Cursul este  intensiv, practic, cu numeroase exemple  si, intr-un timp scurt, vei obține suficiente cunoștințe și abilitați pentru a crea  harta celor 4 stalpi ai destinului si stalpii norocului  si vei putea interpreta destinul si  norocul unei persoane.

Pentru o mai buna intelegere a metodei, la inceperea cursului, fiecare participant va primi tiparita harta personala cu cei patru stalpi ai destinului si coloanele norocului, putand aplica si raporta cunostintele dobandite la propriul horoscop.

Cursul va cuprinde 2 module, a cate 3 zile fiecare, care iti vor oferi notiunile introductive, precum si asimilarea detaliata a principiilor metodei.

MODULUL 1. Bazele astrologiei chineze

Lectia 1 Ce este astrologia chineza. Aplicatiile Astrologiei chineze. Originile Bazi.Ce este calendarul tradițional chinezesc.Cele 3 tipuri de noroc.
Lectia 2. Ciclurile de yin și yang in natura.Teoria celor 5 elemente.Ciclul generator, ciclul de control, ciclul antigenerator, ciclul anticontrol.
Lectia 3 Tulpinile celeste si Ramurile pamantesti. Cele 10 tipuri de personalitati. Cele 12 semne din zodiacul chinezesc si reflectarea lor in caracterul nostru.
Lectia 4. Combinatiile si ciocnirile tulpinilor si ramurilor pamantesti. Combinatiile triunghiulare si directionale. Cele 3 pedepse si 6 vatamari.Talismanele norocoase.
Lectia 5 Cele 4 anotimpuri si puterea celor 5 elemente. Fluctuatiile sezoniere ale energiei. Cele 12 stadii de viata ale elementelor.
Lectia 6 Cele 5 aspecte ale vietii: Colegi,prieteni/rivali, competitie; Performante, Liber arbitru, inteligenta,exprimare, creativitate, talente; Avere, bani, bunuri materiale; Putere, pozitie sociala, statut, constrangeri; Sprijin, cunoastere, educatie, gandire;
Lectia 7 Cei 10 zei: Cunoasterea neconventionala  si Cunoasterea normala,Prieteni si Dusmani,Inteligenta extrema si Inteligenta normala, Avere cuvenita si avere extrema, Putere gratiosa si Putere extrema.
Lectia 8 Construirea stalpilor de noroc; Perioadele favorabile si nefavorabile;

MODULUL 2 Practica  astrologica BAZI se va stabili de comun acord grupul de cursanti de la modulul I

Cursantii care vor parcurge cele 2 module vor avea pregatirea necesara sa citeasca si sa interpreteze hartile astrologice.Pentru practicantii feng shui datele oferite de Cei 4 stalpi ai destinului vor completa si imbogati interpretarile si cunoasterea.

Metoda celor patru stalpi ai destinului vine sa completeze norocul pamantesc, compatibilitatea persoanelor din locuinta cu mediul in care traiesc. De aceea cei care vor urma aceste cursuri vor putea sa-si continue formarea urmand cursuri de feng shui.

Locatia: Iasi Hotel Eden
Programul cursului:
Sambata 26 iunie 2015 , orele 10:00-16:00
Duminica 27 iunie 2015, orele 10:00-16:00

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/HtvV67os8S
Participarea la curs costa 350 ron (pentru plata unui avans de 50 % pana la data de 22 iunie 2015) sau 400 ron (pentru plata intre 23-26 iunie 2015).
Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.

Pe 26 iunie a.c. va avea loc CONFERINTA GRATUITA “Putem schimba destinul cu Bazi ? “ sustinuta de acelasi expert astrolog Bazi –Nelu Vicleanu.

Pentru detalii la aceste cursuri click pe afisul de mai jos:
CSR-NeluVicleanu-26iunie2015