CONFERINŢA si SEMINAR
Vindecare prin NOUA Medicina Germanica a dr.Hamer
Initiere in Bio-Psiho-Energo (Auto)Vindecarea
cancerului si a oricarei boli

Ediţie specială promoţională. DOUĂ SESIUNI.

O conferinţă speciala rara în România, cu participarea celei care s-a specializat in multiple domenii ale medicinei alternative( medicina vibrationala, informational energetica, bioenergoterapie, fitoterapie, kinetoterapie si alte tehnici speciale de masaj, terapie sistemica de familie,noesiterapie si psihoanalgezie,autovindecare si autocontrol pe care le preda de peste 10 ani la nivel international) si al medicinii alopate (urgente, medicina de famile, chirurgie in special oncologica,traumatologie,neonatologie)

Emisiuni inregistrate despre Noua Medicina germanica cu dr. Crina Veres aici :
http://www.youtube.com/watch?v=ms_n8pfXlJY

Avantajele Noii Medicini Germanice se adreseaza,atat persoanelor sanatoase, cat si celor care au boli mai mult sau mai putin grave si sunt inestimabile prin faptul ca nu exista termeni de comparaţie cu nici o alta intelegere sau terapie.

In cele 3 zile de Conferinta si Seminarii intensive veti primi informatii condensate,explicite si esentiale despre CANCER, BOLI,(Auto)VINDECARE din :
• Noua Medicina Germanica(Dr. Ryke Geerd Hamer)
• Noua Biologie, Neuroplasticitate si epigenetica(Dr.Bruce Lipton)
• Autovindecare si autocontrol (Dr. Crina veronica Veres)
• Noesiterapie si Psihoanalgezie(Dr.Angel Juan Escudero)

Dr. Crina Veronica Veres are in palmares :
• Peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe teme de vindecari si sanatate
• Peste 13 ani de studiu si Practica in Cancere si boli grave
• Peste 15 anui de studiu in Practica din domeniul Nutritiei si Fitoterapiei(cu multiple atestate internationale,universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica)
• Peste 18 ani de studiu si Practica in medicina alopata
• Peste 19 ani de studiu si Practica pe terapie sistemica de familie
• Peste 25 de ani de studiu si Practica Arte Martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului.

Terapeutul si conferentiarul international dr. Crina Veres

are EXPERIENTA in AUTOVINDECARE a urmatoarelor boli:
Leucemie acuta (1998), anemie feripriva grava(1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase(2000), fractura de coloana vertebrala lombosacrata, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav(2003), sinuzita cronica(2003),bronsita cronica(2004), alergie cu edem facial si glotic/soc anafilactic repetat(2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare, hepatice si osoase(2007) .In acesti ani s-a autovindecat definitiv si se bucura de o stare de sanatate deplina.

Beneficiile participarii presupun ca vei invata despre metodele:

Noua Medicina Germanica

• Cum să identifici conflictul, stadiul de boală și modalitatea de vindecare

• Cum sa faci diferenta dintre un soc conflictual biologic si un conflict psihologic
• Sa identifici fazele de boala oricand si la oricine si sa anulezi frica de boala si de moarte
• Sa depistezi legatura Creier-Microbi-Simptome
• Sa intelegi sensul Biologic al Bolilor/Simptomelor in functie de localizarea lor la nivelul corpului
• Sa intelegi cum este REVERSIBIL orice process patologic din corpul nostru
• Sa aplici tehnici de Eliberare Emotionala
• Sa intelegi ce este o foita embrionara cu organele derivate din ea si partea de creier care o coordoneaza si cu toate conflictele ce tin de ea ;vom parcurge in particular diversele parti de organe derivate din endoderm, cea mai veche parte in dezvoltarea embriologica;
• Sa intelegi localizarea tutror conflictelor multiple asociate in aceasta parte a creierului vechi, adica sindroamele (sindrom=asocierea FazeiVindecare a unui conflict de organ cu FazaActiva a conflictului existential, localizat in trunchiul cerebral si care afecteaza tubi colectori renali cu retentie mare de apa), ce pot pune viata in pericol si cum sa prevenim sau sa tratam aceasta problema majora si urgenta

EPIGENETICA de dr. Bruce Lipton
• Sa constientizam , chiar instantaneu la curs, cum perceptiile noastre modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu poate duce la mutatii spontane,

TEHNICI de ELIBERARE EMOTIONALA

EFT este o metoda care indeparteaza inversia psihologica, legata de castigurile secundare pe care le mentinem prin obiceiurile noastre si stimuleaza capetele celor 12 MERIDIANE principale .
Unde se aplica:
•panica/anxietate, frici/fobii, depresie, furie, dependente (dulciuri, gusturi, alcool, cafea, tigari, droguri etc), ADHD, traume, abuzuri (fizice, emotionale), sindrom de oboseala cronica, stres, insomnie, probleme de vedere, slabire, dureri (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc), alergii, lupus, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale,
probleme urinare etc

Ca să poţi participa conferinţele si seminariile
cu dr Crina Veres din Bucuresti sau Iasi
înscrie-te acum !
E-mail genoveva.salvaras@gmail.com sau
telefon 0726 580568

Aceste Conferinte si seminarii sustinute de dr Crina Veres sunt de o valoare unica in România ,prin care vi se prezintă informaţii clare, în limbaj comun despre autovindecarea cancerului si a oricarei boli, iar Crina va raspunde pe tot parcursul conferintei si seminarului intensiv la INTREBARI LEGATE de ORICE BOALA despre care doriti sa aflati posibilitati de (AUTO)VINDECARE.

Despre activitatea dr. Crinei Veres puteti vedea blogul personal:
http://www.autovindecarea.blogspot.ro/

Deloc întâmplător, ideile şi experienţele doamnei dr Crina Veres, iniţiata in Noua Medicina Germanica a dr. Hamer ,au o foarte mare cautare si sunt recunoscute din ce in ce mai multi oameni care inteleg ca orice boala este vindecabila si este vindecabila prin miracolul declansat la nivelul interior al fiintei.

Locaţiile : IASI si Bucuresti

Data : Vineri 15 Noiembrie 2013 ,BUCURESTI
Orele : 17:00-20:30 Conferinta de initiere in Noua Medicina Germanica

Data : Samb-Duminica , 16-17 Noiembrie 2013, BUCURESTI
Orele : 9:30 – 18:30 Seminar Intensiv de Noua Medicina Germanica, 2 zile

Data Vineri 22 Noiembrie 2013,IASI
Orele : 17:00-20:30 Conferinta de initiere in Noua Medicina Germanica

Data : Samb-Duminica , 23-24 Noiembrie 2013,IASI
Orele : 9:30 – 18:30 Seminar Intensiv de Noua Medicina Germanica, 2 zile

CONTRIBUTIA
Contributia la Conferinta este de 100 ron pentru plata pana la 30 Oct 2013 sau 175 ron pentru plata intre 1-12 Noiembrie 2013. Pentru plata dupa 12 Noiembrie contributia este de 200 ron.
Contributia la seminarul intensiv de 2 zile este de 300 ron pentru plata pana la 30 Octombrie 2013 sau 400 ron pentru plata intre 1-12 Noiembrie 2013. Pentru plata dupa data de 12 Noiembrie contributia este de 500 ron.

IMPORTANT! Cei care revin la o conferinta sau seminar cu dr. Crina Veres vor achita doar 50 % din suma.
Reduceri pentru seminar : cuplurile au reducere 200 ron
Cei cu venituri sub 1000 ron/luna au reducere 100 ron
Grupurile de peste 4 persoane reducere 100 ron /persoana

Exista posibilitatea programari unor sesiuni private ,in care dr Crina Veres poate consilia persoanele interesate sa acceseze in cel mai benefic si noninvaziv mod vindecare propriei fiinte.Contributia pentru sedinta PRIVATA este de 100 euro/ora.

Vă aşteptăm acum! Nu putem prevedea locurile disponibile. Intrarea se face pe bază de înregistrare prealabilă prin e-mail sau telefon la organizator.