vase CucucteniInvitatul special este Ionela Mihuleac.
Cuvantul de deschidere si armonizarea salii vor fi facute de Genoveva Salvaras, fondator Conferinte Spirituale Romania si co-fondator SvargaLloka Healt Retreat and Apitherapy.

Ionela este o artista experimentata in ceramica de Cucuteni si alte forme de arta si art-terapeutice.Ionela are o sustinuta si exceptionala contribuite ca si creator de obiecte unicat bazate pe ceramica , lemn, pictura etc. Este si un creator si promotor al ceramicii de Cucuteni, fiind cea care a organizat mai multi ani la rand tabere de creatie chiar la Cucuteni. Ionela are o personalitate complexa si deosebit de activa,foarte vie si creativa , de o modestie care fac atat de autentica persoana ei.
Mai multe despre Ionela gasiti aici: http://www.ionelamihuleac.ro/?content=1&tab=4#13

farfurii CucuteniVom face astfel o calatorie in timp si in spatiu ajutati de imagini si cuvinte care sa ne provoace curiozitatea de a cunoaste tainele lucrului cu lutul ,folosind propriile maini. Timpul va fi cel al experientelor artistice provocate si traite de Ionela impreuna cu artisti , copii si oameni ai locului la Cucuteni – o durata cam de 14 ani. Spatiul este, pe de o parte Cucuteniul stravechi si cel contemporan, iar pe de alta, cel al spiritului artistic, ce nu cunoaste limite.

Sunteti pregatiti pentru art-terapie ?

Pentru cei care nu au facut-o pina acum, vizitarea ineditei „sectiuni Cucuteni” din incinta Muzeului Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” va fi o punte minunata pentru aceasta calatorie. In final, va veti dori sa deveniti creatori chiar si numai pentru citeva ore in cadrul workshop-ului de initiere in tainele modelajului cu argila – o forma extraordinara de art-terapie care va avea loc in 26-27 septembrie 2015.

ingerasi ceramicaLOCURILE LA CONFERINTA SUNT LIMITATE de capacitatea salii si vor fi inregistrati cei doritori dupa regula primul sosit, primul servit.

Intrarea la Conferinta este GRATUITA!

Locatia: Muzeul Universitatii „Al.I. Cuza”, str Titu Maiorescu, nr.12, Copou
Durata:  24 septembrie 2015, orele 18:00-20:30

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/ZtVGT4f5i5 

Va asteptam cu drag!

Cei care sunt interesati sa participe la  workshopul practic de CREATIE si MODELARE a LUTULUI cu IONELA MIHULEAC „Initiere in Tainele Ceramicii”din 26-27 septembrie 2015, Iasi, pot afla detalii si se pot inscrie dand click aici:

cucuteni-092015