O conferinta despre Puterea care o primim pe Linia Vietii de la Parinti si Stramosi, despre “Influentele” care ne pot tine “legati” ani si zeci de ani ,fara ca sa avem constienta treaza despre cum stau lucrurile cu adevarat. In Constelatii putem sa intelegem in doar cateva ore ceea ce n-am inteles in zeci de ani sau intr-o viata.Copy of image001

Ion Bucur psihoterapeut, vine din Bucuresti si ne prezinta ce este Metoda Constelatiilor, ne expune din experienta sa de peste 10 ani ca facilitator de constelatii.

La un moment in viata sa a ales in locul carierei militare sa se indrepte spre aceasta arta si metoda de ghidare a procesului vindecarii inimii si sufletului, Metoda Constelatiilor Familiale – o cale foarte profunda, completa si reala de echilibrare si vindecare a vietii , a sufletelor , de echilibrare si intelegere a ceea ce este important in viata.

Constelaţiile Familiale  SUNT UN  DAR facut de Bert Hellinger după integrarea muncii multor terapeuţi geniali şi a experienţelor sale personale de teolog,psihoterapeut, un om cu o intelegere si cuprindere iluminatorie asupra vietii.

Locatia: Sala de Conferinte, Hotel Eden, Str. Sf. Sava nr.1, Iasi
Durata:  3 iulie 2015, orele 18:00-20:30

Participarea la aceasta conferinta este GRATUITA.
Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/UF6X64sliJ

Va asteptam cu drag !

Alte sursa de a intra in contact cu metoda Constelatiilor Familiale este Workshopul de Constelatii Familiale care se va desfasura imediat a doua zi dupa conferinta. Workshopul dureaza 2 zile, 4-5 iulie 2015, orele 10:00-17:00. Iasi.

Pentru a vedea detalii si a va inscrie la workshop dati click pe afisul de mai jos:

CSR-4-5iulie2015