Conferinta va fi tradusa din limba rusa in limba romana.
Serghei Avdeev este inventatorul mecanismelor cuantice Translighters.

Fenomenele paranormale de producere a miracolelor au inceput sa fie decodate.

Omenirea a inceput sa primeasca in masa aceste informatii. Altadata aceste fenomene ar fi fost accesibile doar sfintilor sau oamenilor care au dobandit capacitati paranormale prin anumite tehnici speciale, in scoli secrete, in urma unor interventii din partea unor persoane cu puteri speciale(initiati sau  maestri autentici).

Astazi insa oamenii sunt pregatiti sa inteleaga cum se manifesta si cum pot si ei la randul lor, in urma intelegerii fenomenelor cuantice , sa puna in practica si sa realizeze „miracolele”.

Miracolul de fapt este o fenomen prin care irealizabilul devine realizabil intr-un timp foarte scurt , ceea ce,de multe ori, depaseste  capacitatea obisnuita de intelegere a oamenilor.

Cei care vor dori sa participe la prezentarea interactiva sustinuta de cercetator si  academician  dr.Serghei Avdeev vor avea posibilitatea sa inteleaga mai multe despre „umplerea” structurilor oamenilor  cu Lumina Vie si despre traseul producerii miracolelor. Prin insasi prezenta domniei sale in acelasi spatiu cu participantii, oamenii vor avea un mare beneficiu de schimbare a campului lor si vor vedea schimbari uneori spectaculoase in urmatoarea perioada din viata lor.

Primii 5 participantii care vor ajunge la sala de conferinta, vor fi masurati la inceputul si la finalul prezentarii pentru a se demonstra gradul de LUMINIScenta si nivelul aurei energetice.

Un extras video  de la un seminar cu Serghei Avdeev din Slovacia,aici:

[youtube id=”O4emjc1WO34″ width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Un interviu cu Serghei Avdeev video (tradus), aici :

[youtube id=”o5HJoZdTysA” width=”450″ height=”275″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Dr. Serghei Avdeev declara: „Tehnologiile noastre va ajută să deveniti mai atragatori si magnetici, sa seduceti norocul si succesul si creativitatea în viată dvs. Puteti invata sa creati un spatiu subtil ,plin de Lumina, sa emiteti frecvente superioare (cum este iubirea) , in jurul vostru. Incep sa apara cele mai bune calităti ale Dvs, care nu puteau manifesta  inainte de seminar.”

Cine sunt Serghei Avdeev si Galina Gajova?

Sergei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de modelare si construire de structuri dîn Rusia, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

LOCURILE la prezentarea cu Serghei Avdeev  SUNT LIMITATE de capacitatea salii !

Locatia: va fi anuntata doar participantilor
Durata:  11 Iunie 2015, vineri orele 18:00-21:00

Intrarea la Conferinta este GRATUITA!
Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/1HhArQ8VLl 

Vineri, Sambata si Duminica 12-14 iunie 2015  va avea loc un Seminar intensiv cu tehnici  si tehnologii cu metode revolutionare pentru omul mileniului III, Biointernet, Campuri electromagnetice, Structuri psihoinformationale, Campuri de Lumina,  Translighter, GDV. Condus de dr. Serghei Avdeev si Galina Gajova.

Pentru detalii la aceste cursuri click pe afisul de mai jos:

Prezentare_Biointernet_Avdeev_11iun2015Iasi